Разделно хранене 50

• 48 459
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Аз не спрях кафето, но от както почнах да се старая да се храня разделно не ям домат с хляб в едно ядене.

# 721
Аз пия шварц кафе+ 1ч.л мед и не се лишавам от него - чакам 1 час и след това закусвам.
Ако ти понася комбинацията домат с хляб е ОК, ако имаш дискомфорт, тогава можеш да я промениш. Peace

# 722
Ами нямам дискомфорт, но е знаех , че е неправилно  Rolling Eyes

# 723
  • България
Майка на бандит аз пия 3 в 1 дори две на ден

днес се пъхнах в къса черна пола  и високи токове Simple Smileи се чувствах многооо добреее
видимо съм отслабнала и ги няма онези подлодяващи бузи Simple Smile
менюто за днес беше-ябълка,консерва сладка царевица,вечеря риба и салата
момичета помагайте с линк за упражнения....но лесни за мързелив и начинаещ човек като мен Hug

# 724
  • TX
.....
днес се пъхнах в къса черна пола  и високи токове Simple Smileи се чувствах многооо добреее
видимо съм отслабнала и ги няма ......
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
внимавай по баловете да не те грабне някой младеж Mr. Green

# 725
Майка на бандит аз пия 3 в 1 дори две на ден

видимо съм отслабнала и ги няма онези подлодяващи бузи Simple Smile
менюто за днес беше-ябълка,консерва сладка царевица,вечеря риба и салата
момичета помагайте с линк за упражнения....но лесни за мързелив и начинаещ човек като мен Hug

http://www.helikon.bg/books/68/146296_shkola-za-marzelivtci-ili- … ani-zhim-lam.html

Школа за мързеливци - Оздравителна  гимнастика за вътрешните органи  Peace

Горещо препоръчвам за всички правя я вече година - ефекта е невероятен Mr. Green Дори съм се амбицирала за отида на курс тук в София

# 726
  Наминава да споделя, че от Сряда до днес сутринта ( 3 дни) съм -600гр., което е страхотно постижение за мен newsm44 От 56,700 в Сряда днес се измерих 56,100кг. Целта ми е поне още 2 до 54кг. И повече искам, но до 55 ми е трудно, а да падна под тях е с много усилия. За сега се радвам на всяко грамче.

Аз днес късно пих кафе ( с мляко) с приятелките.  Съответно късно ( в 16:00 ) обядвах- пилешко в гюведже с аспержи и гъби. За вечеря се колебая между скариди с някаква салата или да си доям пилешкото, защото беше много вкусно, отново със салата- най- вероятно зелена.

Тренажора ми е под носа, но нямам никакво желание за него, ползвам го за закачалка  Tired . Преди време тренирах фитнес, тае бо, пилатес през ден и мога да кажа, че добре бях оформила дупе, корем... и килограмите си ги поддържах на 52, но сега голям мързел ме е налегнал. А трябваааа
С апетита идва яденето, така мисля, че ако успея да стигна до желаните на този етап 54кг. ще дойде и желанието за спорт. И дано  Laughing

# 727
Tonichka, браво за резултата!
Много си права за спорта, имам периоди, в които си ходя през ден на фитнес и се чувствам страхотно, обаче съберат ли се няколко пъти, когато не ми остава време, и след това се почва едно отлагане, отлагане ... Номерът е един път да се влезе в ритъм, ма дотогава си е зор.  Mr. Green

aleks, книгата се казва "Сила за живот". Още съм в сравнително началните страници, защото нещо не мога да си организирам времето, така че още не съм стигнала съвсем по същество. Но дотук е много увлекателна. Не съм в България, така че няма да мога да намеря тази, която си ми препоръчала. Но аз така или иначе не търся книга с конкретни рецепти, не съм се засилила да готвя чак толкова завъртяни манджи, а за по-простичките комбинации и табличката върши перфектна работа. По-скоро ми трябва нещо нахъсващо за четене, което да ме доубеди, че правя нещо хубаво за тялото си, а свалянето на килограми е допълнителният и естествен бонус към това.

Аз от вчера уж сериозна - ябълка и банан/ салата с риба тон/ к. мляко с банан/ зеленчуков омлет + фитнес.

Момичета, имам няколко въпроса. Какво мислите за разтоварвашите дни? Знам, че според Системата -60 например не се препоръчват, защото след тях идва и натоварващ ден и е един вид изваждащоте от ритъм. А и ако се храним правилно и разделно, би трябвало организмът в рамките на денонощието да си се изчиства от ненужните му вещества и да няма нужда от още почивка. Или може би е добър вариант след единия ден седмично с неразделна комбинация да се прави плодов на следващия ден?  newsm78 Предполагам си е и индивидуално, но ще ми е интересно да споделите ако имате опит.  Simple Smile

Също, друго, което се чудех - по-затормозяващо за организма ли е сутрин да се смесват 2 вида плод - аз май в повечето случаи ям ябълка и банан.

И също така четох по-назад в темата, че комбинацията картофи-ориз например, макар и разрешена, не е препоръчителна, защото води до "преяждане" с въглехидрати. Но честно казано не ми е ясно какво е по-проблемното на изяждането вместо на цяла порция ориз, на половината от същата тази порция + половин картофена порция.

Спирам, че цял ферман изписах. Като се сетя друго, ще питам пак.  Laughing
Хубави почивни дни ви желая!  Hug

# 728
   Привет момичета!   bouquet След много лутане реших да се храня разделно за да преборя излишните си 10кг. Опитах 90 дневната диета, но не ми допада това постоянно планиране. Нямам време да го правя. Работата ми е много динамична и не винаги успявам да си приготвя нещата за деня който ми е пореден.

Идва лято и смятам да използвам максимално вкусните плодове и зеленчуци. От време навреме ще правя по някой плодов ден и така. Ще наблегна предимно на простичките комбинации сега лятото. Плодове, салати и протеини. По-нататък ще включа и въглехидрати като постигна желаните килограми.

Надявам се с Вашата подкрепа да се справя и ако има неточности да ме корегирате.  bouquet

# 729
tuly, ти къде изчезна толкова време?
Разказвай- какво ново около теб? Hug

Привет,позагубих се аз...и му отпуснах края, но се завръщам твърдо решена и нахъсана да съм по-стриктна от когато  и да било....Мислех да изчета темата,но нямам възможност просто,така че прегледах само последните 10 стр.
Миналто лято бях на 90 дневната и резлутата никакъв- минус 5кг. После все започвах уж някаква диета или си налагах ограничение и след 3-4 дни отново се връщах на стария начин на хранене - и резултата - напълняване, не толкова на кг, колкото на обем и обиколки. Правих си изследвания на хормони,инсулин и незнам кво си-всичко е в норми и ок,но аз все си мисля,че именно хормоните ми се "бъзикат" с мен, така че скоро ще си направя нови-в друг град и лаборатория....та да видим...
Времето сте стопли вече,а пред мен все същия проблем-липса на дрехи и как да си скрия сланинките ooooh!
От днес съм на една диета,на която се точех от дълго време - закуска-плодове и кафе,а храненето е салата+сирене или салата + пилешка пържола или салата+парче шунка /редуват се -едното на обяд,другото на вечеря,а на следващия ден се въртят,т.е. това което си обядвал предния ден ти е вечерята за следващия/, следобедна закуска - плод...и така 6 дни, а на 7-я може да ядеш всичко /незнам как да го разбирам,но ще гледам да непрекалявам Crazy/. Та цялата работа на тази диета е ,че се приемат витамини-на закуска едни,н а обяд други,не вечеря трети....та се чудех дали няма да се предозирам с тия витамини newsm78  Лошото е,че нямам кантар,з ад авидя как започвам и как ще свърша,а и започвам точно в първия ден от МЦ....но силно се надявам по обиколки поне да ми проличи,докато си сменя батерията на кантара ...
Друго,което мога да си призная без бой е,че от Нова година имам кростренажор,на който се качих едва 3 пъти досега,то голям мързел съм...а и да си кажа,повече от 2-3 мин. немога да въртя,много се запъхтявам...иска си постоянство и лека-полека натоварване,но пусти му мързел...

някой беше споменал,че ще ползва булгур към ястия  и салати-може ли повече инфо

а аз ще дам един линк към темата със салатките,защото има добри попадения - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636368.0;topicseen

Поздравления за всички хубави козунаци и китки,които видях в темата, и добре дошли и от мен на новите момичета

Хепи, Алекс, момичета, вие сте като енциклопедии и да си призная честно,си копирам мненията ви и препоръките, особено на Хепи-то,защото тя  е по-активна в тази част....

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 13:51 от tuly

# 730
    tuly , аз съм се спряла на същият режим на хранене без неделята. За сега и тя ще е режимна, а ще я направя свободна едва като постигна желаните килограми. Страхувам се, че ако от сега ми стане деня за почивка ще връщам сваленото през седмицата, а имам нужда поне 5кг да махна спешно. Успех ти желая Peace

# 731
Здравейте момичета Hug.
Вече сме на 49 страничка и е време за нова тема, но тази работа ще я свърша утре.
Разбира се, ако има мераклии, може и днес някой да се потруди Grinning.
blaithy,  не видях, че не си в България .
Аз имам трите издания и понеже в тези на Даймънд има неща, които са трудно изпълними в български условия, ти препоръчах изданието на Димитър Пашкулев, но щом книгата ти трябва за нахъсване, значи ще ти свърши работа Peace.
За разтоварващите дни наистина е индивидуално. По мое мнение. един ден в седмицата трябва да се поглезиш, да си позволиш любими неразделни храни ,а на следващия - да разтовариш.
За смесването на плодове за мен е прекалено крайно, но всеки сам за себе си решава.
Комбинацията ориз-картофи наистина е натоварваща и ако целта ти е отслабване - по-добре я избягвай. Все пак, ако много ти харесва, не е фатално, просто стават много въглехидратите в едно ядене. На мен не ми е вкусна и сега като се замисля, май не съм яла такова нещо.
 tuly, не се притеснявай от плодове, няма как да предозираш витамини, виж, таблетките са друго нещо. Мисля, че този режим на хранене ,който си избрала, е много добър и ще проработи  Peace.Успех ти желая Hug..
Чар, Unknown_lady, добре дошли  bouquet
Тоничка, браво за постижението и ентусиазма  bouquet.
Сладурска, свързах се с терапевтите, но за съжаление в нашия регион все още няма обучени специалисти. В момента в Стара Загора се обучава една жена, но кога ще е готова да лекува, не се знае.
Майка на бандит, не съм спряла кафето, пия го чисто, горчиво и с чаша вода .
Този вятър вече не мога да го понасям, обрули ми цвeтенцата, изпочупи сакъзчетата ми ,тъкмо бяха напъпили  #Cussing out.
Хубав ден ви желая, аз отивам да шетам, защото със спането не се справих.

# 732
  Хей, къде сте всички?  bouquet

Време е за следобедно кафе или фрапе..аз ще пийна второто.

Днес съм млечна от всякъде..правя разтоварващ ден, хремава съм..кофти ми е и нямам особен апетит.
Менюто за деня е фрапе, на обяд таратор, сега фрапе, довечера пак таратор. Плодове не ми се ядат нещо днес..

# 733
Аз днес съм изключително разделна - за закуска клуб сандвич и ябълков пай с 2 топки сладолед в Романса в Симеоново, за обяд "бри" с ябълки и семки, вечерята си беше направо попадение - свинско със салата Grinning Но държа да кажа, че въпреки това и великденските ми прегрешения, откакто съм се включила в темата съм свалила без никакъв зор и задълбаване 4 кг. И искам да благодаря на всички за старанието по темата, защото без тази тема, рецептите и таблиците щях да се откажа след не повече от седмица Simple Smile За сметка на това държа да отбележа, че милото от 117 кг сега е... 117 кг... Мъжка му работа, не знам как го прави... ама то хубост насила не става. Питам го какво е ял през деня "Нищо мило, само бира пих..."  newsm78
Та аз си имам няколко любими и лесни неща за ядене, но искам да се допитам до вас, дали бихте ги одобрили, защото предполагам все някъде съм сгафила Simple Smile
Препечени филии с песто Дженовезе
Препечени филии с маслинова паста (купена разбира се)
Салата със зехтин и кашкавал (доста кашкавал)
Картофи със зехтин
Салата "Капрезе"
Всякакви други зеленчуци със песто
Синьо сирене, Камембер, Бри, Моцарела - всяко самостоятелно разбира се
Постен сандвич (хляб, картофи, домати, тиквички, патладжани) - е това много ме съмнява Simple Smile
Картофи със салата със зехтин
Гледала съм таблиците, научила съм си уроците, но все пак реших да се допитам до вас за тези ми най-чести неща за хапване Simple Smile

# 734
  • Бургас
СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА НАМАЛИТЕ ЯДЕНЕТО ,КОЕТО КОНСУМИРАТЕ И ЩЕ СВАЛИТЕ КИЛОГРАМИТЕ ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПОДДЪРЖАТЕ. РАЗДЕЛНОТО ХРАНЕНЕ НЕ Е ЛОШО ,НО НЕ МОЖЕШ НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ ОГРАНИЧАВАШ ,ОСОБЕНО КАТО ИМА ОКОЛО ТЕБЕ МАЛКО ДЕТЕ.

Общи условия

Активация на акаунт