Разделно хранене 50

• 48 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
ми аз кво да кажа - свинска работа! Сутринта - кафенце, на обяд - печени кюфтенца с домати, за вечеря - ориз с лапад. Ама 3 часа след като си хапнах обяда смотах един сладолед.....еееее не се сдържах! Ама нищо де, ще се постарая само салатка тази вечер, въпреки че.....май ще си хапна лападчето, че много вкусно стана. Пък и то един сладолед и то малък.......абе оправданията са като...нали знаете - всеки го има.  Joy Joy Joy И така момичета. Днес с едно сладоледче прегреших.  Утре ще бъда изрядна като сълзица! Naughty bowuu

# 646
Вчера:
З - ягоди, кашу
О- боб и салата
В- плодова салата (портокал, банан, ябълка)

Днес:
З - 2 банана
О - варени картофи и салата
В - салата с риба тон вероятно

По-голяма: http://tinypic.com/r/ohs786/5

Ти на практика как се сдържаш след 2 такива дни да не погълнеш всичко около себе си. Много ти е ограничено менюто.
 А таблицата е много симпатична, аз ползвам същата, но там има и слончета  Mr. Green ,разпечатала съм си я цветно и ми е в тефтера в чантата.
 За мен е много важно да си пиша какво ям ( пък и при режима, на който съм -УУ ми е по- лесен така). Никога не поглеждам на зад какво съм писала, но по този начин асимилирам къде са ми грешките в менютата и ми е по- лесно да ги откоригирам. Сега си виждам и грешката с бирения фъстък, който подхапвам от време на време и ще го разкарам Wink

Моето меню днес:
 З. Филия с масло
Кафе със сметана
3-4 бирени фъстъка
О. Шопска салата с мааалко м-на
Кафе със сметана
2 ябълки
В. Печено пиле- ще гледам само бяло месо да си хапна
    Салата- домати, краставица с много магданоз

Не знам дали и при вас е така, но аз с това съчетаване на храните огладнявам много бързо и едвам докарвам до другото ядене. А може и да се дължи на факта, че съм в МЦ. 

# 647
Tonichka, определено не съм от породата, които могат да живеят на половин краставичка (ама от корнишончетата  hahaha) и листо маруля. Честно казано от 1-2 седмици сама не мога да се позная, така да ми липсва апетитът, мисля си че е от 3те дена на кленов сироп, които изкарах по последното пълнолуние - стомахът се свива и вкусът на храната става много по-интензивен и някакси не са ти нужни големи количества. Не се ограничавам умишлено, но наистина не ми се яде повече в момента и гледам да използвам прИмоцията.  Crazy (Днес например втория банан си го изядох от чиста лакомия и защото ми беше в чантата, бях си се наяла с единия, та после едвам огладнях за обяд.) А и да кажем като съм писала кашу вчера, не са били 5-6 ядки, не съм мерила с точност, но 50-60 гр някъде имаше.

# 648
# 649
  • София
Добро утро  bouquet.
Мурка - прекрасно утрешно настроение си създала Hug.
Tonichka - бе, и аз мислех да ти се скарам за бирения фъстък, ама си викам, хайде, в началото трудно се свиква Mr. Green Joy. А какво е "мааалко м-на"  newsm78 Grinning.
totorony - не се съди строго, колкото повече забранени неща имаш, толкова по - зле става, накрая не издържаш и се наяждаш като за последно. Направи си списък на любимите "вредни" храни, ама наистина любими, а не случайни. Хапвай от тях веднъж седмично, ако имаш нужда. В този списък аз бих сложила хубав шоколад, бира Mr. Green, пърленка, но никога няма да попаднат вафли например(не съм яла от години).
Аз вчера бях на фитнес и сега малко ходя като робокоп, ама пък добре се натоварих Crazy. Днес закуска - банан, чисто кафе, втора закуска - извара, обяд - някакво месо със салата, с.з. - ябълка, вечеря - постен грах. 
Утре съм на сватба, като се направя джиджана ще се снимам и ще ви се покажа Mr. Green. Довечера ще ида на маникюр pletka, само си търся повод да се глезя Joy.
Хубав петъчен ден и усмивки  bouquet.

# 650
  • България
добро утро и от мен момичета Hug
кантарев ме зарадва рано сутринта,вече съм - 2кг...........остават още 2-3 до крайната цел
закусих ябълка
обяда ще закъснее днес,може би  пак ябълка в движение.......
около 15часа ще хапна сух боб и салатка
вечеря пилешки дроб и салата
сега бягам на зъболекар с малкото съкровище
усмихнат ден  Hug Hug

# 651
Добро утро девойки....слаби девойки, искам да кажа!  Wink
happysmile аз не се съдя много и бях решила че по един сладолед веднъж седмично няма да ми навреди кой знае колко.  newsm78 От години не купувам пакетирани храни. Не ям вафли, бисквити и какви ли още не боклуци. Готвя, обичам да готвя и си приготвям всичко сама. Като се започне от хляба и се свърши с десерта. Мисля че основното нещо на разделното хранене е че те провокира да си приготвиш и да ядеш прясна храна, а не вакуумирана  bowuu Laughing Laughing Laughing Обаче много философствам ей....хахахаххахаха
Менюто за днес - закуска - кафенце с мляко. Ако съвсем огладнея - ще смотам един плод. Обяд - идея нямам...може да са сварени яйца или сирене със зеленчуци, ще видя. Вечеря - лещичка.
Честно да ви кажа, не знам как да си приготвя месото. Не мога все на скара да го ям....нещо трябва да помисля за утре, че така ми се е прияло от зеленчуците дето растат на кокал чеееее...... #Crazy
Успешен ден на всички
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 652
Първo добре дошли на новите раделнички!
Алекс, много ми харесаха цветенцата.... Peace
happysmile приятно изкарване на сватбата....
Лек ден момичета, че ме чака работа..... Heart Eyes

# 653
Здравейте Simple Smile аз съм нова тук,приятно ми е да се запознаем:)
Искам да попитам за закуската. Знам,че се яде плод,но в темата с рецептите виждам раздел Закуски и има рецепти за закуски с хляб и сирене.Мисълта ми е вие хапвате ли сандвич на закуска или само кафе и плод  Rolling Eyes

# 654
aniani83 аз лично "хапвам" само кафе. Вчера изядох един банан за закуска. Днес - едно яйце. Можеш да закусваш каквото си искаш - според мен, стига да е разделно. Но ако искаш да сваляш килограми - мисля че трябва да забравиш за сандвичите поне за известно време! Все пак пробвай кое как ще ти се отрази и тялото ти само ще те насочи кое е правилно и кое не!  newsm10 newsm08

# 655
  • София
aniani83 - добре дошла в темата  bouquet.
Повечето автори смятат, че закуската трябва да е плодова, за да се чисти организмът. Има и други, които въртят храненията, но там се разделят така - алкално хранене(плодове или зеленчуци, кисело мляко май newsm78, но за първите две съм сигурна), белтъчно хранене и въглехидратно. Като всеки ден поне едно от храненията трябва да е алкално, ако са 2 е още по - добре(т.е. третото е или въглехидрат или протеин).
Т.е., ако закусиш филия и обядваш месо, хубаво е вечерята ти да е само салата. 

# 656
Tonichka - бе, и аз мислех да ти се скарам за бирения фъстък, ама си викам, хайде, в началото трудно се свиква Mr. Green Joy.
А какво е "мааалко м-на"  newsm78 Grinning.

Joy "мааалко м-на" е малко мазнина( олио), от порядъка на 1 ч.л. в салатата  Laughing Нали трябва в зеленчуците да присъства, пък със сирене не върви, та на моята шопска салата сложих малко, за да намеря "златната среда".

aniani83 , и аз без закуска не минавам. Днес закусих ръжени ядки, накиснати от вечерта в топла вода с настъргана ябълка. Не е кисел плод, но ще взема да я правя със грейпфрут, но сутринта нямах. Иначе в темата с рецептите при закуските има един много хубав пастет мисля, че се води от гъби. Сваряват се гъби ( аз ги изцеждам след това хубаво от водата), смесва се с масло, подправки и се маже не ръжена филия хляб. Много е вкусно и засища. Преди всичко търся и приятния вкус на храната, защото ако хапна нещо, което не ми е вкусно след това сетивността ми търси да хапне нещо приятно Wink В тази връзка се чудя как ядете само извара  Sick Купила съм си една обезмаслена от сирене, но самостоятелно, за 2-ра закуска или с.з. не мога да я хапна без нищо, така ще ми се развали.

Обяда ще ми е пилешка пържола на скара, не знам каква гарнитура ще ми сложат, ако е разделна ще си я хапна  Mr. Green , а за с.з. ще хапна 3 бадема и 3 лешника- сурови, разбира се.

Моля, чувствайте се свободни да  ми набивате канчето fight  ,че на мен ми пада пердето понякога и просто искам да погълна нещо , та дори да е в опаковка, както преди малко с едни 10-ина солети  Blush Но като ви изчета какви сте ми сериозни и се приземявам. В тази връзка rositoooo - ЧЕСТИТ МИНУС  newsm10

happysmile писали сме заедно. Страхотен съвет, и аз ще съ възползвам  Peace

# 657
  • София
Tonichka - всичко е до навик, в това съм се убедила Peace. Аз мразех извара, толкова тричава и гадна Joy. В началото и слагах чубрица, за да няма онзи вкус Mr. Green, понякога домат и чесън, има и нещо като пастет - варени броколи, извара и 1-2 лъжици кисело мляко се пасират и се овкусяват с малко зехтин и копър. Може и да заменяш сиренето в шопската салата с извара. После, понеже ме мързи да я правя, почнах да я ям така, вече ми и харесва... може да съм се чалнала, знам ли Joy.

# 658
  • България
aniani83 добре дошла
закусвам само ябълка понякога две
и след 30мин пия кафе или 3 в 1
ако искаш да сваляш забрави хляба изцяло
успех ти желая

# 659
Благодаря ви момичета за посрещането  Simple Smile просто питах ,за да не оплескам нещата.Аз началото на месеца приключих с друга диета и просто исках да потдържам някакво темпо и най-вече да се храня правилно. Praynig,а и вчера се мерих и видях ,че съм с плюс 2 кг,явно покрай великден,а и сега преди МЦ ще показва така,но дано скоро вляза в ритъм.Значи уточнихме закуската ще е плодове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт