Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 955
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Благодаря!  bouquet

# 871
  • София
Торти Чочко никога няма да взема, всичко което опитах беше отврат. 100 гр сладки са чудесни. Да Винчи не ги знам.

# 872
  • София
Аз пък от Чочкоо съм много доволна. Досега всичко е било супер. Еклеровата с банани ми е любима. Малко скъпичка обаче ми идваше такава, каквато исках сега.

Иначе за кръщенето поръчах от Сюрприз. Довлна останах, наистина. И дизайн и вкус.

# 873
Чочо не ги знам, но от 100 гр сладки последно взех някакви бонбони 68 лв кг, скъпи и гадни! а и някакви сладки и пасти бях вземала от щанда им в Парадайз, е няма да повторя- потретя, скъпи са им нещата без нужното качество.

# 874
Нашата торта беше от сладкарница Флай- очарована съм. Посиках торта на 2 етажа по картинка, която бях харесла в интернет с едни кученца. В оригинал беше с 3 кученца. Прочетох в сайта, че торта над 12 парчета имам право на 10 безплатни фигурки и намерих още 2 снимки на кученца от същото филмче, като помолих да има 5 фигурки общо. Много се изненадах, когато видях на тортата не 5, а 10 фигурки. Някой от Флай беше седнал и търсил явно в интернет снимки на това филмче и всяко едно от кученцата, които участва във филмчето го имаше направено на тортата. Направи ми впечатление че бяха изработени много детайлно, дори раничката на едното кученце, от която се показва нещо си, както и лого на шапката на друго. Очевдино доста се бяха постарали, което ми направи добро впечатление. Не се случва всеки ден някой по собствена инициатива да извърши повече работа, отколкото са посикали от него.
Вкуса- бях избрала еклери с бял крем и гостите я харесаха. Аз по принцип не обичам такива торти и трудно мога да я оценя по достойнсвто, но я пробвах, еклерите бяха мекички и поне всички деца ядоха, а те бяха около 3,4.

# 875
Табиетската торта беше чудесна - маскарпоне с бисквити. Малко по-сладка за моя вкус, но лека, вкусна и красива.

Sourcherry, ще кажеш ли колко парчета торта поръчахте за колко човека/деца? Имаше ли някаква украса тортата (каква)? В ресторанта ли поръча и колко пари излезе?

# 876
Табиетската торта беше чудесна - маскарпоне с бисквити. Малко по-сладка за моя вкус, но лека, вкусна и красива.
Sourcherry, ще кажеш ли колко парчета торта поръчахте за колко човека/деца? Имаше ли някаква украса тортата (каква)? В ресторанта ли поръча и колко пари излезе?

3.50 лева парчето, поръчах 30 парчета мисля, защото обикновено гостите ни са доста.
Тази година той пожела фототорта, красива беше (не си падам по фототорти по принцип), но бяха се постарали.
Поръчах директно от ресторанта до Ню Отани, но управителя и собственика са приятели с бащата на детето ми, ако това е от значение, но мисля, че в случая не е.
Знаеш, че кухнята им е превъзходна, в частност и десертите, затова за втора поредна година поръчвам от там.
Миналата година детето ми искаше фигурална торта, справила се беше сладкарката и то по снимка и обяснения. Пълнежът не го помня, но мисля, че беше еклери с малини. Пак вкусна много и лекичка.

П.П. Страхотно ме радват и с доставката. С хладилен пикап, тортата беше час преди партито доставена на мястото, което бях избрала за празника. Даже не бях оставила капаро, а от персонала на заведението я бяха платили на момчето. Харесва ми политиката на ресторантите им просто, освен вкусовете и добрата работа.

# 877
3.50 лева парчето, поръчах 30 парчета мисля, защото обикновено гостите ни са доста.
Тази година той пожела фототорта, красива беше (не си падам по фототорти по принцип), но бяха се постарали........

Благодаря ти за изчерпателната информация!   bouquet

# 878
 не съм писала скоро, но искам да споделя впечатления за тортите на Росита. Поръчах за първи път от тях детска торта костенурката нинджа с пълнеж бисквитена, но не останах очарована. Цената за парче беше 3,30 лв., доставката - 5 лв. Това, което ми направи лошо впечатление при доставката е, че тортата не беше пакетирана. В буса видях, че всички торти са поставени в щайги без опаковки, натрупани една върху друга.

# 879
  • София
Да споделя от изминалия уикенд - два рождени дни, и в двата торти от Вега. Фантастични детски торти с шоколадови тънички платки с баварски крем, фондана беше съвсем тъничък и учудващо вкусен. На външен вид бяха много красиви.
За родителите имаше и лимонова торта с кокосови платки.....невероятна вкусотия.
Цените не знам как са, обаче.

# 880
  • София
тази година реших да взема торта от Мая 5.Беше много хубава  и цените не са високи.

# 881
момичета, някой скоро да е поръчвал торта от гаврош? интересува ме дали ви хареса вкуса и дали останахте доволни от изработката, която е изключително важна за малките рожденици.
аз се свързах с тях по телефона, но не останах очарована и сега се колебая дали да им се доверя. вдигна едно момиче, което с леко отегчен глас неохотно отговаряше на въпросите ми. в крайна сметка освен "ми можем да ви направим торта, да", не разбрах нищо друго.

# 882
  • София
момичета, някой скоро да е поръчвал торта от гаврош? интересува ме дали ви хареса вкуса и дали останахте доволни от изработката, която е изключително важна за малките рожденици.
аз се свързах с тях по телефона, но не останах очарована и сега се колебая дали да им се доверя. вдигна едно момиче, което с леко отегчен глас неохотно отговаряше на въпросите ми. в крайна сметка освен "ми можем да ви направим торта, да", не разбрах нищо друго.

Преди седмица. Торта за 8 РД на сина ми, представляваше шах с фигури. Пълнеж ягоди с шампанско се водеше. Изработката беше добра, фигурите бяха от бял и тъмен шоколад, което за мен е плюс тъй като не са изработени от фондан. Пълнежа ми хареса, не беше суха тортата, но... ягодите бяха замразени (представляваше нещо акто ягодово сладко), което много ме издразни. След като преседя тортата до другия ден и се отпусна, стана хубава.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 13:19 от catty m

# 883
много ти благодаря за включването.   bouquet
понеже в нашата торта не може да има шоколад, се спрях на варианта за бисквитена торта, защото ни омръзна от еклеровите торти, все такива похапваме на рождени дни. досега съм поръчвала от лагуна, неделя и дино, искаше ми се да пробвам и други, та май ще рискувам с гаврош.

# 884
  • София
И Сюрприз предлагат бисквитена с маскарпоне.

Общи условия

Активация на акаунт