Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 193
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Много са красиви тортите! Но се правят в Стара Загора и няма да ме огрее.

# 826
  • София
Аз от тортите си имам нов фаворит - бисквитената с горски плодове на Лагуна.  Grinning
Любима! Най-хубавата им торта според мен. Heart Eyes

# 827
Аз от тортите си имам нов фаворит - бисквитената с горски плодове на Лагуна.  Grinning
Любима! Най-хубавата им торта според мен. Heart Eyes

Ще взема да я опитам скоро.  Laughing

# 828
  • софия
Здравейте,
Поръчах торта от Лагуна пандишпанова с шоколадов крем, купих я с ваучер, но сега отворих и прочетох не много хубави неща за тези торти напоследък Sad, тортата е за детската градина, че моята дъщеричка става на 3 години с такова желание я поръчах, дано пък ни се падне хубава за нас, утре ще пиша, някой да сподели дали е поръчвал напоследък.

# 829
здравейте, момичета! някой знае ли от къде мога да поръчам шоколадова торта с плуващи розови прасенца, виждала съм такава на ЛИНД, но ...

# 830
Здравейте,
Поръчах торта от Лагуна пандишпанова с шоколадов крем, купих я с ваучер, но сега отворих и прочетох не много хубави неща за тези торти напоследък Sad, тортата е за детската градина, че моята дъщеричка става на 3 години с такова желание я поръчах, дано пък ни се падне хубава за нас, утре ще пиша, някой да сподели дали е поръчвал напоследък.
Извън всякаква идея каква ще бъде тортата, защо точно на шоколадовия крем се спряхте за дечица на по 3 годинки?

# 831
  • София
Здравейте,
Извън всякаква идея каква ще бъде тортата, защо точно на шоколадовия крем се спряхте за дечица на по 3 годинки?

То пък сякаш ще има истински шоколад в него. Същата химия ще е като и един сметанов крем.
Да не говорим, че съм виждала деца на по 3-4 години да пият Кока Кола, та малко шоколад не мисля, че би бил такъв проблем (ако изобщо го има).

# 832
  • софия
Да се отчета, тортата е била много хубава, всички са много доволни.
Шоколадова избрах защото другия вариант беше баварски крем , който от лични впечатления е много по тежък и от най сладкия шоколад, а и не страдам от скрупули, Wink че ще си хапнат децата по едно малко парче шоколадова торта.
В интерес на истината по голям проблем срещнах в избора на сок, накрая взех от стъклените бутилки на "Теди", по малкото зло ми се видя, но да не спамим темата.

# 833
Да споделя страхотна идея на моя приятелка- за децата красива торта от skyline, за майките - диетична торта без захар без брашно- рафаело. Поръчала я е от сладкарница Стевия, правели само с естествени подсладители и мед. Много вкусна беше. На вид- хубава класическа торта. Лично аз я оцених много, защото подбирам какво ям откъм калории и по детските рожденни дни обикновено пия само вода. За първи път се почуствах като на рожден ден Wink

# 834
В събота поръчах торта, доверих се отново на Табиет Лозенец за изработката.
Този път той пожела фототорта, дано стане красива. Избрах маскарпоне с бисквити, ще кача снимки след партито.

# 835
Споделям мнение за торти Шамони (не мисля, че се продават някъде, беше част от пакета в детския клуб) - пълно разочарование! Без да знам предварително, тортата с ванилов и шоколадов крем се оказа сладоледова, което зарадва децата, но аз не обичам подобни "изненади". Красива картинка (то, фотоплаката трудно се обърква), но съдържанието... При следващ случай категорично бих внесла торта, макар това да струва доста повече.

# 836
Мами, а някой пробвал ли е тортите на Сладкарски цех "Карамел"? Намира се в "Бояна" Simple Smile Имат страница във ФБ https://www.facebook.com/torti.caramel?fref=ts , но доколкото разбрах нямат сладкарница, където да опиташ произведенията им. Има опция да ти приготвят мостричка (безплатно!!!), която да минеш през цеха и да си отнесеш вкъщи.  Simple Smile

Ще съм Ви много благодарна, ако споделите мнения!   bouquet ...че скоро ставаме на 3 и изборът на торта е на дневен ред Simple Smile

# 837
Здравейте. Някой с впечатления от тортите на Никай??? Преди малко имах най-странния разговор уж с един от собствениците по телефона. До него се стигна след като продавачката в магазина им в Разсадника не можа на ми даде ама никаква инфо за тортите им, нито за кремовете, нито за блатовете, нито за големината на парчетата!  #Crazy Та звъннах уж в цеха, но разговорът с въпросния човек беше мега странен и така и не разбрах торта с фондан с какъв пълнеж може да се поръча? Доволни ли сте от вкуса? За 10 деца и 10 възрастни колко голяма торта да поръчам (ако въобще стигна да поръчвам от Никай  Rolling Eyes ) ?

# 838
Мами, а някой пробвал ли е тортите на Сладкарски цех "Карамел"? Намира се в "Бояна" Simple Smile Имат страница във ФБ https://www.facebook.com/torti.caramel?fref=ts , но доколкото разбрах нямат сладкарница, където да опиташ произведенията им. Има опция да ти приготвят мостричка (безплатно!!!), която да минеш през цеха и да си отнесеш вкъщи.  Simple Smile

Ще съм Ви много благодарна, ако споделите мнения!   bouquet ...че скоро ставаме на 3 и изборът на торта е на дневен ред Simple Smile

На детски рожден ден ядохме торта от тази сладкарница - на мен ми хареса беше лека.

# 839

На детски рожден ден ядохме торта от тази сладкарница - на мен ми хареса беше лека.

Много ти благодаря!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт