Разделно хранене 50

• 48 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, чета ви, радвам ви се на намаленията, но последните дни хич не съм разделна.  Embarassed ooooh!
Поръчах си "Сила на живот" на Харви и Мерилин Даймънд, видях в първите теми, че няколко момичета я препоръчват като за навлизане във философията (макар и май да не е традиционно разделно хранене). Днес ми я доставиха, та дано да ме вдъхнови за стрикност. Решила съм, че това ще е начинът, така че всякакво размотаване е само губене на моето си време.
Хубава вечер ви желая!  Hug

# 691
Добро утро  Hug.
blaithy, ти коя книга по- точно си поръча?
Тази, която е на Димитър Пашкулев е приспособена, доколкото е възможно, към българските условия и по- лесно се спазва .
tuly, ти къде изчезна толкова време?
Разказвай- какво ново около теб? Hug
 Did Simple Smile, възможно е да качваш или задържаш от въглехидратите, но те са важна част от нашето меню, не ги изключвай напълно.
Росито, ти си шампионът на групата, браво на теб !
И аз съм любопитна- колко килограма гониш?
Хепи, като слънчице си на снимките, много си хубава Heart Eyes.
bubolinnkata, поздравления, много е важно и да се чувстваш добре, не само да контролираш килограмите.
gundie, не се притеснявай за млякото с трици.
Щом ти действа добре на перисталтиката е по- добре ,отколкото да си стриктно разделна и да задържаш в себе си токсини. Peace
Sladurska, и аз тази година усещам пролетната умора.
ЕГН-то ли е виновно, не зная Laughing, но досега май не съм се чувствала така.
Принципно съм доста енергичен човек, пък сега нещо се позадъхвам...
Tonichka, така е с храната от заведения за обществено хранене.
Дали ще е кетъринг или стол - не знаеш какво има в чинията ти .
Аз отдавна спрях да се храня в такива заведения, защото се подувам от храната им.
Събирам си бохчичката от вкъщи и така ми е по-добре Laughing.
Мурка, ще ми простиш ли голямото закъснение  Embarassed Praynig?
Честит рожден ден  newsm59
Бъди щастлива!

Хубав ден, момичета. Дано вятърът се е уморил, че милите ми цветя изглеждат уморени след вчерашните му изпълнения.

# 692
Добро утро сладуранки Hug

Сега да ви сервирам любим сок, че чакам с нетърпение черешиииииитеееее

Тулиииииии браво милинка, наскоро си говорихме за теб с Хепи, че се загуби - пиши при нас, няма значение дали си разделна или не - важното е да си при нас Hug
Алексче и аз съм така мило, не знам защо но тази зима беше тежка и сега пролетната умора не ми се разминава - още обаче с първия прием на кордицепс веднага положението се нормализира, също така смених водораслите хлорела със спирулина и виждам също ефект Hug
Хепи хубавица си ни ти Hug
цунем ви и бягам

# 693
Здравейте,

Отново с кратък въпрос...Simple Smile)0 Броколи и карфиол скорбялни зеленчуци ли са?

# 694
guuu мисля, че по- скоро са в групата само на зеленчуците. Но със сигурност не са скорбялни.

aleks няма как да избегна този вид хранене, защото във фирмата сме на кетъринг "по принуда". В Индустриална зона сме и няма какво друго да се яде, за това работодателя ни е предвидил кетъринг. Не мога да нося всеки ден от вкъщи пък и не ми се иска да се обяснявам на колегите защо го правя. Те и без това само ме подпитват и ми се чудят  ooooh!

# 695
Броколи и карфиол са зелеви" производни" - не са скорбялни зеленчуци.
Сладурска ,ще се пробвам с някои твои предложения, пък да видим .
Може ли да ми дадеш идея какви билкови таблетки да приемам за сън/ след нощна смяна/, че си карам ей така, без спане .
Може би оттам ми идва и тази умора, не съм се наспала като хората.
Ух, този сок е страхотен......
Тоничка, разбирам те, и ние бяхме така преди - щем не щем - полагало ни се .
Но на мен не ми понасяше храната и си носех домашно приготвена.
Колегите в началото ме гледах,а сякаш съм извънземно hahaha, но на мен изобщо не ми пукаше, даже се шегувах, че възнамерявам да живея с орлите Laughing.
Явно не съм била само аз недоволната от тази храна, защото ни предложиха ваучери вместо храна , с които мога да пазарувам в определени хранителни магазини .

# 696
  • София
Здравейте милинки Hug.
Тули - от кога те чакам Heart Eyes.
Дидранад - да не си в някой период на месеца, дето се задържа вода, и това да е причина за плюса newsm78.
Алекс, Дънди - мерси, милинки Heart Eyes Simple Smile.
Аз днес хич не съм гладна, ядох банан в 7 сутринта и още един в 11, сутринта рано бях и на фитнес. Обяд мисля малко сурови орехи, с.з. извара, вечеря - зелена салата с риба тон и евентуално пилешки хапки, че ще ходя в едно заведение, дето са ми любими Mr. Green. Относно колегите - хич не ми пука, като тръгнем на обяд и аз им кажа, че си нося, питат трици ли, хихи Mr. Green. В началото им правеше впечатление, вече и не питат, всяко чудо за 3 дни. От време на време ме подкачат, ама се шегуваме с това, обяснения не давам отдавна(ама аз съм ветеран, от 3 години все нещо съм на диета hahaha).
Във фитнеса имам напорист ухажор, добре че не се засичаме много често Crazy Joy.
Хубав ден  bouquet.

# 697
Алекс, а с билки пробвала ли си? Липата действа добре, ментата, глога- нали има и едно комбинирано чайче - мента+глог+ валериана?

# 698
 gundie , обожавам ментов чай, глог също, валериана не съм пила досега, но за да ми подействат приспивателно, трябва да изпия поне две чаши, а такова количество течности неминуемо ще ме принуди да посетя тоалетната  Laughing. Затова предпочитам билкови таблетки с малко вод.а
Много са факторите, които ми пречат да се наспивам през деня- шум, светлина/ въпреки, че затъмнявам/, биоритми ...Докато си наглася био часовника на един режим и хайде пак на другия ,такива ми ти работи, но какво да се прави, такава ми е работата.

# 699
А тапи за уши ползваш ли? Аз открих преди време вълшебната има цел и съм адски доволна. Не се сетих за това, че трябва да изпиеш много течности. Има сега едно нови сравнително продукти на пазара- шуслерови соли, може и при тях да има подходяща. Но дали вс. и някои от горе споменатите билки няма да ги има на таблетки? newsm78

# 700
Здравейте, приемате ли нови  Rolling Eyes   bouquet
Тази година за първи път си наложих да постя и се почувствах много добре. Преди това две седмици бях на плодуването на Лидия Ковачева(по здравословни причини). И след като си пречистих организма, сега искам да започна да се храня правилно. Като цяло нямам кой знае колко за сваляне, но се чувствам по-добре, когато се храня разделно. Силно се надявам да ми помагате при избора на меню. В началото ще правя по-простички комбинации, докато свикна. Захар не ям-замених я с мед преди половин година, солта е само хималайска,оцет не обичам, използвам лимон вместо него, не ям свинско(не обичам) и прясно мляко. Затова смятам, че лесно ще свикна. Може би мусаката и пълнените чушки ще ми липсват, но не е кой знае  какво  Laughing
Надявам се да свикна лесно  Flutter

# 701
  • София
Aleks - истината е, че си трябва нормален ритъм бодуване - сън, нощните смени са много вредни и трудно тялото се справя с тях Hug.
Майка на бандит - добре дошла  bouquet. Пълнените чушки - постни, аз не усещам липсата на месо в тях, подправките са важни. Мусаката - вместо картофи - тиквички, по - вкусна е даже Peace.

# 702
В Мусаката е много хубаво и с моркови, вс. аз съм правила мусака със всичко. Wink И обожавам и предпочитам постни пълнени чушки- слагам им адски много зеленчуци . Може и пълнени чушки с леща.

# 703
  • България
Майка на бандит добре дошла Hug
gundie до сега не бях чувала за чушки с леща-как се готвят...и чушки и леща обичам много
 happysmile пилешките хапки разделни ли са newsm78аз ги избягвам заради галетата
на въпроса ви с алекс....ами целта ми е 52кг Simple Smileостава ми още само кило,но ако го докарам и до 50кг няма да се разсърдя Wink
напрегнато и изнервено ми е много #Crazyискам май месец да дойде и мине бързо
знам че празника ще е незабравим и моето гардже Mr. Greenще е най-хубавото......но....нерви не ми остават....
днес си е купила рокля за пред бала и обувки и изведнъж ми заяви-харесвам ги по-вече от роклята за бала ooooh!......замисля с едната да е на бала в града в който учи сега,а с другата тук......колко ли още изненади ще има Whistling.......и пак купуване на нова рокля за пред бал...... Money
........хм....то било страшно мъжа ти да наближава 40год #Cussing out...........бях чела за това...но......все си мислех че мен няма да ме засегне........... Confused
и съвет от мен момичета......не проверявайте хронологията на компа.......търсех едно намерих друго........ Crossing Arms #2gunfire........
мисля да не пиша известно време,че все сериозни ядове имам и ви натоварвам тук....
напук на всичко си слабея Laughingза моя радост,разделна съм на 100% и огледалото ми е пръв приятел
днес пак хубав минус имам
хапнах ябълка,леща и след малко пилешко със салатка
спокойна вечер ви желая Hug Hug Hug

# 704
Росито- ето тия съм правила преди време, пускам ти рецепта от нета, аз ги имам абсолютно същите от кулинарна книга.:
http://gorskimah.blogspot.com/2011/10/blog-post_21.html
Но има и рецепти с червена леща, която аз обожавам и мисля, че с нея ще е по- вкусно. Peace Wink
И да ви кажа по повод на червената леща, скоро чух за идея за крем супа с нея- направих една толкова проста супа(сварена леща с малко сушени зеленчуци) беше жестока на вкус дори и без нищо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт