LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 942
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Ева,кажи ако обичаш от Амазон кой метод за доставка се избира, че не мога да се оправи и след като си въведеш номера на картата има ли още една стъпка на която да се види каква сума потвърждаваш?
Благодаря ти!  bouquet
Има още една стъпка, след като се въведе номера на картата се вижда колко е доставката

# 676
  • София
Ева,кажи ако обичаш от Амазон кой метод за доставка се избира, че не мога да се оправи и след като си въведеш номера на картата има ли още една стъпка на която да се види каква сума потвърждаваш?
Благодаря ти!  bouquet
Да, след като си регнеш картата има още една стъпка, където можеш да видиш крайната сума. Понеже доставките варират според самите поръчани артикули и са няколко вида...
Гледай внимателно и не бързай! Гледай до последно колко ти изписва за доставка!
Можеш на последната стъпка да променяш начините за доставка и се вижда, трябва да е 0.00 евро!
Аз успях по някакъв начин да се регистрирам за и ми изписва, че пак е безплатна доставката, обаче са ми чарджнали картата с 1.96 лв!  Laughing

# 677
Благодаря ти!  bouquet
Да, след като си регнеш картата има още една стъпка, където можеш да видиш крайната сума. Понеже доставките варират според самите поръчани артикули и са няколко вида...
Гледай внимателно и не бързай! Гледай до последно колко ти изписва за доставка!
Можеш на последната стъпка да променяш начините за доставка и се вижда, трябва да е 0.00 евро!
Аз успях по някакъв начин да се регистрирам за и ми изписва, че пак е безплатна доставката, обаче са ми чарджнали картата с 1.96 лв!  Laughing
Ева, на мен също са ми изтеглили за същата доставка.
След това прочетох условията на доставката и видях, че е безплатна над 15евро, под тази сума е 2 евро. Моята беше 9 евро.
Гадното е ,че ми фактурираха точно 9евро, внимавах много.
А после са ми изтеглили на два пъти 1.96. получавам СМС - и и ацки се учудих, ама като не чета условията на доставка е така...

# 678
  • София

Ева, на мен също са ми изтеглили за същата доставка.
След това прочетох условията на доставката и видях, че е безплатна над 15евро, под тази сума е 2 евро. Моята беше 9 евро.
Гадното е ,че ми фактурираха точно 9евро, внимавах много.
А после са ми изтеглили на два пъти 1.96. получавам СМС - и и ацки се учудих, ама като не чета условията на доставка е така...
Същата работа и при мен, и аз уж чета... ама много хитро са го направили!
Сега гледам, че абонаментът за този премиум е 49 евро на година! ooooh!
Влязох тук  - https://www.amazon.fr/gp/subs/primeclub/account/homepage.html?ie … ocol=current& и го деактивирах, както и поръчването само с 1 клик ми е деактивирано отдавна!!!

И на мен са ми дръпнали втори път 1.96, момицата им. Но сама съм си виновна ,само цъкам..  Laughing
Изпразних картата, с която платих, ще ме хванат за шлифера повече!

# 679
Аз пък с карта на ЦКБ и нямам банкиране! А какво е въобще това "членство "и за какво се удържат парите? И най-важно-как се деактивира?  В мейла ми пише само 9Е,за колкото ми е порътчката,дали са ми дръпнали и на мен допълнително? Това 1.96 да не би пък да е за "проверка" на картата, както в H&M и след месеж ги връщат?

# 680
Да не съм объркала темите?  newsm78  Thinking
Влизам да се похваля, че сутринта поръчах кувертюрата - най-големия размер и вече ми е на 4-та стъпка. Понеже вчера някой сподели, че заради нея вече има няколко пъти блокирани суми и все я отказват, затова споделям. Пу-пу, ха дано да стигне и до 7-ма стъпка  Twisted Evil

# 681
  • София
Аз пък с карта на ЦКБ и нямам банкиране! А какво е въобще това "членство и за какво се удържат парите? И най-важно-как се деактивира?
Ето условията - http://www.amazon.fr/gp/prime/prime-terms.html/ref=prm_mg_tnc?ie … planID=B001CS3FCY
Деактивирах го от профила ми -  Votre compte - Vos paramètres - Amazon Premium: gérer mes paramètres - цък на това - и изписва Souhaitez-vous vraiment désactiver la conversion automatique de votre offre découverte Amazon Premium ?

Si vous désactivez la conversion automatique, vous ne bénéficierez plus de vos avantages Amazon Premium(livraison en 1 jour ouvré à volonté, livraison gratuite sans minimum d'achats) à partir du 9 mars 2012.
избираш това
И когато успешно си се отървала от този досаден и скъп абонамент, отдолу с червени и зелени букви пише:
   La conversion automatique de votre offre découverte Amazon Premium est actuellement désactivée. Pour continuer à profiter des avantages d'Amazon Premium sans interruption (montant annuel de EUR 49,00), cliquez sur « convertir automatiquement » ci-dessous.
Votre offre découverte Amazon Premium expirera le 9 mars 2012 et vos avantages ne continueront pas automatiquement.

Пфууууу, че хитреци. Преди време пуснах така поръчка с 1 клик от английския...  ooooh!
Знам си аз, че не е за бързаци като мен из подобни сайтове.... ама пусто обуща за 8 евро ме излъгаха!  Mr. Green

# 682
Трябва ли да правя нещо, сед като не съм пипала нищо по профила, за да активирам този premium??
Извинявам се за спама...ама и аз цъкнах снощи обуща.... ooooh!

# 683
  • София
Трябва ли да правя нещо, сед като не съм пипала нищо по профила, за да активирам този premium??
Извинявам се за спама...ама и аз цъкнах снощи обуща.... ooooh!
Ами, аз съм го активирала, когато избирах начина на доставка.  ooooh!

Сега чатих с амазон и питах дали успешно съм го деактивирала сама от профила, да.
Успяла съм. До 8 март съм щяла да го ползвам безплатно, трайъл...благодаря, не искам! Mr. Green
Питах за блокираното евро... за проверка на картата е, както предположи  и  sasi6
А при мен е блокнато 2 пъти, защото днес симулирах поръчка, за да помогна... Rolling Eyes
Та, общо взето, без особени поражения ще минем зарад пустите обуща от 8 евро..  Mr. Green
И даже не съм сигурна дали съпружеското тяло ще ги хареса, че не са негов тип... Confused
Поне финансови поражения няма, че 50 евро като видях, че ще ми взимат на година се изприщих!  hahaha

# 684
Искам да помоля за оразмеряване на мъж с ръст 182см. и килограми 77.  Praynig

Здравей,  Simple Smile
За мъж висок 180см. 75кг. Взимам следните:
панталони и дънки – 42размер
пуловери, тениски връхни дрехи – L

# 685
каква доставка избра>?
на мен ппо пподразбиране ми излезе Rapide...

# 686
  • София
каква доставка избра>?
на мен ппо пподразбиране ми излезе Rapide...
то хубаво рапиде, ама виж само на премиум не цъкай!!!
И следи до последно да е 0.00 евро!

Цитат
Bonjour,

Suite à notre conversation, je vous confirme que vous avez bien modifié les paramètres de l’offre découverte Amazon Premium pour qu’elle ne soit pas automatiquement convertie en abonnement payant. Vous pouvez continuer à profiter gratuitement de l’offre jusqu’à son expiration le 9 mars 2012.

Après cette date, vous ne pourrez plus profiter des avantages du programme Amazon Premium.

Veuillez noter que, lorsque vous passez commande, une autorisation de débit est envoyée à votre banque. Cette autorisation souvent d'un euro, apparaît parfois sur les relevés bancaires comme un second débit, c'est peut être votre cas. Je vous conseille donc de vérifier sur votre relevé bancaire si ce montant a réellement été débité de votre compte.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 13:23 от Evа

# 687
  • София
Петя БГ

Да не съм объркала темите?  newsm78  Thinking
Влизам да се похваля, че сутринта поръчах кувертюрата - най-големия размер и вече ми е на 4-та стъпка. Понеже вчера някой сподели, че заради нея вече има няколко пъти блокирани суми и все я отказват, затова споделям. Пу-пу, ха дано да стигне и до 7-ма стъпка  Twisted Evil

имаше ли калъфките 40*40 сутринта? Аз тях ги дебна... ама ги огражда в кошницата...

# 688
  • Варна
Аз пък с карта на ЦКБ и нямам банкиране! А какво е въобще това "членство и за какво се удържат парите? И най-важно-как се деактивира?
Ето условията - http://www.amazon.fr/gp/prime/prime-terms.html/ref=prm_mg_tnc?ie … planID=B001CS3FCY
Деактивирах го от профила ми -  Votre compte - Vos paramètres - Amazon Premium: gérer mes paramètres - цък на това - и изписва Souhaitez-vous vraiment désactiver la conversion automatique de votre offre découverte Amazon Premium ?

Si vous désactivez la conversion automatique, vous ne bénéficierez plus de vos avantages Amazon Premium(livraison en 1 jour ouvré à volonté, livraison gratuite sans minimum d'achats) à partir du 9 mars 2012.
избираш това
И когато успешно си се отървала от този досаден и скъп абонамент, отдолу с червени и зелени букви пише:
   La conversion automatique de votre offre découverte Amazon Premium est actuellement désactivée. Pour continuer à profiter des avantages d'Amazon Premium sans interruption (montant annuel de EUR 49,00), cliquez sur « convertir automatiquement » ci-dessous.
Votre offre découverte Amazon Premium expirera le 9 mars 2012 et vos avantages ne continueront pas automatiquement.

Пфууууу, че хитреци. Преди време пуснах така поръчка с 1 клик от английския...  ooooh!
Знам си аз, че не е за бързаци като мен из подобни сайтове.... ама пусто обуща за 8 евро ме излъгаха!  Mr. Green
И аз така щях да се прецакам, но с английския Амазон, колежката се абонирала, но без никъде да я уведомят за тази годишна такса и понеже използва моята карта, отивам в банката случайно и ми казват, че са се опитали да ми изтеглят 49 евра, добре, че нямаше нищо в нея та се разминах.

# 689
  • Варна
В амазон може да се канцелира поръчката веднага... т.е. при пусната по невнимание например.

Общи условия

Активация на акаунт