Екскурзия до Индия

• 13 799
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
Пропуснала съм , но не помня да са замесвани в някаква измама ?

# 16
Виж Астрал Холидейс,няма по-добра и коректна фирма от тях.
  Ами влязох в сайта им, но не съм очарована. Нито може да избереш дата, нито дестинация. Непрофесионална работа.

# 17
  Ами влязох в сайта им, но не съм очарована. Нито може да избереш дата, нито дестинация. Непрофесионална работа.

ти шегуваш ли се?
http://www.astralholidays.bg/pochivki/program/11/country/51/resort/1283.html

освен това, не мисля че Астрал е подходяща фирма за толкова специфични пътувания - аз съм ги ползвала 2 пъти за Турция и един път за Крит и съм много доволна.

# 18

ти шегуваш ли се?
http://www.astralholidays.bg/pochivki/program/11/country/51/resort/1283.html

освен това, не мисля че Астрал е подходяща фирма за толкова специфични пътувания - аз съм ги ползвала 2 пъти за Турция и един път за Крит и съм много доволна.

Не смятам, че може да се сравнят дестинациите.

# 19
А аз май точно това казвам? Или не стана ясно?
Астрал са подходящи за организирани пътувания (тип "масовки") - за по-специфични, каквото е Индия казах, че НЕ СА подходящата фирма (ако има кой да чете)............. ooooh!

# 20
  • Варна
астрал са подходящи за никакви пътувания,това лято вгорчиха живота на 3 групи почиващи #2gunfire

# 21
астрал са подходящи за никакви пътувания,това лято вгорчиха живота на 3 групи почиващи #2gunfire

Дай малко подробности де ?

# 22

Дай малко подробности де ?

и аз чакам  Thinking

# 23
  • Варна
писала съм в темата за черния списък на агенциите за туризъм де

# 24
Виждам има доста хора пътували и до най-екзотичните дестинации 
Предстои ми пътуване до Индия и ме интересува какви противомаларийни средства и репеленти си купувате , какво се предлага в България ?
В пътеводителите пише също за purification tablets за водата,  има ли такива на нашия пазар ?
Също така какви ваксини непременно трябва да се сложат освен хепатитната ?
Изобщо давайте всякакви неща които човек трябва задължително да вземе под внимание на такива места:-)

# 25
  • Пловдив
Оххх, и аз искам да отида до Индия. Ще ви чета Simple Smile

# 26
Виждам има доста хора пътували и до най-екзотичните дестинации 
Предстои ми пътуване до Индия и ме интересува какви противомаларийни средства и репеленти си купувате , какво се предлага в България ?
В пътеводителите пише също за purification tablets за водата,  има ли такива на нашия пазар ?
Също така какви ваксини непременно трябва да се сложат освен хепатитната ?
Изобщо давайте всякакви неща които човек трябва задължително да вземе под внимание на такива места:-)
Таблетки за пречистване на водата се продават в аптеките, може да си купиш сребърна вода за дезинфекция, както и антибактериални кърпички и препарати Ваксини може и да не си правиш, но зависи доколко ти е силен организма и каква ти е програмата в Индия. Лично аз съм против слагането на каквито и да е ваксини от този тип, освен ако не изключително наложително, както в някой части на Африка примерно. Вода пиеш само бутилирана, с нея си миеш зъбите, никакви напитки с лед. Вземи си активен въглен, най-полезен е при стомашни проблеми, с които е много вероятно да се сдобиеш в Индия. Уникална страна, но не е за всеки Wink

# 27
писала съм в темата за черния списък на агенциите за туризъм де
може ли линк?

# 28
mi6i   bouquet
Аз си мислех само една ваксина против тетанус да сложа...
Значи ще търся в аптеките таблетки , а каква е тая сребърна вода  newsm78
Ще съм основно в Раджастан и според инфо от нета не е сред опасните райони на страната , но все пак знаеш ли нещо за противомаларийните средства и разните там репеленти за пръскане които се препоръчват?
Знам само , че няма ваксина за такова нещо.

# 29
За маларията няма ваксина, използва се Доксациклин за превенция. Пие се по схема, но периода е около 30 дена, взема се преди, по време и след приключване на пътуването. Мисля че има и едно маларон или нещо подобно, но предполагам че и то по подобна схема се приема.
Сребърната вода се ползва, като антибактериално средство.
Раджастан може би не е сред най-опасните, но то просто в цялата страна нивото на хигиена и мизерия е под всякаква критика, а и ако го съчетаеш с прахоляка, който те обгръща от всякъде в сухия сезон Wink Раджастан е много колоритен и цветен, аз успях да видя само Джайпур.Надявам  се да се върна отново, за да доразгледам.

Общи условия

Активация на акаунт