Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 290
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 285
Прочетох цялата тема и реших да "рискувам"  с Гаврош. Цената на детските торти е 3.50 на парче. Минималният брой парчета зависи от вида , максимален няма. Доставката е безплатна. Като получим нашата ще дам отзиви.

# 286
Аз поръчах от Гаврош наскоро торта за рд на дъщеря ми. Доволна съм, но не подскачам от удивлене. Точни са, бързи са, добре работят, но от една торта не можах да преценя. Хубаво е че над 50 лв доставят без пари.

# 287
  • София
Здравейте, извинявам се но не съм ви чела от начало,може някъде и да сте писали. Интересувам се дали някъде се предлагат торти за деца с алергии(в нашия случай без мляко ,сметана и извара)? newsm78
един вид ти трябват веган торти.
Има разни момичета които правят по поръчка торти.
Иначе от сладкарниците незнам коя може да направи такава торта.
Трябва да се обадиш и да ги разпиташ има ли опции

# 288
Аз поръчах от Гаврош наскоро торта за рд на дъщеря ми. Доволна съм, но не подскачам от удивлене. Точни са, бързи са, добре работят, но от една торта не можах да преценя. Хубаво е че над 50 лв доставят без пари.
За поръчки на обща стойност над 30 лева в рамките на всички квартали на София транспортът е безплатен.
Мерси за споделеното мнение. Дано и ние останем  доволни. Аз по принцип не обичам торти, но ако на вид са ОК и стават за ядене , значи са покрили критериите ми.  Laughing

# 289
Хели, то и аз съм така с тортите Grinning

# 290
Здравейте, извинявам се но не съм ви чела от начало,може някъде и да сте писали. Интересувам се дали някъде се предлагат торти за деца с алергии(в нашия случай без мляко ,сметана и извара)? newsm78

Аз не бих рискувала с масовите производители. Дори да дават сертификат. Как ще ти се гарантира, че някой няма да си каже "Е то това е толкова малко, голяма работа!"? Защо не си направите вкъщи с каквото знаете, че е безопасно? Дори да не е шедьовър.

# 291
Преди правех но сега с три деца ми идва малко на нагорно,но дано излекуваме алергията и да не се наложи за следващия рожден ден да търсим такава.Мерси все пак незнаех за тези веган торти  bouquet

# 292
  • София
Здравейте, интересува ме някои поръчвал ли е торта от сладкарско цех Калина?

# 293
Тортите на Папая са 2,8-3,0 лв. на парче и има поне 20 различни пълнежа.
Да споделя днешния ми горчив опит с Папая - детето се тръшна за торта, купихме една Бишкотино, опаковаха я, като се прибрахме и я разрязахме - изненада с плесен! Ягодата отгоре плесенясала, резенчето портокал - и то, крема на тортата вкиснал, 24 лв хвърлихме в боклука. Взехме я от Кауфланд-Люлин, там Папая имат щанд. Вероятно броя на хората купили торти от тях тази седмица се брои на пръстите на едната ми ръка, но това не бива да се превръща в мой проблем или на някой друг неподозиращ клиент! Не мисля да купувам от тях дори и с поръчка, въпреки че когато уцелиш прясна торта е много вкусна, риска дали ще попаднем на прясна ме отказа от следващи покупки при тях. Щях да поръчвам на малечка за рождения ден торта от там, но добре че стана така, та да си коригирам избора на време. Като разуча как мога да кача и снимки на горката ягодка.

# 294
  • София
lidia_m , защо не я върна и да вдигнеш скандал?

# 295
Отиде ли да я върнеш ? Задължително отиди, ако не си...не трябва да оставяш нещата така !

Аз да споделя моя опит от Лагуна, за рожденния ден на детето.
Първо реших за градината задължително да е от там със снимка, простичка - еклерова с баварски крем, и без това колко изяждат децата Simple Smile Не ми я снимаха, надявам се да е била хубава.
За в къщи - еклерова с боровинки. Беше много вкусна, малко по-сладка, но се хареса на всички. Аз по примцип най-обичам еклерова с баварки крем и боровинки от Маркрит. Боровинковата еклерова на Лагуна е същата, но малко по-сладка. Накрая детето реши да е със снимка - Джейк и Пиратите - филмче от Дисни чанъл. Естествено нямаха такава снимка и аз се постарах да е с голяма резолюция, за да стане добре. Е пак беше размазана. Както и да е. Подразни ме факта, че искаха 1 лв. за надпис и по 3 лв. за кутия на торта. При положение, че им поръчваш торти за 80-90 лв. и за надпис да ти взимат пари е смешно. До сега никъде не са ми взимали пари за кутия или надпис на детските торти. Ще се напечелят от надписа и кутията !Добре че поне беше вкусна. За другата година пак ще го мисля ... newsm78 .
1 -ви РД от 100 грама - беше страхотна на външен вид, но на вкус, нищо особено. 2 -ри РД от Бейби  Флай - на вид супер, и на вкус беше много вкусна, само че тая година 4 лв. парчето ми се видя много Simple Smile

# 296
Ами не я върнах, защото я видях в 21,30 часа, тогава я опитахме, вече я бяхме разрязали, щанда в Кауфланд, откъдето я взехме, вероятно е бил затворен вече, там ни я подадоха опакована, както навсякъде другаде, вкъщи я сложихме в хладилник с идеята да я разрежем вечерта, а днес не ми се пътува 50 км от вилата, тя ще излезе златна тази торта.Това, което направих, е да я снимам детайлно и да изпратя снимките и едно оплакване на всички санкциониращи държавни органи, за които се сетих, както и мейл-протест до Папая, пък ще видим, на други мои сигнали са реагирали и са правили проверки, надявам се и сега да вземат мерки.
То и мъжа ми изхвърлил касовата бележка...напълно ще са в правото си да не приемат нашата рекламация.Иначе заслужават точно това - да я върна нарязана, с мухлясалите плодове и вкиснатия крем и да вдигна скандал и в централния офис.

# 297
  • София
Ами не я върнах, защото я видях в 21,30 часа, тогава я опитахме, вече я бяхме разрязали, щанда в Кауфланд, откъдето я взехме, вероятно е бил затворен вече, там ни я подадоха опакована, както навсякъде другаде, вкъщи я сложихме в хладилник с идеята да я разрежем вечерта, а днес не ми се пътува 50 км от вилата, тя ще излезе златна тази торта.Това, което направих, е да я снимам детайлно и да изпратя снимките и едно оплакване на всички санкциониращи държавни органи, за които се сетих, както и мейл-протест до Папая, пък ще видим, на други мои сигнали са реагирали и са правили проверки, надявам се и сега да вземат мерки.
То и мъжа ми изхвърлил касовата бележка...напълно ще са в правото си да не приемат нашата рекламация.Иначе заслужават точно това - да я върна нарязана, с мухлясалите плодове и вкиснатия крем и да вдигна скандал и в централния офис.

добре де ти не видя ли че ягодките са мухлясали като я избираше на витрината? Това направо ме потресе. Как не ги е срам значи!

# 298
Bunnie, не видях, тя е една желирана ягода, обърната с плесента надолу, тортата ни я подават в картонена опаковка, не я отворихме там,аз не съм отваряла до сега нито една от тортите на място в сладкарниците, да не говорим, че за рожден ден в клуб нямаме никаква представа каква торта ще дойде, разчитаме на коректността на кетъринга и снимката на тортата, а крема нямаше как да го опитаме там, днес крема във вътрешността стана на пяна и се размириса здраво, довечера ако пренебрегна далечното разстояние мога да я върна, па макар и разрязана. Естествено, че трябваше там да я видя на място, но от бързина и задачи въобще не я отворихме, ако го бях направила нямаше да водим този задочен разговор, ми щях да ги овикам цветисто още в люлинския Кауфланд, на щанда.

# 299
  • София
Много се възмущавам на подобно нещо, вс епка става дума за храна и здравето на хората, смао печалбите ги интересуват Sad Следващия път отваряш и оглеждаш Sad Съжалявам, че сте си развалили настроението, сигурно и детето е било разочаровано Sad

Общи условия

Активация на акаунт