Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 873
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Хайде и аз в темичката като малко окъсняла с поръчката на торта. Необходима ми е детска торта за около 15 деца за осми май, неделя.
Предните две години поръчвах и аз от жени, които ги изработват, стават наистина хубави и на вид и на вкус. За съжаление не се организирах този път навреме, а и поне при мен тортите почти никак не се хапват от децата и малко ме е яд накрая да хвърлям толкова пари на боклука.
Мислех от домашната сладкарница да поръчам, но на сайта им излиза, че вече не работят.
Загледах една оферта на Джорджо Джани с ваучер, някой да има отзиви за техните торти ?  - http://www.deals.bg/Torta-za-momicheta-Feya-Monstar-Zamraznaloto … zho-Dzhani-kVvpc5

# 961
  • София, Манастирски ливади
Aila, за Джорджо Джани не мога да кажа нищо, но от години поръчвам от Торти Вега. С баварски крем ми допада най-много. Цената миналия месец беше някъде около 2,80 за парче, но не за фигурална, а с картинка. Ако не ти допадат картинките може да им изпратиш на мейла каквато искаш (имат изискване само да е над 800х600 пиксела) и ти я правят без да ти взимат допълнително пари. Доставка се плаща в зависимост от района. Доставят и събота и неделя.

# 962
  • София
Писала съм и по-назад, че сме доволни от торти Романтика - имат щанд в Хит в Младост. Пресни, вкусни и големи торти. Peace

За първа година поръчах от тях преди няколко седмици. Останах много доволна. Изпълниха това, което искахме и синът ми каза, че децата много са я харесали. Peace Нашата беше с домашен крем и банани.

# 963
И аз съм доволна от Романтика в Хит Младост, а и от градината на дъщеря ми казаха, че децата са харесали тортата:)

# 964
  • София
Благодаря за коментарите, за съжаление нямах възможност да вляза в темата и набързо поръчахме от сто грама сладки в Бизнес парка. Не са евтини, така че се надявам да става за ядене тортата. За възрастните аз ще направя една Гараш.

# 965
Здравейте,
ние ще празнуваме рожден ден в заведение, в което работят със Скайлайн. Не искам тортата да е с фондан и т.н. - казаха ми че може да е отгоре сметанова с картинка - малката си избра с мотиви на Мечо Пух. Сега остава да избера пълнежа - имате ли мнение дали на скайлайн Бисквитено-шоколадовата е хубава? Не съм по сладкото и тортите и се чудя дали е подходяща, децата са на 3 г., ядат шоколад в рамките на разумното, разбира се, таак че предпочитам нещо подобно сякаш пред по-особени кремове и пълнежи....

# 966
  • София
tsvetunka, може и да е късно, но все пак да дам отзив. Февруари месец и ние празнувахме РД на каката в Дон Домат на Тинтява, където предлагат само Скайлайн. Аз никак не съм доволна от избора си тогава - Бисквитена ванилия беше (избрах я пред бисквитена шоколодова заради плодовете, че се харесват при нас). Специално бях на място, гледах каталог, питах и сервитьора дали блатовете са от бисквити, което за мен би означавало "бисквитена" торта. Потвърдиха ми, но на РД получихме торта на външен вид като от картинката, но с нормални (стандартни) блатове. Не  се хареса много, масово не си изядоха парчетата. Съжалих, че не се бях спряла на Ягодовия чийз (в заведението казаха, че се хапва повече от възрастни) или една карамелена имаше Тофи - нещо си. Но и последните цитирани не съм ги пробвала - само се догаждам, че евентуално са по-добър избор.
Като цяло недоумявам политиката им, нито дават да си внесеш друга, могат някаква разумна такса да сложат, нито предлагат читава фирма. Да не говорим, че и тези ги предлагат със солидна надценка. Все пак не сядам да хапна 2 парчета, а поръчвам цяла торта, дори по-голяма от стандартната.

# 967
tsvetunka, може и да е късно, но все пак да дам отзив. Февруари месец и ние празнувахме РД на каката в Дон Домат на Тинтява, където предлагат само Скайлайн. Аз никак не съм доволна от избора си тогава - Бисквитена ванилия беше (избрах я пред бисквитена шоколодова заради плодовете, че се харесват при нас). Специално бях на място, гледах каталог, питах и сервитьора дали блатовете са от бисквити, което за мен би означавало "бисквитена" торта. Потвърдиха ми, но на РД получихме торта на външен вид като от картинката, но с нормални (стандартни) блатове. Не  се хареса много, масово не си изядоха парчетата. Съжалих, че не се бях спряла на Ягодовия чийз (в заведението казаха, че се хапва повече от възрастни) или една карамелена имаше Тофи - нещо си. Но и последните цитирани не съм ги пробвала - само се догаждам, че евентуално са по-добър избор.
Като цяло недоумявам политиката им, нито дават да си внесеш друга, могат някаква разумна такса да сложат, нито предлагат читава фирма. Да не говорим, че и тези ги предлагат със солидна надценка. Все пак не сядам да хапна 2 парчета, а поръчвам цяла торта, дори по-голяма от стандартната.

Tочно в Дон Домат на Тинтява ще сме и ние.  Просто вариант 1 за заведение ми отпадна и няма накъде вече. В събота ще се разходим пак там, за да уточним тортата на място, още не сме я поръчали.  Обаче не знам децата дали биха хапнали ягодова или карамелена, моята не близва като види плодове Simple Smile  Шварцвалд ми изглежда също апетитно. Май ще се откажа от бисквитените, благодаря ти за мнението.  А много се дразня и аз на надценките, особено като са официален партньор на сайта на скайлайн...както и да е...Когато правехме резервацията, бях малко разсеяна, че стана набързо, но в събота мисля малко " да скръцна със зъби" Simple Smile))

# 968
Здравейте!
Някой да е поръчвал тук?Мнения? https://www.facebook.com/cakevanss/?fref=ts

# 969
Здравейте, някакви отзиви за сладкарница Мая 5  в Драгалевци?

# 970
  • София
Aila, за Джорджо Джани не мога да кажа нищо, но от години поръчвам от Торти Вега. С баварски крем ми допада най-много. Цената миналия месец беше някъде около 2,80 за парче, но не за фигурална, а с картинка. Ако не ти допадат картинките може да им изпратиш на мейла каквато искаш (имат изискване само да е над 800х600 пиксела) и ти я правят без да ти взимат допълнително пари. Доставка се плаща в зависимост от района. Доставят и събота и неделя.
А на Фигуралните имате ли представа как се движат цените?

# 971
Здравейте, някакви отзиви за сладкарница Мая 5  в Драгалевци?

В събота ядох еклерова торта от тази сладкарница и беше страшно вкусна. Приятели бяха купили от там и тулумби, също бяха много хубави.

# 972
Да дам отзив за торти Романтика-най-евтината ни торта досега-16 парчета за 30 приказна цена.Вкусът също беше добър,но такава грозно отпечана картинка не съм виждала.Уж цар Лъв,но нещо размазано и неясно  с много въображение се разбира какво е.Отделно мислех,че тортата ще  е пръвоъгълна и по-ниска,а тя беше много висока и кръгла. За детска градина става,но не бих си поръчала за основното празнуване от тях.

# 973
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли е торта от MET Cake?

# 974
  • София
Здравейте, за Met Cake мога да дам само добри отзиви. Поръчахме торта за втория рожден ден на сина ни. Направиха я по наш дизайн и изцяло покриха очакванията ни.  Децата много и се радваха. Поръчахме еклерова и се хареса от всички, от деца и от възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт