Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 263
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 270
Партито ни мина. Тортата с малинов пълнеж от "100 грама сладки" беше невероятно красива и много лека и вкусна. Излезе по 4.70 лева на парче - скъпо, но пък си заслужаваше.

# 271
  • Ланкър, планините Овнерог

...............

Та сега на въпроса: Знаете ли къде мога да поръчам сладоледена торта с детска картинка отгоре?

И аз се интересувам от сладоледена торта. etomira намерихте ли някъде сладоледена торта?

Пробвайте в Джимис. Правят сладоледени торти, но за картинки не знам.

# 272
Гита Ог мерси  Hug, съвсем ги бях збравила. Blush

# 273
  • София
Тя, в Джимис или Афредо. Но не са с картинки.

# 274
Разгледах първа страница, но не видях, сладкарница или цех  в Гарбово или Севлиево. Някой на помощ ? Само "Неделя" видях че имат в Търново.

# 275
И ние за рождения ден на "голямата" ни хулиганка поръчахме от Флай. Малко се колебаех дали е да е там, предвид отрицателните мнения назад и една прасковена торта опитана месец по-рано. В крайна сметка реших да е там, защото исках да ми я направят по картинка от интернет. Темата беше "Немо".

Поръчах кръгла - 20 парчета (в цената на която влизат 8 фигурки), с пълнеж Холандски с боровинка (не ми се искаше да са малини заради семките на самия плод), блатовете бяха бадемови, ако не се лъжа. Цената - 80 лв. Тортата се оказа чудесно изпълнена на външен вид и много вкусна. Доволна съм. Явно много зависи от това какъв е пълнежа, а и да има снимка, по която да се ориентират.

# 276
  • София
Да дам отзиви:

Поръчах тортата от Афредо. Бяха много любезни, а тортата - красива и вкусна. Дребната беше щастлива, майка й също. Simple Smile

# 277
По-нагоре някой беше споменал за сладкарски цех Сюрприз
Може ли малко подробности.Разгледах им каталога-дали са им актуални цените, понеже нямат сайт, Кажете:
           -кой е хубав пълнеж
          -имат ли сладкарница към цеха, където може да се види и опита торта
          -за колко време изработват поръчката 2дни или повече
          -какво им е работното време

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 16:37 от viola2003

# 278
Поръчах торта на Вега. Ще видим какво ще се случи.Дано да няма някакви фалове, че после на мен ще ми се трие сол на главата. Рождения ден е в петък, ще кача снимки след него и подробен отчет за тортата.

# 279
  • София
По-нагоре някой беше споменал за сладкарски цех Сюрприз
Може ли малко подробности.Разгледах им каталога-дали са им актуални цените, понеже нямат сайт, Кажете:
           -кой е хубав пълнеж
          -имат ли сладкарница към цеха, където може да се види и опита торта
          -за колко време изработват поръчката 2дни или повече
          -какво им е работното време

За пълнежа си е индивидуално, според мен. Цените са каквито са на сайта. Поръчвахем от стандартните торти преди няма и месец, бискитена с маскарпоне, беше страхотна.  Мисля,ч е около 2 дена предварително е добре да се поръча. Можеш да се обадиш по тел. и да разпиташ, но звъни само от мобилен, че аз така звънях от един стационарен, който излиза като скрит номер, и не ми вдигаха. Имат и сладкарница от скоро, но не знам къде е, но ако се обадиш ще ти кажат и за нея.

# 280
Записвам се да следя темата, защото скоро ще ми трябва детска торта.
Миналата година се спрях на Fly, тогава Baby fly и останах доволна. Японска с Мечо Пух. Цените им бяха прилични, а изпълнението отлично, но виждам че нещата доста са се променили Sick
Фондана ми дойде в повече, на гостите също (никой не го изяде), а доколкото знам той вдига цената на тортите. Така че тази година ще търся торта без фондан, но не харесвам и фототортите. Виждала съм торти декорирани със сметана и  захарни фигури, но не знам къде предлагат такива.

# 281
Поръчах торта на Вега. Ще видим какво ще се случи.Дано да няма някакви фалове, че после на мен ще ми се трие сол на главата. Рождения ден е в петък, ще кача снимки след него и подробен отчет за тортата.

Тортото беше точно като на снимката. Много съм доволна. Беше и вкусна.Следващата ще е шоколадова.
Ето това е тортата:
http://www.tortivega.com/bg/gallery_unique#cake6

# 282

Тортото беше точно като на снимката. Много съм доволна. Беше и вкусна.Следващата ще е шоколадова.
Ето това е тортата:
http://www.tortivega.com/bg/gallery_unique#cake6

Доста добре изглеждат тортите, цветовете и фигурките са много добре направени. Какъв вид торта избрахте ? Кой е подходящ за деца.Може ли някъде да се отиде на място или само по имейл и тел, се правят поръчки?
Имам сложна задачка, тортата да е с Дора и Hello Kitty Simple Smile Ама да е с фигурки, не снимка...и да ми я направят сполучливо.

# 283
Adelante   избрахме тази с цветята. Едно към едно я направиха.  Тортата беше много красива.Цветята бяха много и всички деца останаха доволни.
Поръчах по телефона. Тортата се взима от цеха им, който е в Орландовци.  До Панчарево ми обявиха доставка 20 лв. #Crazy  За София доставката е друга. На мен ми беше много далече и поръчах от  техни партньори в Младост.
От цеха ми обявиха цена 50 лв. за 15 парчета. Много ми беше чудно как кръгла торта се дели на нечетен брой парчета!?! newsm78 От кафето в Младост ми взеха 55 за тортата. По средата на тортата имаше бяла плочка  с надпис.

# 284
Здравейте, извинявам се но не съм ви чела от начало,може някъде и да сте писали. Интересувам се дали някъде се предлагат торти за деца с алергии(в нашия случай без мляко ,сметана и извара)? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт