От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 370
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!
Получавате ли от сайта имейл, че поръчката е изпратена на адреса и изписват ли ви номер COLISSIMO.
От доста време мойта поръчка седи на 7 стъпка, пише LIvre i data......, а от Смарт не мога да проследя нищо  newsm78. Обадих им се, казаха ми да им пиша, за да ми изпратят номер COLISSIMO, но на кой адрес да им пиша newsm78. Нищо не разбирам, не знам какво става?

# 406
  • София-Лагера
Здравейте!
Получавате ли от сайта имейл, че поръчката е изпратена на адреса и изписват ли ви номер COLISSIMO.
От доста време мойта поръчка седи на 7 стъпка, пише LIvre i data......, а от Смарт не мога да проследя нищо  newsm78. Обадих им се, казаха ми да им пиша, за да ми изпратят номер COLISSIMO, но на кой адрес да им пиша newsm78. Нищо не разбирам, не знам какво става?
Рано е още за твоята поръчка.
Всичко пристигнало до 29.1 е тук.
Твоята беше февруари ,нали?

# 407
Не, от 27,01 е!

# 408
  • София-Лагера
ь
С този курс който тръгва края на седмицата ,трябва да дойде. Peace

# 409
ь
С този курс който тръгва края на седмицата ,трябва да дойде. Peace

Дано! Благодаря!

# 410
Из фейса на франсето:

Francetobg
Активирана е новата ни сметка в ДСК
Вече можете да превеждате дължимите към нас суми в новата ни сметка в ДСК. Ето и данните:

BIC: STSABGSF

IBAN: BG93STSA93000020109717

Титуляр: Монтажинженеринг ЕООД

# 411
  • БУРГАС
Момичета има ме в списъка, на Франсето, но нямам емайл за дължимата сума за транспорта и не съм получила пратките си за Бургас става дума.Има ли други, които не са получили емайл за дължимата сума.

# 412
  • Варна
Понеже вече има няколко случая на липси в пратките, момичета призовавам ви да изисквате от пощите и от Еконт да мерят пратките ви при получаване и ако има разминавания в теглото да се сигнализира. Би трябвало при пощите /куриера да е записано точното тегло на пратката както е изпратена от превозвача. Ако превозвача изпраща пратки с различно тегло от това, което изисква да се плати, трябва да си понесе отговорността. Тези случаи трябва да се разнищят.

# 413
Моля,момичета кажете да не пускам с франсето-какъв тел пишете при смяна на адреса на смарт деливъри?
Мерси Praynig

# 414
  • София-Лагера
Моля,момичета кажете да не пускам с франсето-какъв тел пишете при смяна на адреса на смарт деливъри?
Мерси Praynig
Аз съм си писала моя

# 415
  • София
Мерси Praynig
Аз съм си писала моя

Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom: Ivanka Valcheva
3 Rue D Aubure (улица,№)
67100 Strasbourg (пощенски код,град)
France (държава)
Телефон: 0633205918 (мобилен)

# 416
  • Стара Загора
Днес си получих поръчката с бг поща  от франсетобг.
Въпреки ,че е била приета разлепена-всичко ми е точно,нямам липси.
Но апелирам франсетобг да обърне сериозно внимание на този проблем  Peace

# 417
СД дали са пренасочили пратките от Младост към Дружба? Някой вземал ли е от Дружба от последния курс. Аз писах коментар в поръчката си, те написаха друг коментар "записано", но това означава ли, че утре мога да ида да си я взема  newsm78

# 418
  • София
и аз да питам - някой, дали получи нещата си по пощата от СД - гледам в проследяването на пощите, че пакетите са предадени вчера и вечерта май са били в централна поща?

# 419

Общи условия

Активация на акаунт