Седмокласниците мили Втори срок ще борят с нови сили- тема 3

• 54 152
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Имам въпрос: В 90-те минути от втория модул по БЕЛ влиза ли и прочитането на текста? И дали ще им се даде да разполагат с текста за около 15 минутки, както мисли дъщеря ми?

Като ви гледам оценките от пробните изпити, мога само да ви завиждам благородно! Браво на децата ви!

# 181
Става така: пускат им запис на текста с четец, после им раздават текста и времето започва да тече. След 15 мин им взимат текста и започват да пишат. Имат 1ч и 15 мин.

# 182
  • Там, където ме обичат
Става така: пускат им запис на текста с четец, после им раздават текста и времето започва да тече. След 15 мин им взимат текста и започват да пишат. Имат 1ч и 15 мин.
Благодаря, и аз не знах как точно става.

# 183
  • София
От утре пак на училище. Съобщиха, че само в Силистра ваканцията се удължава с още 3 дни.
Оценка 5.250 на пробния по БЕЛ. Много се зарадвах, дано от тук нататък само надграждаме smile3523

# 184
  • София
Днес беше и нашият пробен по БЕЛ. Резултат другата неделя - дано успее да изкара оценка над 5. Тестовете ги решава без грешки, но според мен преразказът пресява отличниците.

# 185
  • София
И моята ми прати смс - има 5.80 /бил най-високият резултат в групата/.
Докато не видя теста, не мога да се зарадвам, тъй като не зная дали е бил труден.
По новините съобщиха, че дървената ваканция няма да се удължава.

Радвай си се заслужено.  bouquet  Познато детенце от  вашата група ми показа теста днес.Вероятно вече си го видяла. Бива си го.Нито е много труден, нито пък е лесен. Отгоре на всичко е оценен по някаква по- нещадяща скала в сравнение с изпитните и де факто по миналогодишната  оценката й би била по-висока от  това  5,80 . Браво, толкова , а защо не и максимума й пожелавам на реалния изпит! Hug  Същото пожелавам и на останалите седмокласници.

# 186
  • София
Русалке, задачите не ги видях. Не знае къде са, дали ги има въобще - моята дъщеря както винаги е над подробностите. Показа ми само бланката с отговорите, което никак не ми помогна. Изненади нямаше -една грешка в първите 5 задачи /по традиция/ и нерешена част от подусловие, защото не дочела, че И това се търси.
Бих искала да помоля, ако някой разполага със задачите да ги качи в пощата.  bouquet

Благодаря за хубавите пожелания! Hug

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 21:40 от Ironic

# 187
  • София
Утре ще го взема от майката и ще  го кача  Grinning

# 188
И аз с едно питане, преди да питам направо частната учителка, защото получавам противоречиви информации. Ако детето не успее да си препише преразказа върху беловата, чете ли се черновата?

Както споменах, нашия препъникамък е времето за преразказа...не успява да го препише целия, а направо на белова драска много...

# 189
  • София
И аз с едно питане, преди да питам направо частната учителка, защото получавам противоречиви информации. Ако детето не успее да си препише преразказа върху беловата, чете ли се черновата?

Както споменах, нашия препъникамък е времето за преразказа...не успява да го препише целия, а направо на белова драска много...

Проверява се само беловата Peace

# 190
  • Добрич
Благодаря много!   bouquet

Вчера правихме у  дома пробен изпит като домашно за частните уроци, та не знаех дали правилно съм подходила към втория модул. Даже съм й дала малко по-малко време, но тя се справи с времето (за другото не знам Wink). Допуска елементарни грешки на теста, в по-голямата част от бързане и недочитане на целия въпрос. Много е припряна.
Миме, ние пък трябва да се борим с бързината й Confused Надявам се да се пооправи малко с повече упражнения.

Дефакто от днес започва вторият срок. Желая успех и здраве на всички!   bouquet

# 191
  • В най - голямото село
anuschka и нашият проблем е с бързината, първо пише, а после мисли  Laughing
Топло ли е в училищата на децата ви? Дъщеря ми казва, че при тях е около 15С, което за мен си е студено. Чудя се дали да звъня в училището  newsm78

Успешен втори срок на децата ни, но най - вече да са здрави!

# 192
  • София
Успешно начало на втори срок и успешното му завършване здрави и спокойни!

Тръгнаха на училище, но дали е топло ще разберем следобед.
Усмихната седмица.

# 193
http://dox.bg/files/dw?a=84e259fefd
http://dox.bg/files/dw?a=93f3cba35c

Пробните тестове от школа Софроний.

# 194
  • В най - голямото село
Jennyto    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт