Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 952
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте.
Предстоят ми поръчки за два хубави повода. Кръщене и първи РД. Нямам време да изчета назад, но коя сладкарница ще ми препоръчате за София? Мога да отделя около 50 - 60лв. за 20 парчета.
Какво мислите за тортите на сладкарница Джорджо Джани?
Благодаря.
Бих ти препоръчала тези торти https://www.facebook.com/tortiliyana/photos_stream?tab=photos_albums
имат и доставка до Сф, преди беше 10 лв. Като цена качество са много добри.
Харесвам и Романтика в Хит, бисквитената торта ми е любима. Heart Eyes
За тортите Сюрприз, не ми харесва пълнежа, а и не винаги успяват да докарат фигурките на вид.

# 856
  • София
Здравейте.
Предстоят ми поръчки за два хубави повода. Кръщене и първи РД. Нямам време да изчета назад, но коя сладкарница ще ми препоръчате за София? Мога да отделя около 50 - 60лв. за 20 парчета.
Какво мислите за тортите на сладкарница Джорджо Джани?
Благодаря.

Опитвала съм ги веднъж, нищо особено за мен, с фондановите фигурки не се бяха справили много успешно.
В посочения ценови диапазон препоръчвам сладкарския цех, посочен в предния ми пост. МОгат да ти направят тортата с визия каквато искаш. За 1-я РД на дъщеря ми си бях избрала 2 торти от нет-а и бях много доволна от изпълнението. Имат няколко пълнежа, аз лично винаги поръчвам бисквити с маскарпоне.
Благодаря. Сюрприз ли имаш предвид? За тях пишеш в предния пост. Къде се намират?

# 857
http://www.surprisebg.hit.bg/praznichni%201.html
намира се в кв. Модерно предградие.

# 858
  • София
Veseto*, да, Сюрприз, адресът е точно този.

Сайтът им е много ужасен, намери ги във Фейс-а, качват торите, които правят там редовно. Последните 2 години си търся торти в нет-а и се справят повече от чудесно (бях много скептична като поръчах за птрвия РД и то 2 торти, но останах много доволна от изработката, но и не са ми били с много фигурки. Пускала съм снимки по-напред в темата).

# 859
  • софия
Отново безкрайно доволна от Гаврош   Heart Eyes. Бяха направили чудесна торта. Всички си изядоха парчетата, а някои искаха и допълнително. Дори и захарната украса беше вкусна. Пълнежът беше бисквитен със сладко от боровинки. Предвид него, нямаше голяма възможност за правене на много специален вид. Детето си я хареса, а и празнеството беше на място, което предполагаше по-семпли неща. Всичко уточнявахме по телефон. Донесоха я точно на време. Никаква забележка.
Скрит текст:

# 860
  • София
Изглежда чудесно! Ще споделиш ли какви са цените там?

# 861
  • софия
Освен, че изглеждат добре (това ни е 3та торта от тях), тортите винаги са пресни и с хубави продукти.
http://radistambolov.eu/?page_id=591
На нас ни направиха малка отстъпка, защото била лесна за изработка.

# 862
здравейте, от къде бихте ми препоръчали торта за детската градина? от къде поръчвате, с какъв пълнеж и колко парчета? доста четох и съвсем се обърках, ще се радвам да ме улесните:) в групата на дъщеря ми са над 30 деца (3-4 год.), но незнам дали е необхдимо да се поръчва толкова голяма торта. моля ви за съвети, нямаме много време!

# 863
  • София
здравейте, от къде бихте ми препоръчали торта за детската градина? от къде поръчвате, с какъв пълнеж и колко парчета? доста четох и съвсем се обърках, ще се радвам да ме улесните:) в групата на дъщеря ми са над 30 деца (3-4 год.), но незнам дали е необхдимо да се поръчва толкова голяма торта. моля ви за съвети, нямаме много време!

Бих поръчала 30 парчета торта. От къде ще си решиш ти, има доста писано в темата.

# 864
  • София
Аз не бих поръчала повече от 20 парчета за толкова малки деца, че и за по-големи.

# 865
Парчетата се решават според сладкарницата, която изпълнява поръчката.

# 866
  • София
Здравейте, имам нужда от помощ за избора на торта за РД на малката ми дъщеря. Поизчетох темата, но искам да помоля за актуални впечатления.

Резервирах в Капела плей в Люлин, там работели само с Да винчи, Чочко и 100гр. сладки. Ако си донеса торта отвън, освен сертификат, искат и 18 лв. доплащане. Трябва да преценя заслужава ли някоя от тези фирми (не съм ги опитвала), какви са актуалните им цени и качество, или пък да си внеса торта, за която съм сигурна, че е вкусна.

Моля за мнения за тортите на: Да винчи, Чочко и 100 грама сладки.

Отделно къде мога да опитам торти на Гаврош?

Благодаря!

# 867
  • София
Гаврош нямат сладкарница, но може да отидеш в цеха, преди даваха хапки с различните пълнежи да пробваш.

За трите сладкарници нямам мнение, 100 грама правят красиви неща, но за вкус не знам, но май и цените са добри там. Тази Капела плей в Мега Мол ли е?

# 868
Между Чочко и 100 грама сладки не мога да намеря грам конкуренция. Само от Чочко съм правила нечовешки киселини и може би за тортеното чудовище дъщеря ми това е единствения тортен продукт, който не я е задържал на масата. Да Винчи за първи път ги чувам, но предполагам, че има достатъчно мнения в мрежата.
Та от тези трите - 100 грама сладки, ако вкусът ви не изключва приятен фондан.  Peace 

# 869
  • София
Чочко съм поръчвала за ДГ - на вид я бяха направили перфектна, едно към едно с каталога - имат над десет пълнежа от които могат да се изработят детските торти. За фигуралните цената е 3 лв. парчето, за другите - 2,30/цени от пролетта/. За вкуса - не знам, малкия каза, че била страхотна.

Ако можеш, опитай по някое парче по сладкарниците на трите фирми, за да прецениш дали да поръчваш друга извън тях.

Общи условия

Активация на акаунт