Разделно хранене 50

• 48 451
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Ехааа Муркааа честит рожден ден, а аз се присъединявам към подаръка на Роситоооо страхотен е и аз искам такъв.
Желая ти здраве, здраве и пак здраве и сбъднати мечти   bouquet
Росиии благодаря за поздравите и на теб поздравления за сваленото, най-неотразимата мама ще си на бала то се знае отсега.

Хепиии страхотна си миличка, ама вече сериозно се притеснявам за теб от изчезване.
За твоята сватба си с перфектна фигура, айде казвай датата и дано намажем  Wink
Tonichka хич не ми е труден водния това установих, плодовите ме са по тежки, плодовете ми отварят апетит явно.
Утре отивам да кандидатствам за кредит харесах си апартамент, молете се да ми отпуснат  Praynig

# 676
Мурка жива и здрава   bouquet newsm59  Gift  party023 newsm67  bigdance2

# 677
  • София
Добро утро  bouquet.
Нерви -  Heart Eyes, къде ще се загубя бре, пиле, още има Joy hahaha Joy. За сватба ще има да почакате Crazy. Снимки има във фейсбук, който ме няма, а иска да види снимки, да ми пише на лични, да пратя линк Simple Smile.
Мурка - как мина рожденият ден? Изненади, партита Flutter. Получи ли подаръка от Росито и Нерви Mr. Green, ако да, да си поръчам и аз Joy.
Дидранад ми се губи newsm78,  Rolling Eyes.
Да пием кафе, аз днес не мога да се събудя Crazy.
.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 08:15 от happysmile

# 678
Дубрутруууу Hug
И аз нещо не мога отворя очетата Rolling Eyes
Изморена съм, а днес и утре съм в екшън.
Хубав ден и по-малко дъжд Heart Eyes

# 679
  Добро утро   food010

Закуска: гъбен пастет ( пасирани варени гъби, с малко масло и подправки) на филийка Бонус и кафе със сметана
  За обяд предвиждам ( това съм си поръчала) миш-маш. Е не е много разделен Sad , въпреки че го срещах някъде в рецептите, но колко яйце да са сложили. Едно най- много.

Вчера славянския гювеч, който бях поръчала изобщо не беше това, което очаквах. Ориз с картофи  Shocked и на всичко отгоре една мръвка свинско сложили Sick Смених го с една колежка за пилешкото и бутче  Laughing Пържено беше май, но му махнах кожата и попивах всяка хапка с салфетка  Laughing

# 680
  • България
привет момичета
днес се отдадох на основно чистене и едва сега седнах за малко
ще бягам на работа след час
разделна съм
закуска ябълка
обяд риба със салата марули и краставица
вечеря леща
не знам дали от отслабването или от пролетната умора,но се чувствам доста отпаднала
хепи многоооо си хубава на снимките
мурка как е возилото Laughingнаправили едно кръгче
хайде малко снимки и от теб
гале как си ти,нищо не пишеш
джиджи драсни два реда Hug
хубав ден ви желая момичета Hug Hug Hug
ставам да се наливам с вода и витамини

# 681
привет момичета
днес се отдадох на основно чистене и едва сега седнах за малко
ще бягам на работа след час
разделна съм
закуска ябълка
обяд риба със салата марули и краставица
вечеря леща
не знам дали от отслабването или от пролетната умора,но се чувствам доста отпаднала
хепи многоооо си хубава на снимките
мурка как е возилото Laughingнаправили едно кръгче
хайде малко снимки и от теб
гале как си ти,нищо не пишеш
джиджи драсни два реда Hug
хубав ден ви желая момичета Hug Hug Hug
ставам да се наливам с вода и витамини

Росито нормално е! Пролет е! Вземи женшен да пиеш или кордицепс комплекс течен или на таблетки, тачния е Китайски и е във вид на течна форма, на капсули има два варианта канадски и френски, можеш да намериш в магазините на Лечител.

# 682
Пррривет !
Не съм писала дълго време , понеже малко развалих режима, заради моето прословуто не ходене в тоалетна, все пак се престраших и върнах овесените ядки и понеже ги ям с кисело мляко и мед и знам,че не е разделно си трайкам и не пиша. Иначе спазвам все още всичко основно и дори понякога да ми се яде нещо ми надделява желанието все пак да се храня по-разумно. Освен това и кантара си казва тежката дума. Embarassed
Обаче днес съм герой на плодове и зеленчуци, е сега вечерта хапнах много малко сурови орехи и печени семки, но иначе денят ми мина много разделно и дори пречистващо.
А вашите неволи и радости ги чета редовно иначе. Hug
Успех на всички във всичко. Wink

# 683
  • TX
тенкю за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet и за визилото марка фюююююююуууууууу  newsm01
хепи искам да видя снимки
много му се радвам на този сезон дар от природата са тези зеленийки, които така обичам и да гледам и да хрупам  Joy срам ме е какви количества салата опропастявам

# 684
  • София
Добро утро  bouquet.
Сервирам огромна доза кафе, че имам нужда, спала съм 3 часа Tired, чаках една приятелка на летището Mr. Green.
.
Мурка - ще ти пратя на ЛС Peace. И аз обичам салатки, сега му е времето да прекалим с тях Hug.
gundie - ще се наказваме, да знаеш Crossing Arms Heart Eyes. Тук пишем всички разделнички, независимо колко сме разделни, защото сме неразделни Joy hahaha Joy. Пиши, голяма работа едни ядки Crazy. Как е коремчето Hug.
Росито - благодаря ти  bouquet.
Днес - закуска 1/4 ябълка, че нямаше повече Joy, към 10 - орехи, обяд - зелен боб, може да добавя нещо протеиново, с.з. - извара, вечеря - салата с варено яйце. Ще ида и на фитнес, макар че нямам много сили Whistling.
Хубав ден  bouquet.

# 685
  • България
добро утро момичета
слабея си вече с по-бавни темпове,но пък редовно  Simple Smile
Dundy Sladurska Hugблагодаря
ще ги разгледам тези продукти
за днес менюто-чистене на хладилника
останали са доста неща от изминалите два дни
ще си ги комбинирам разделно
пия си кафенцето и по-късно ябълка за закуска
......... Embarassedснощи се прибирам към 1ч и оооооо.....семейните не са излапали кекса ....да хапнали ...не ли..... Mr. Greenкръгом към леглото......горда съм със себе си..........
хубав ден ви желая Hug Hug

# 686
Добро утро! Аз не съм писала тук от цяла вечност. Откакто гледам да се придържам към разделното папкане килограмите вървят нагоре контролируемо. Лекарката ми каза, че ще съм герой ако следващите 3 месеца кача само 3 кг и заковавам 12 кг за бременността.
Сутрин хапвам или банан с ягоди и 2 лъжици овесени трици или овесени ядки с ябълка. Обед и вечер съм основно на салатки с яица или с кашкавал или с месо. Понякога си правя ориз с някакви зеленчуци.
По празниците съгреших с козунак  Embarassed , но нямах сериозни отклонения в кантара.
Виждам, че някои имат много хубави постижения със знак минус. Аз се надявам от средата на юли да почна да връщам фигурата и да се хваля с моите постижения.
Много целувки от мен! Two Hearts

# 687
  • София
rositoooo - ти колко кг искаш да стигнеш newsm78.
bubolinnkata - радвам се, че се разписа Hug, две бременни коремчета на една страница Heart Eyes. Разнообразявай менюто си с риба, варива, елда, нахут, сурови ядки, спанак и други зелени чудесийки, които обичаш Hug.

# 688
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Дидранад ми се губи newsm78,  Rolling Eyes.

Веднага се явява!  Laughing
Закъсала съм го откъм време напоследък, чета ви редовно, но рядко имам какво да пиша.
Пак качих 2 кг., онези дето ги свалих де. Като асансьор съм и явно трябва да отпиша всичко въглехидратно от менюто, нищо че е разделно.

Иначе се старая много, готвя разделно, вече започнах да правя седмично меню за по-лесно. За тази седмица съм планирала ориз с праз и маслини; яхния от пиле с много лук; леща - това са готвените; останалото е риба на скара, варено пиле и омлет със салати към тях. Сутрин съм на трици с вода и плод, ако има въглехидратно ядене - е на обяд; вечер салата или месо със салата. Майка ми има много крехки салатки в парника и това ни е основното ядене напоследък, понякога слагам една консерва риба тон и става супер вечеря. Peace
 Hug за всички, чета ви с удоволствие и си водя бележки с препоръките  Heart Eyes

# 689
  bouquet

едвам ви намерих,ще ви чета и ще се нахъсвам

Общи условия

Активация на акаунт