LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 953
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Пожелания за повечко поводи за писане в темата! Simple Smile

Понеже някой може да не е видял призива, напомням Peace

http://www.treeoftheyear.org/

Едно гласче за 700 годишно дърво, с извинение за офтопика   bouquet

# 16
  • Русе
Дано наистина да има какво да пишем, че много зле тази година.

Евче,   bouquet

# 17
някой получи ли дамските поларчета? Хубави ли са?

# 18
Да следя и тази тема. Вместо запис - розовата жилетка Пума излиза налична 36 номер, но я огражда в кошницата, все пак може да се добави и да се дебне после:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-zippe-a-capuche.aspx?producti … 1&secintref=0

Бебешондел, за поларчетата имаше отзиви в предишната тема, че са сносни и стават за вкъщи.

# 19
Eva   bouquet  bouquet  bouquet перфектна тема, както винаги  Hug

Записче в очакване на няколко поръчки от това намаление  Sunglasses

През изминалата седмица се опитах да поръчам две рокли на SOMEWHERE в различни поръчки, но в последствие ми ги отказаха, парите съответно са освободени. Явно наистина тази марка е малко проблемна  Rolling Eyes

# 20
мъжките панталони от 0,90 ,две три блузета и каталога вътре...дано поне от новата колекция има нещо за малката, че по намаленията нищо интересно засега.
Защо реши че ще ти пратят каталог, или аз нещо пропускам newsm78
Ева   bouquet

# 21
  • Карлово
Ева, благодаря   bouquet

# 22
  • Варна
мъжките панталони от 0,90 ,две три блузета и каталога вътре...дано поне от новата колекция има нещо за малката, че по намаленията нищо интересно засега.
Защо реши че ще ти пратят каталог, или аз нещо пропускам newsm78
Ева   bouquet

Когато пратят поръчката ЛР изпращат мейл с описание какво има вътре, ако има каталог, той е описан.

# 23
  • София
Момичета кажете ми моля ви....
днес получих мейл с инфо за пратката, че е в пощенски клон и отсреща пише Localisation:Plate-forme est Ако ми отиде на платформа(каквото и да значи това)какво да правя?Чрез смарт деливъри съм поръчвала.Когато правих поръчката дадох domicine...защо сега така? Tired

# 24
  • Варна
днес получих мейл с инфо за пратката, че е в пощенски клон и отсреща пише Localisation:Plate-forme est Ако ми отиде на платформа(каквото и да значи това)какво да правя?Чрез смарт деливъри съм поръчвала.Когато правих поръчката дадох domicine...защо сега така? Tired

Joy Joy Joy няма да отиде на платформа, споко. Ще се достави където трябва.

# 25
# 26
  • София

Joy Joy Joy няма да отиде на платформа, споко. Ще се достави където трябва.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes оооох Хексе благодаря ти, че ме успокои, че с тези платформииииии..... Hug

# 27
Ох, и намаление ще свърше, а аз все още нито една поръчка не видяла (със смарт) - ще има ли нещо хубовко още?
Или Утивам в други теми Crossing Arms

# 28
# 29
Здравейте! Имам отказан артикул, който е изчерпан. С последната поръчка са ми пратили едно писмо, в което пише че знаят за случая. Преди няколко минути влезнах в моите плащания(suivre mes remboursements) в сайта и пише за начин на погасяване изпращане на писмо проверка(Envoi de la lettre chèque). Което какво ще рече? Има ли някой представа? Аз няколко пъти им писах, но до момента нямам никакъв отговор!А ако ми изпратят чек, какво мога да правя с него?
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт