Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 224
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 210
Little wingels, пренаписах сложнотията, която ни обясни мед. сестрата на родителската среща.
И все пак не са споменавали, че им е проблем внасянето на торти за рождените дни на децата. До и след 1-ви юни също не са били коментирани като фактор за празнуване с торта. Peace

# 211
Рони, и в нашата градина е така, никога не са се оплаквали или намеквали, че им е проблем внасянето и сервирането на торти. И не са ни казвали за забрана.  Peace

# 212
Понеже торти Флай се оляха с цените, реших за рождения ден на сина ми да поръчам от друг сладкарски цех. Тортата я поръчахме от Сюрприз...ще пусна снимка по-късно ...много лека и вкусна с еклеров пълнеж и пандишпанови блатове.

Какви са цените във Fly? На сайта не видях цени.

Между другото, линкът в първия пост явно не е активен вече. Предполагам, че това е актуалният http://www.torti-fly.com/

# 213
4 лева е парче торта. Ако е фигурална има лимит на фигурите, другите се доплащат.
Много им здраве!

И да, това е валидният сайт.

# 214
Ухаа, доста скъпо. Миналата година доста бяхте доволните и от цените, и от качеството. Предвид, че в Папая, например, има фигурални торти и по 2,8 лв. за парче, а изборът от пълнежи е огромен, тези ми се виждат наистина космична цифра.

# 215
Ухаа, доста скъпо. Миналата година доста бяхте доволните и от цените, и от качеството. Предвид, че в Папая, например, има фигурални торти и по 2,8 лв. за парче, а изборът от пълнежи е огромен, тези ми се виждат наистина космична цифра.

Според мен се пробват, и като не потръгне, ще ги посвалят. Аз лично от вкуса им не съм впечатлена чак толкова, че да им дам по 4 лв. на парче.

# 216

В Папая наистина ли няма малки торти? Виждам, че минималният брой парчета е 16. Това ми се струва голяма торта за 10 деца на по 3г.
Колко голяма торта взимате за 10-тина дечица и не повече от 2-3 учителки?

# 217
  • София
Да, попрекалили са. Simple Smile От вкуса и аз не сам впечатлена чак толкова, харесваха ми на външен вид, но 4 лв. определено не струват, ще трябва да посвалят, ако искат да продават. Peace

# 218
Сега обърнах внимание, че минималният брой парчета е различен в зависимост от тортата  Embarassed

# 219
4 лева е парче торта. Ако е фигурална има лимит на фигурите, другите се доплащат.
Много им здраве!

И от мен много здраве.  Laughing
Поръчах миналата година, но цената ме устройваше.

# 220

Колко голяма торта взимате за 10-тина дечица и не повече от 2-3 учителки?

Най-малката възможна, в Лагуна това е торта от 12 парчета, идеална е за 10-ина дечица и 2-3 учителки.  Peace

# 221
Много им здраве!

Много им здраве им дадох още миналата година на тази сладкарница - и за вкус и за изработка и то при ниските цени Simple Smile

# 222
Много им здраве!

Много им здраве им дадох още миналата година на тази сладкарница - и за вкус и за изработка и то при ниските цени Simple Smile

Когато поръчвах миналия септември за РД на дъщеря ми, още тогава ми казаха за ограничението за фигурките, но не го пишеше в сайта. Тогава бяха по 2,90 или 2,80 парчето и бях много доволна, защото първо бях поръчала тората за в къщи - 12 парчета и в деня преди рожденния ден поръчах и за яслата и ми я направиха, но беше по - голяма 16 парчета и исках да има поне 20 фигурки,за да има за всички деца ( беше с Мечо Пух и приятели) . Тортата беше чудесна - на 2 острова, с мостче и за поръчка по телефона беше даже по-хубава от тази за вкъщи Simple Smile Обаче тая година ако са по 4 лв. парчето ме губят като клиент....  Shocked

# 223
Сега гледам описанието в сайта на Бейби флай...цените не са ли актуални ?:

" Торта „Цар Лъв”Изберете пълнеж на вашата торта от: Прасковена торта - 2.90лв Френска торта 2.90лв Шоколадова торта с банан - 2.90лв Еклерова торта - 2.90лв. Торта черешово изкушение - 3.20 лв. Торта трилогия -  3.20 лв. Мока фъч торта -3.20лв. Бисквитена „Флай” -  3.20 лв. Домашна Бисквитена торта  - 2.90 лв. Японска торта 2.90 лв. Холандска торта  - 2.90 лв. Трюфел торта -  3.20 лв. * Цената е на парче торта. * на снимките са реални торти, изработени от сладкарска работилница” Флай”. Заповядайте при нас, за да уточним всички елементи на вашата празнична торта. "

# 224
Adelante не са актуални, и то от доста време. На дъщеря ми рождения ден беше в началото на месец май, тогава ме сюрпризираха неприятно. Да не говорим, че и в каталога им в заведението на езерото в Дружба също са старите цени. Само си изгубих времето да избирам торта и вече като плащах ми казаха, че парчето вече е 4 лв., защото тортата, която съм избрала е с декорация.  Shocked Пък аз без декорация не видях в каталога им с детски торти, но карай да върви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт