Разделно хранене 50

• 48 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • България
момичета домати с ориз не е разделно  newsm78 нали
успях за обяд да хапна грах,за вечеря малкооо пил.дроб и краставичка

Tonichka благодаря
по-вече от сериозна съм,само 3 в 1 ми е проблема Embarassed
да знаеш ще те следя изкъсоооо Hugникакви солетки ей....как го обичам и аз Mr. Green
за следобедна закуска мисля че е по-добре плодче Thinkingно ти си знаеш
ще хрупам ябълка след малко
totorony за месото -добре е да е печено или варено...но понякога може и пържено
то ако си забраняваме всичко...нищо няма да се получи
ето снощи имахме гости и си хапнах пържен дроб,за  пилешките хапки изобщо не си помислих-избрах по-малкото зло....и днес си имах доста задоволителен - Simple Smile
aleks Hugогромно благодаря за изчерпателния отговор
до като пиша Mr. Greenкипнах млякото.......и ми завря водата за спанака Joy
 бягам по-задачи и по-късно пак на работа

# 661
rositoooo почвай ме  Sad Една колежка станала днес мама и мъжът и донесе плодовата пита на Неделя, уиски, бейлис ..... и аз и торта си хапнах и бейлис си пийнах и се изнервих и на вечеря ( пиле и салата) подложих и 1 чаша бира  newsm45   може да ме изкарате на площада и да ме обвините публично. Издънка съм ,но ще се старая повече, обещаааваааам  Cry

# 662
  • България

добро утроооооо
къде сте днес момичета
хайде на кафенце и закуска

Tonichka Hugтоя път ти е простено -имала си хубав повод
днес бъди сериозна Mr. Greenи разделна
не съм измислила менюто още
определено ще е тип чистене на хладилника,но разделно
по изостанали са някакви манджички
никакво настроение за готвене......работих до 3ч....сутринта в 7ч водих малката на училище и сега искам..........съъъън..........
усмихнат ден  Hugмомичетаааа

ееееее как забравих да се похваля-Кантарев отчете -400гр и съм многоооо многооо щастлива
 53.700кг съм Grinning ураааааааа
не предполагах че така лесно ще се получи тоя път Grinning

# 663
Здравейте момичета! Днес закусвах кафеце, обядвах леща, а ще вечерям печено месце с гъбки и лукче + салатка. Чудя се кога да се премеря.....може би на седмицата веднъж, м? Чувствам се чудесно. Да си призная честно, онова подуване на корема, което имам понякога изчезна... и WC-то ми е ОК (извинявам се за лиричното отклонение  newsm62 ). Признавам си, че когато ми прималее за сладко хапвам по една хапка от нещо. Наистина една хапка, колкото да залъжа мозъка. Мисля че това е по-добрия вариант, отколкото да ми се яде много, много, много и накрая да се наплющя прасешката  #Silly ... ееееееех пак роман написах. Хубав ден от мен

# 664
Здравейте отново,

Само една бърза консултация, ако може Simple Smile Как е прясно зеле с домати готвено? Не мога да определя към кои зеленчуци е зелето, и ако може някой да ми помогне и да ми каже кои са тези зеленцучи с млечна киселина? Благодаря на отзовалите се! Simple Smile)

# 665
# 666
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
- 8.400 кг. съм след втори воден ден
приключих втори цикъл и съм много доволна , откакто съм  родила първото си дете не съм била с такава цифра на кантара  Laughing
Сега с нетърпение чакам да свърши режима
после и почивката и да врътна втори път режима за да стигна желаните кг.
Доволна от себе си ви обечам , цункам и отивам да  newsm28 1ironing wash hang

# 667
Здравейте момичета Grinning
Браво на вас, такива успехи по време и след празници заслужават адмирации!  bouquet
 guuu ,  прясното зеле си е към безскорбялните зеленчуци.
Принципно когато се говори за зеленчуци - млечна киселина, се има предвид обработените с марината, тоест туршиите ,консервите.
/после ще пиша пак ,че ми се налага спешно да изляза Hug.

# 668
   Г-жа Нервакова това е резултат  Peace И след първия воден си решила и втори да направиш. Похвално. Когато правех 90дд едвам преживях, доколкото си спомням първия воден и не повторих. След плодове само на вода си е саможертва и изтезание  smile3501

Аз днес съм с някакво ужасно главоболие. Закусих ябълка, след това пих едно кафе с мляко с един литър вода с приятелките и преди малко изядох една ябълка, а малко след нея и една зелена салата със 100гр. пуш. сьомга. Зная, че не е много добър вариант, когато искаш да сваляш килограми, но съм я взимала отдавна, в къщи никой не я харесва и трябваше да си я хапна, за да не я изхвърля, така я обичам. Повече няма да си купувам.
За вечеря ще е или пъстърва на скара или пил. пържолка със салата. От това главоболие не ми яде все още нищо и салатата едвам изядох, та може и да се възползвам и днес да мина по- лекичко, без вечеря  Wink

# 669
  • TX
Роси, Нерви браво на вас   bouquet
Дружки-добродушки хайде на софрата, че бия фанфари за моето помъдряване дано е

и естествено тортата

# 670
  • София
Добро утро, милички  bouquet.
Мислех кафе да сервирам, ама така, както гледам, направо на уиски ще се почваме Joy.
Мурка - честит рожден ден  bouquet. Желая ти много здраве, много щастие, успехи и безоблачни дни в пълната ти къща Hug  bouquet.
Нерви - браво слънчице Hug Heart Eyes. С търпение и воля всичко се постига Party.
Tonichka - бързо да минава главоболието Hug.
totorony - избери си ден от седмицата и се мери тогава, всеки ден е малко стресиращо(от личен опит Crazy).
rositoooo - ориз с домати - зависи как приемаш домата, ако е по Шелдън трябва да го делиш от всичко, ако го броиш за безскорбялен - може с ориз. Аз комбинацията домати с ориз никак не я харесвам като вкус Simple Smile.
Сватбата в събота мина много добре, веселие - танци-манци, снимки скоро, че не стигнах до тях. Вчера на фитнес и по задачки, днес на танци bowuu.
Хубав ден и много успешна седмица  bouquet.

# 671
  Murka    Gift
                                          newsm38
                                                            newsm59

Ч Е С Т И Т О  П О М Ъ Д Р Я В А Н Е 

Преди всичко здраве ти желая, успехи, леки и щастливи дни   bouquet

Главицата днес ми е добре, но вчера бях  Crazy Вечерях пил. пържолки на скара, салата домати и краставици , хапнах и 2 малки парченца кашкавал

Днес за обяд съм поръчала някакъв славянски гювеч. Най- вероятно има картофи, грах, знам ли какво друго още ( със сигурност мазнина, защото кетъринга готвят много мазно). Изобщо не знам колко ще е  разделен, но взимам таблицата и ще сравнявам, та дори да стана за смях на колегите  Laughing

# 672

Murka  bdbaloni hbday happy bd baloni baloni всичко най-, най-, най- ти пожелавам!
Успешна седмица на всички разделнички smile3525
Вчера закусвах кафенце, на обяд хапнах малко сирене и кашкавал с една чушка, вечерях печени яйца със сирене и салата. Нещо яйцата май не са много за сиренето, но просто се прибрах късно и това беше единственото що-годе нормално нещо, което можех да хапна. Днес - пак кафенце за закуска. Ще обядвам пилешко филе с домати и лук (нещо като кебап), а за вечеря - или пак кебап или от ориза, който направих за гарнитура за домашните.

Murka да си прекараш чудесно днес!   bouquet

# 673
Честит рожден ден, Мурка!Бъди здрва и много обичана!

# 674
  • България
Murka  newsm59 бъди жива и здрава и много обичана  Hug Hug Hug

и честита годишнина-многоооо многооо любов да сгрява сърцата ви Hug Hug

продълвам да съм на 100% разделна
яд ме е че два дни забравям да посетя Кантарев....но дънките вече ми са широчки Simple Smile
днес закуска-банан
обяд кисело мляко
вечеря риба и салата марули

хепи Hugблагодаря за отговора Hug
нервакова имаш голямооооо браво от мен Hugпоздрави в къщи

Общи условия

Активация на акаунт