Седмокласниците мили Втори срок ще борят с нови сили- тема 3

• 54 150
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодаря Ви за тестовете и книжката, silvi mama, пРостО кИриЛизАциЯ !
Аз също се чудя да купувам ли или да не купувам, ще ги изрешава ли или не? Thinking
Сега е болна у дома, лежи от вчера с висока темперетура.
Ваканцията ще имат часове в школата, така че почивка няма да има или поне не такава каквато й се иска  Simple Smile
Вчера се разходих из сайтовете на столичните езикови гимназии. Все още (повечето) не са обявили приема за 2012/2013 год. Така че чакаме 01 април и тогава пак ще стане интересно  Laughing Едва ли ще има някакви особени разлики от предишните години, но все пак ще могат да направят справочниците, а ние да си разсъждаваме и да си мечтаем  Laughing

# 706
С ужас установихме, че задачите, които са решавани почти без проблем през м. октомври и ноември сега я затрудняват, затова ние ще използваме ваканцията и за преговор, пък дотогава може и още някои сборник да вземем.
[/quote]

Точно затова, според мен, вече трябва да се решават тестове-те включват целия материал и ако нещо е забравено, веднага лъсва.Ние ходим на школа и затова имаме нужда и от самостоятелно дорешаване.Знам, че при индивидуалните уроци нещата са по друг начин/голямата ми дъщеря ходеше на индив.уроци/-учителят знае слабите места на детето и наблага върху този материал.Така, че всеки сам преценява-зависи и от начина на подготовка и от самото дете ...Наистина няма смисъл от една дузина сборници, ако не се решават...

# 707
Това трябваше да бъде цитат от silvi mama - нещо не ми се получи!

# 708
  • у дома
Момичета, взех сборник с тестове по математика на Архимед. Учителката на частните уроци работи по сборник от същата авторка- Мая Алашка.

Тестовете са по новия формат със задачи на PISA.
Общо 10 теста са с отговори и решения+ примерния на МОМН. Има и втора част, която съдържа също 10+1 теста.

Ето това е втората част -добри са за тренировка тестовете...

# 709
  • София
Пиша рядко, но ви чета редовно. Wink
Моята девойка си е дала почивка. Чака  с нетърпение резултатите от изпита за АК и ще се напряга да учи, само ако не я приемат. Обяснява ми, че всичко си знаела, нали на ПИ е с резултати около 5.50 и нагоре, което й било достатъчно за ЕГ, към които се е запътила. Изобщо към момента й липсва всякаква лична мотивация за всякакъв допълнителен, излишен според нея труд. Това мързелът е голяма работа!  ooooh!

# 710
  • София
 Ironic, не е честно от твоя страна да обвиняваш момичето в мързел. 5.50 не изкарват мързеливци, тази оценка не е дошла току-така от небето. При това не е случайна, а постоянна величина  Laughing (имам "вътрешна" информация от моето момиче, нали са една група  Laughing). Браво на девойката!
Хубав и успешен ден ! Hug

# 711
  • Там, където ме обичат
С недоумение разбрах, че в нашето у-ще отскоро в лавката се продава сладолед. А уж бяха спрели закуските и продуктите, които не са подходящи за децата в у-ще. Та се чудя, кой е тоя гений дето през февруари реши, че времето, както и хранителния състав на сладоледа са подходящи за стока в училищната лавка???

# 712
  • София
Ani_neli , благодаря за хубавите думи!
Но мързелът спокойно се съчетава с изявени способности в определена област. Peace
foxysilver , у нас сладоледът е на почит целогодишно. Blush

# 713
  • Sofia

Но мързелът спокойно се съчетава с изявени способности в определена област. Peace
Абсолютно подкрепям  Peace. Това , обаче не значи , че мързелът ще победи изявените способности   Hug.
 Точно днес си говорехеме със синковеца , че в училище обсъждали важността на мързела , и връзката му с човешката еволюция   Wink.
 Ironic , специални поздравления за девойката   bouquet.

# 714
  • Там, където ме обичат
To и дъртото уиски е на почит у нас Wink

# 715
  • София
To и дъртото уиски е на почит у нас Wink

Не е ли още раничко. Все се надявах тази почит да я отложим с две - три години най-малко.  Mr. Green Mr. Green

# 716
  • Пловдив
Моя син за първи път прояви някакъв интерес какво ще облече. Ще ходим да си избира пролетно  яке. Досега абсолютно никакъв интерес към дрехи. Каквото му купя това е, за разлика от дъщеря ми.

# 717
  • Там, където ме обичат
Моя син за първи път прояви някакъв интерес какво ще облече. Ще ходим да си избира пролетно  яке. Досега абсолютно никакъв интерес към дрехи. Каквото му купя това е, за разлика от дъщеря ми.
О, и при нас е така. Баткото - каквото му купя, но госпоЙцата е с претенции. Много, при това.

# 718
  • София
МДонкова, като ти чета писанията, все едно за моя момък говориш Simple Smile И отвеян, и занесен, и мързелив.
А от онзи ден започна и дрехи да си подбира,  Crazy  пита ме - това отива ли си с това, реши се сутрин пред огледалото, САМ се подсеща и си мие зъбите сутрин (това досега не му се беше случвало - постоянно се карам да го направи, ама пустия мързел...). Та почвам да се питам коя е девойката  hahaha

# 719
  • София
Една смешна случка от днес Laughing
Правили преразказ на епизод от "Бай Ганьо у Иречека", а именно сцената с  обяда.
Госпожицата ми звъни по телефона  в междучасието и ми се жалва, че сигурно ще има петица, защото забравила да напише, че Б. Ганьо се бил оригвал...Аз прихнах да се смея, тя се обиди и така Joy

Общи условия

Активация на акаунт