LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 948
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Да се разпиша и аз за последната седмица на намалението, макар че май няма много смисъл ... До сега с начислени доставки и проценти върху поръчката не успяха да ме откажат от шопинга, нооо с това мижаво намаление успяха newsm10
Даже ваучерите няма за какво да ги изхарча. Имам и едни чекове, дето смятах да ги заменям за ваучери, ама май е по-добре да не го правя, ами да си ги осребя. Я кажете в коя банка сте попадали на най-ниски комисиони за приемане на чекове?

# 166
Аз затова си взех два номера, които ми станат, другите ще разменям. Яд ме е, че не направих така и с балеринките Пума.

И мен ме е яд, че не пуснах два номера от балеринките  Sad, а от бермудките съм пуснала моя и едни +1, но сега ме замисляте дали да не пусна и -1  Embarassed
Аз си пуснах 36 от бермудите, на тази марка всичко ми е 36 и не се зачудих. Но докато ги получа ще е късно за отзиви.
Но за балеринките се ядосвам още, не успях да се доредя до никакъв номер

# 167
RNR , роклята на Мариан Джеймс ако може да снимаш Blush И мерки евентуално Hug
Страхотна е, честито! Палтото е много красиво също Flutter

малко късно пиша, за което се извинявам. Ето и снимки:
http://reniraykova.snimka.bg/daily/la-redoute.476577.26266989

опитах се да взема и размери но е трудно защото платът се пързаля, дано не те подведа.
Измерих това (меря я сгъната и опъната върху легло): ширина под бюста- 43см; ширина на ханша 60см; дължина от подмишницата до долу 120 см. Аз съм висока 165 и ми е точно до кокълчето.
Дано съм била от полза  Peace

Качих снимки и на раницата Пума, балеринките Пума, черните мъжки Адидас, сивото екипче, Адидас екип и нещо друго май  newsm78

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 20:51 от RNR

# 168
  • Пловдив
Здравейте момичета...да попитам за бермудите Пума от 5 евро....най-малкия номер е 36 или просто няма нали4ен 34....не виждам 34-епюзе....та затова питам
  bouquet
Най-малкият е 36, на етикета пише XS.
Аз нося 38 размер панталони от Ларедут.Да смятам ли,че 38 ще ми е малко то ще дойде С.

Моля, който има бермудите Пума, независимо кой размер, да даде мерки, за да се ориентираме, като се има предвид, че разликата от размер до размер е 1 до 2 см при талията. Благодаря!

тук за бермудите пума или рокси иде реч newsm78

# 169
  • Все на втория етаж
За Пумата става дума, пише го и в двата поста. Peace

# 170
Здравейте,някой ако има балеринките Пума 39 номер и иска да ги продаде,моля да ми пише на ЛС

# 171
# 172
# 173
  • София
RNR , много благодаря за снимките и размерите Hug
Роклята е страхотна, но точно дължината ме притеснява. Аз съм 170/171см и ще ми дойде точно до никъде Thinking Като всички дълги ларедутски неща....
Палтото наистина е разкошно Hug
Раницата Пума обаче, ще ми свърши чудна работа Party  bouquet

# 174
# 175
Здравейте момичета, имам следният проблем-имам отказан артикул от една поръчка...От ла редут ми писаха,че ще ми пратят чек, ама не знам какво трябва да направя... Бях чела, че се връща?...или нещо такова ...Моля помогнете как да процедирам newsm78 newsm78

# 176
моля дайте линк на роклята на Мариян Джеймс, много ми хареса...

# 177
  • София
Здравейте момичета, имам следният проблем-имам отказан артикул от една поръчка...От ла редут ми писаха,че ще ми пратят чек, ама не знам какво трябва да направя... Бях чела, че се връща?...или нещо такова ...Моля помогнете как да процедирам newsm78 newsm78
На първа старница има шаблони на "писма при проблеми".
Изпрати им това, за замяна на чек с ваучер. И по-бързичко, че после трябва да чакаш чека, да го вращаш и да чакаш ваучер Peace

# 178
На първа старница има шаблони на "писма при проблеми".
Изпрати им това, за замяна на чек с ваучер. И по-бързичко, че после трябва да чакаш чека, да го вращаш и да чакаш ваучер Peace

Благодаря  bouquet

# 179
  • София
моля дайте линк на роклята на Мариян Джеймс, много ми хареса...
Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-marianne-james-taillis … n&prodcolor=1

Общи условия

Активация на акаунт