Звездни компромати-128

• 54 226
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Запис от мен   bouquet

# 151
  • Пловдив
И след Хари Потър да видим и Драко Малфой  Laughing

Том  Фелтън  в  Лос  Анджелис

# 152
Бубе, аз имам един въпрос към теб, като живееща в Щатите.
В Италия има един канал Е!, където непрекъснато ни занимават с живота на Кардашан, Кимора и някакви други жени. Но въпросът ми е - наистина ли са такива звезди в Америка
Тази Кимора например с каква тежест е в света на модата там?

Да, Е!, клюкарския канал  Crazy

Кимора не я знам коя е, че стно казано или поне не се сещам на първо четене (звучи ми като Кикимора  Blush )
Но Кардашиян наднича от всяко клюкарско списание от рафтовете на магазините  Tired

Последно четох (аз и друг път съм казвала, че чакайки на опашка в супермаркета мятам по едно око върху заглавията на списанията  Laughing ), че бракът на К. Кардашиян се разпаднал (нали уж не се беше разпаднал?!) заради майка и, че тази алчност към парите също е благодарение на майка и, която я е закърмила с това- да гледа парите най-вече и, че заради майка си, била правила секс още 14 годишна  Thinking

Тук освен за всеизвестните звезди, много обичат да говорят и за "звездите" от риалити предаванията- "The Bachelor" и подобните му. Занимават ни как планирали сватба, сгодили се, обаче какво станало, как се разпаднала връзката им (май на всички събрали се от подобни предавания им се разпадат нещата, а и как иначе!), кой на кого изневерил, забременил и така нататък  Joy

# 153
Като ги започнахте 'магьосниците' да споделя колко бях изненадана да видя един от актьорите... вече съвсем не дечко 
Матю Люис 1 2 3

# 154
  • София
Една от бившите приятелки на Сийл- моделът Татяна Патиц разказва в скорошно интервю, че Сийл "не е добър човек". Има проблеми с контролирането на гнева, лош нрав, себичен е и незрял, затова, според нея, Хайди е постъпила правилно да се раздели с него. Патиц не си спомня за него с добро, също нейни думи.
На мен ми харесваха Хайди и Сийл като двойка, не съм предполагала, че е такъв. Бях чела едно негово интервю, от което останах с впечатлението, че е доста властна личност, но не и агресивен. Човек никога не знае.

# 155
  • Пловдив
Като ги започнахте 'магьосниците' да споделя колко бях изненадана да видя един от актьорите... вече съвсем не дечко 
Матю Люис 1 2 3

Еха, Невил какъв красавец е станал  Heart Eyes Даниел и Том си ми харесваха и преди, но той определено много ме изненадва  Flutter

# 156
Кимора е тази, която има линия baby phat , тази марка в Европа май  я нямаме, но предаването е за Кимора , която е голяма бизнесдама и върти империя (?).
Kimora е омъжена за един американски актьор, който винаги играе роби:)
http://www.vibe.com/sites/default/files/kimoradjimon.jpg

# 157
  • София
Матю Люис 1 2 3

Еха, Невил какъв красавец е станал  Heart Eyes Даниел и Том си ми харесваха и преди, но той определено много ме изненадва  Flutter

Да!
Въобще нямаше да се сетя, че е невзрачният Невил!  Heart Eyes

# 158
Матю Люис 1 2 3

Леле, каква метаморфоза! Shocked Като в "Грозното патенце"!

# 159
Даниел Радклийф може само да му диша прахта Laughing Страхотен е Невил4о!

# 160
Не е компромат, ама е много готино Mr. Green Паднах от смях hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=rVKj91uLcYc

# 161
# 162
Uma Thurman 2 3
Дебра Месинг 2

И двете -на снимачната площадка на сериала Smash

Сезон 8 на Д-р Хаус-Хю Лори получава по 700 000 долара на епизод

Лесли Картър -сестрата на Ник Картър,която почина.Има съмнение ,че е приела свръх доза медикаменти.Тя имала проблем с пристрастяването.

# 163
Простете невежеството, но кой е Ник Картър?
Жалко за младото момиче!

# 164
Простете невежеството, но кой е Ник Картър?
Жалко за младото момиче!
Русият от Backstreet Boys  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт