Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 969
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 840

На детски рожден ден ядохме торта от тази сладкарница - на мен ми хареса беше лека.

Много ти благодаря!  Heart Eyes

Това, което не ми харесва е, че пускат ваучери уж за половин цена тортата. Миналата година се излъгах да взема, тортата си беше нормална на визия, за вкус не знам, че беше за градината. Тази година купих от другаде по-голяма торта от магазин /т.е. без ваучер/ на цената на тази на Карамел, уж с ваучер....та, така

# 841
 Natali_, а откъде купихте тортата тази година? А след като е от магазин имаше ли сертификат? ... че нали това е задължително изискване за градините...

# 842
Natali_, а откъде купихте тортата тази година? А след като е от магазин имаше ли сертификат? ... че нали това е задължително изискване за градините...

Взехме от торти Романтика - имат щандове в ХИТ Младост и Люлин, като може да си поръчаш онлайн. Имат сайт, контактуваш по мейла.

# 843

Взехме от торти Романтика - имат щандове в ХИТ Младост и Люлин, като може да си поръчаш онлайн. Имат сайт, контактуваш по мейла.

Много ти благодаря! Имат страхотни торти Simple Smile Мисля да се разходим до ХИТ-а и да пробваме нещо, преди да поръчаме Wink Имаме още седмица до РД на Малечка, така че ще се задействаме. Simple Smile

# 844
Табиетската торта беше чудесна - маскарпоне с бисквити. Малко по-сладка за моя вкус, но лека, вкусна и красива.

# 845
За рожден ден на мой колега поръчахме детска торта лагуна на шега. На вид беше прекрасна, на вкус ужасна ( еклерова)- супер безвкусна, блата беше сух като хартиен на усещане, самите еклерчета също бяха безвкусни. Нещо са развалили качеството.

# 846
  • София

Много ти благодаря! Имат страхотни торти Simple Smile Мисля да се разходим до ХИТ-а и да пробваме нещо, преди да поръчаме Wink Имаме още седмица до РД на Малечка, така че ще се задействаме. Simple Smile
И аз съм много доволна от Романтика  Peace

# 847
В крайна сметка поръчах от сайт за колективно пазаруване две торти от ЛАГУНА. Едната детска с Дора (красота!), а другата за възрастни, тоест без фондани и фигурки. Еми УНИКАЛНИ бяха и двете!!! Не съм очаквала, особено за детската фигурална, понеже някак се бях настроила, че с детските и сватбените често на вида, а не на вкуса. Но тези и двете бяха страхотни, а излязоха скромните 60лв. Simple Smile

# 848
Мами,
Моля дайте предложения за сладкарница / сладкарски цех, който да прави торта със снимка на клиента и да издава сертификат. Както знаете за градината искат сертификат, а моята принцеса иска точно определена снимка на тортата си.
Благодаря предварително !

# 849
  • София
Тази година се спряхме на "MJ catering" и останахме доволни. Бях малко скептично настроена, но всичко мина гладко.

# 850
  • София
Мами,
Моля дайте предложения за сладкарница / сладкарски цех, който да прави торта със снимка на клиента и да издава сертификат. Както знаете за градината искат сертификат, а моята принцеса иска точно определена снимка на тортата си.

Попитай в Сюрприз, мисля, че няма да ти откажат.

# 851
  • София
Здравейте.
Предстоят ми поръчки за два хубави повода. Кръщене и първи РД. Нямам време да изчета назад, но коя сладкарница ще ми препоръчате за София? Мога да отделя около 50 - 60лв. за 20 парчета.
Какво мислите за тортите на сладкарница Джорджо Джани?
Благодаря.

# 852
  • София
Здравейте.
Предстоят ми поръчки за два хубави повода. Кръщене и първи РД. Нямам време да изчета назад, но коя сладкарница ще ми препоръчате за София? Мога да отделя около 50 - 60лв. за 20 парчета.
Какво мислите за тортите на сладкарница Джорджо Джани?
Благодаря.

Опитвала съм ги веднъж, нищо особено за мен, с фондановите фигурки не се бяха справили много успешно.
В посочения ценови диапазон препоръчвам сладкарския цех, посочен в предния ми пост. МОгат да ти направят тортата с визия каквато искаш. За 1-я РД на дъщеря ми си бях избрала 2 торти от нет-а и бях много доволна от изпълнението. Имат няколко пълнежа, аз лично винаги поръчвам бисквити с маскарпоне.

# 853
  • софия
Джорджо джани
Веднъж купувах торта от тях. Без повод. И на вид, и на вкус беше хепи соц. Вкусът - изкуствен, тежък, безвкусно. Не бих ги повторила.

В неделя ще правим следРожден ден. Пак избрах Гаврош. Този път бисквитена. Ще снимам и ще постна. Нямам съмнения в тях. Парчето при тях е 4 лв. без значение какъв е пълнежа.

# 854
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мами,
Откакто ми го препоръчаха за РД в детската и други празници поръчвам само от там:

http://www.tortikemi.dir.bg/_wm/gallery/?df=17&dflid=3

Много вкусни стават тортите, а може да се поръчват и тестени изделия /баници, питки и др./

Общи условия

Активация на акаунт