LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 540
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
RMR,кажи нещо повече за тази рокля
http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-lambswool.aspx?productid … 2&secintref=1
Не боде ли, кой цвят е твоят и хубав ли е,кой номер имаш и като на манекенката ли ти стои, че се чудя дали може да се вземе номер надолу и да стои по-опънатко? И плътна ли е роклята? Мнго ми станаха питанките, ще съм ти благодарна, ако ми отговориш!
На допир боде. Но като се носи с блузка с дълъг ръкав, не боде. Много е плътна, мека и удобна. Държи топло. Мисля, че е много успешна покупка. Чакам още една в синьо сега Номера е 38/40 и стои свободно, но не чак като на манекена. Ако си вземеш номер надолу със сигурност ще стои по опънато.  Peace

# 421
  • София
Ms.Gorgeous,получих поръчката си от DHL миналата седмица в четвъртък(02.02.)
Дали да чакам още или......Къде ще ми изпратят този чек или ваучер?Извинявам се за глупавите въпроси,но не съм хич наясно. EmbarassedИ още едно въпросче- къде да влезна в този рембурс? ooooh!

# 422
  • Все на втория етаж
Samo аз не успях да си взема поръчката от Смарта, че ги пуснах до офис. Събота ще мога да ги взема и да се отчета.

# 423
RMR,благодаря ти! И аз съм 38-40,но гледам, че го няма номера, а и на манекенката доста и "хлопа" роклята, та затова си мисля за 34-36. А кой цвят е твоят?

# 424
  • София
Ms.Gorgeous,получих поръчката си от DHL миналата седмица в четвъртък(02.02.)
Дали да чакам още или......Къде ще ми изпратят този чек или ваучер?Извинявам се за глупавите въпроси,но не съм хич наясно. EmbarassedИ още едно въпросче- къде да влезна в този рембурс? ooooh!
Значи, отиваш горе на Suivre mes commandes. Като го отвориш, в ляво има mes rembursements.Виж там дали е отбелязан артикула Peace
Ако го има артикула, срещу него ще пише, че ти връщат сумата с чек или ваучер.
Виж, погледни дали го има изобщо Peace

# 425
Отказаха ми сукманчето и сега ми остана някакво потниче за 2.58Е, с което си го бях допълнила. Какво да правя сега? Платих с карта, а не искам да ми го пращат с ДН  Crossing Arms

# 426
  • София
Да,има го! HugТоест сега да чакам да ми пратят ваучер или чек?По мейла или как ще стане?До тук каквото прочетох май е по-добре да е ваучер,а ако е чек....

# 427
  • София
Да,има го! HugТоест сега да чакам да ми пратят ваучер или чек?По мейла или как ще стане?До тук каквото прочетох май е по-добре да е ваучер,а ако е чек....
Какво пише срещу него, копирай и дай да видим.

# 428
Точно там където си видяла че го има ще ти излезе номера на ваучера,а и по мейла ще ти го пратят. Peace

# 429
  • София
Nº  20120230885389
du 21/01/2012    ARTICLE MANQUANT    Envoi de la note d'avoir    26/01/2012    1,70 €

Ето това пише

# 430
  • София
Nº  20120230885389
du 21/01/2012    ARTICLE MANQUANT    Envoi de la note d'avoir    26/01/2012    1,70 €

Ето това пише
Да, ваучер ще е. Виж на първа страница има разяснения, как може да го ползваш при следваща поръчка Hug Успех!

# 431
  • София
Много ти благодаря! Hug  bouquet
Ще прочета. Wink

# 432
Nº  20120230885389

Ето това пише
Да, ваучер ще е. Виж на първа страница има разяснения, как може да го ползваш при следваща поръчка Hug Успех!

Аз също имам недоставени неща , но на мен ми пише, че е чек. Как евентуално мога да го използвам този чек, и как ще го получа? Между другото не си спомням вече колко пъти им писах да бъде ваучер и до момента нямам отговор! Благодаря Ви!

# 433
  • София
Nº  20120230885389

Ето това пише

Аз също имам недоставени неща , но на мен ми пише, че е чек. Как евентуално мога да го използвам този чек, и как ще го получа? Между другото не си спомням вече колко пъти им писах да бъде ваучер и до момента нямам отговор! Благодаря Ви!
Чекът не можеш да го ползваш Confused Пиши им след известно време, че не си получила чек и ако може, да ти изпратят номер на ваучер по мейла Peace

# 434
  • Sofia
NBM -кажи нещо за момчешкото панталонче.Отговаря ли си на номера,червеното хубаво ли е за момче или е много ярко?Пише,че е слим-много ли се стеснява надолу?Благодаря Hug

Доста е ярко наистина, в първия момент даже помислих, че съм се объркала.
Но с подходящо комбиниране е ОК, подхожда доста на ризката, която съм взела.
Иначе е точно слим, струва ми се съвсем леко умалено. Материята е хубава и плътна.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 00:12 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт