Разделно хранене 50

• 48 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • TX
ухаааа браво насмогнах с четенето, пролетта си каза думата  Hug
Смайле изглеждаш УАУ
Роси какви 50 кг ще се затриеш от света бе душо, сигурна съм, че изглеждаш като ученичка 6 клас втори срок
мама на бандит   welcome
алексче има едно много приятно чайче лека нощ се казва  от Била го вземам и 1/2 ме отпуска
gundie рецептичката "звучи" обещаващо
Гале нищо не казваш

# 706
Добро утро Hug.
Мурка, не казваш как мина рождения ден, имаше ли изненади?
Росито, не бързай да идва празникът, чарът и удоволствието е в очакването и подготовката .
Когато моментът настъпи, времето направо лети и няма да усетите кога е минало.
Наслади се на всеки един момент .
Както знаеш, аз имах абитуриентка миналата година.
Колкото и да ми беше чудно,  нямах никакви проблеми около подготовката за бала, въпреки че дъщеря ми е доста своенравна. Сега като се замисля, наистина сме съхранили прекрасни спомени около пазаруването, изборът на аксесоари, ушиването на тоалетите и тнт...
Не се съмнявай, че твоето гардже ще е най -красивото, а ти ще си неотразима. Hug
Как няма да пишеш - нали знаеш, че тук си споделяме и хубави и лоши неща, а тепърва ти предстоят толкова хубави моменти, които, надявам се, ще споделиш с нас.
Мама на бандит добре дошла   bouquet.
Хепи, знам душицо, но при мен няма как - такава ми е работата .
Затова търся начин да си поспивам след нощна смяна.
gundie, опитах с тапи, но не ми е удобно с тях, имам чувството че ми раздуват ушите Joy.
Хайде да пием кафе и да си пожелаем хубав ден Heart Eyes

# 707
  • София
Добро утро  bouquet.
Алекс - мерси за кафенцето Hug. Аз съм сигурна, че ще се справиш и с нощните смени, и със стреса, ама си те жаля Heart Eyes Hug.
Росито - мъжете са във вечна криза Laughing Crazy. Шегата на страна, но във всяка връзка има и облачни дни, но това за изпитания - уроци, които, ако преодолеете, ще сте още по - силни Peace. Пилешките хапки не са разделни, с тях се глезя Mr. Green.
gundie и аз обичам червена леща, ще пробвам крем супата Hug.
ВяраВики къде е newsm78.
Хубав ден от мен  bouquet, аз днес съм на фитнес, а утре отиваме до Гърция(Метеора), че скоро никъде не сме ходили Whistling Joy.

# 708
Алекс, от опит(дълъг) - най- ефикасни са най- обикновените тапи(от по 60 -70 ст.) и наистина мъжът ми се оплакваше много от тях от начало, но има и цака при слагането- аз ги стискам от начало и после те се раздуват в ушите ми и приемат форма.  Hug

# 709
Еее, Хепи, браво на теб, ходи, докато можеш  Hug.
Много обичам да пътувам, но напоследък никъде не съм ходила, трябва да променя това...
gundie, пробвала съм всякакви, но ушите ми са много чувствителни... май hahaha.
Права си, с всичко се свиква и всичко си има чалъми . Wink
Вяра Вики спомена, че има много работа да наваксва и затова я няма .
То и Мим4е не е влизала в темата от много време, и много други момичета, но няма да изброявам ,че все пропускам някого.

# 710
  • София
Вяра Вики спомена, че има много работа да наваксва и затова я няма .
То и Мим4е не е влизала в темата от много време, и много други момичета, но няма да изброявам ,че все пропускам някого.

Няма какво да изброяваме, аз викам да вадим направо бухалката  Twisted Evil Mr. Green Joy.

# 711
Ехоооо здравейте сладурки Hug

Алексче ето ти линк за шуслеровите соли http://www.schusslersalts.com/wcm/mb/schuessler/bg/schuessler-salts/index.html , ако питаш мен - трябва да взимаш №5 приема се 15- 30 мин след или преди хранене - дозировката е в зависимост от състоянието - наприемр преди да трябва да спиш 1 час или 30 мин взимаш 2 таблетки поставяш ги в устата до пълното им разтваряне, ако искаш да ги приемаш с топла вода нека да е 1 час, за да можеш да се освободиш от водата. Но според мен, най добре е 15 мин преди да си легнеш или непосредствено преди лягане. Това което те съветват момичетата мента, глог и валериан има и в таблетна форма, но според мен не действа толкова плавно, както шуслеровата сол. Според мен пробвай първо с № 5 първо почни с две таблетки преди лягане, а ако си твърде напрегната можеш наведнъж да вземеш и три Peace Трябва да почна да ти търся Боун терапия около теб, защото това е най-сигурния начин за регулиране на съня и нервното напрежение и умора. Витамин В комплекс - визирам Милгама Н има свойството да действа отпускащо на нервите и не позволява възпаления, които обикновено се обострят томно сега през пролетта. Можеш 10 дена да взимаш по 1 таблетка дневно милгама Н Peace. Ако се сетя още нещо ще ти пиша и почвам да ти търся терапевт. Hug

# 712
И аз от скоро съм на шуслерови соли.

# 713
 Sladurska, благодаря ти  Heart Eyes .
Разгледах предложенията ти, описанията звучат страхотно ,ще трябва да пробвам .
За милгама Н ще си помисля, защото в страничните ефекти прочетох и копривна треска, а аз правя такива жестоки алергии със симптоми на копривна треска, че .................
Боуен терапия търсих в нашия регион, но все още не съм открила.
Този мой проблем не е от сега, преди години също работех на смени и пак не можех да спя през деня.
 gundie ,от колко време си на шуслерови соли и има ли подобрение на проблема ти?
Хепи, вадя бухалката и да му мислят отсъстващите  :lol Twisted Evil  newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66...............

# 714
Алекс, буквално от няколко дни (иначе и лекарката ми, коятоме следи чака да й кажа дали има резултат). Много ни ги рекламираха на лекциите за бременни. Замених си магнезия със сол номер 7 , която е също магнезии ( след консултация с д-р Папазова, която на лекция ни говори доста за въпросните соли и моята лекарка, която ме следи и двете бяха за да пия солите). Пия и една номер 10 за пречистване от токсини и да не се задържат течности в организма, въпреки, че пия водица поне по около 2 л. Но за огромно мое съжаление все още има твърде малко инфо в нета.

# 715
Гунди в мрежата има книга, кояго се казва да се излекуваме със шуслерова сол има и специална книга, която дава дозировка и лечение на малки бебета и деца Peace потърси да я купиш, дори мисля че ги има на официалния сайт, който пуснах Peace

# 716
Гунди в мрежата има книга, кояго се казва да се излекуваме със шуслерова сол има и специална книга, която дава дозировка и лечение на малки бебета и деца Peace потърси да я купиш, дори мисля че ги има на официалния сайт, който пуснах Peace
Това, което си пуснала го има под формата на едни книжки- раздават ни ги на лекциите, ако ми пратиш инфо за книгата ще съм ти адски благодарна, аз мислех да търся инфо в чужди сайтове. Hug

# 717
Това, което си пуснала го има под формата на едни книжки- раздават ни ги на лекциите, ако ми пратиш инфо за книгата ще съм ти адски благодарна, аз мислех да търся инфо в чужди сайтове. Hug

хмммм ще погледна newsm78 По принцип съм ги виждала тези две книги, които и ги чета, когато ходя при моя хомеопат. мога като ходя другата седмица при нея да видя къде се разпространяват и кой е издател.

# 718
мога като ходя другата седмица при нея да видя къде се разпространяват и кой е издател.
Hug Hug

# 719
Здравейте   bouquet Благодаря за топлото посрещане   Hug
Днес ми е първи ден и се чувствам много добре. Комбинацията е домати , краставици и хляб. За следобедна закуска-сухи кайсии. Не съм тренирала от 4 дни, защото съм в цикъл. Обикновено правя кардио по 1 час 5 дни в седмицата. Но пък не съм спряла с разходките с малкия.  Heart Eyes
happysmile, завиждам Simple Smile , но аз в неделя ще пътувам до Солун  Crazy
Да попитам- вие кафето спряхте ли да го пиете  Rolling Eyes Аз хич не мога без него.

Общи условия

Активация на акаунт