От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 375
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Деси,сори ,че пак ще мрънкам за СД,но много се ядосах.

Моите 8 пратки НЕ са изпратени по БГ Пощи в сряда.Станала грешка. Sad
След размисъл от 2 мин. решиха  днес да  ми ги изпратят по Еконт за тяхна сметка. Peace

# 421
  • София
СД дали са пренасочили пратките от Младост към Дружба? Някой вземал ли е от Дружба от последния курс. Аз писах коментар в поръчката си, те написаха друг коментар "записано", но това означава ли, че утре мога да ида да си я взема  newsm78

anbibian, моите поръчки още в сряда ги взех от Дружба  Peace
Там са  Hug

# 422
  • София
Деси,сори ,че пак ще мрънкам за СД,но много се ядосах.

Моите 8 пратки НЕ са изпратени по БГ Пощи в сряда.Станала грешка. Sad
След размисъл от 2 мин. решиха  днес да  ми ги изпратят по Еконт за тяхна сметка. Peace
брой се за късметлийска - на мен ми бяха забутали пратката от ИР и си вися в склада им 4 дена, след като вдигнах пушилка ми я изпратиха по пощата ooooh!

# 423
Получих поръчките си със СД,довална съм!Добре опаковани в черен чувал,нищо не липсва.С БГ пощи.

# 424
  • Къде ли не
Днес си взех, пратката от Русе. Всичко си е ок. Даже теглото за което платих е по - малко от това, което са претеглили БГ пощи. Единия ми плик също е рязан и лепен, но след като нямам липси не ме тревожи. Нещата пистигнаха много по - бързо от предходните направени със СД, които още чакам! Приятно останах изненадана, че едно якенце на Ведбаудет, което дойде с предходен курс и беше едва 0,330 кг, не ми е таксувано по регламент, а е обединено със нещата от следващия курс.
А сега  в духа на темата да оплюя СД!  Mr. Green Няма имейл, че са ми пратили нещата по пощата! Нямаше отразено и плащането, което направих в събота още! Писах им в сряда и веднага смениха статуса на " предаден на куриер", обаче ни вест ни кост от тях! Няма как да ги видя къде са, защото нямам номер! Направо съм им бясна! Една седмица чакам да ми дойдат нещата от Младост до Белите Брези! Не ми е толкова за колетите, но ме е яд, че те имат хиляди изисквания към мен, а тяхните си задължения не покриват!
Теди, ти как разбра, че не са ти ги пуснали нещата? Нищо чудно и моите да им висят в склада!

# 425
  • София-Лагера
Здравейте,

Всички пратки за Български пощи са предадени за обработка в сряда (08.02.2012) на обяд в пощенския клон, с който работим. Поради големия брой пратки и явното нежелания на служителите на пощенския клон да си свършат работата пратките са изпратени на 09.02.2012г (четвъртък).
Имаме протокол с датата на предаване на пакетите от пощите (08.02.2012). Всички клиенти, които са били подведени и недоволни от работата на Български пощи, могат да пуснат жалба към български пощи за забавяне на техните пратки.
Всички предадени пратки са описани като номера за проследяване в нашата система в история на доставките, детайлен преглед на доставката и в полето код на куриер и изписан тракинг номера на Български пощи.

С уважение Смарт Деливъри.

# 426
  • Къде ли не
Проверих си тракинга, обаче, пише, че няма такава пратка! Кода, който са ми написали е с две цифри по - малко.

# 427
  • София
Проверих си тракинга, обаче, пише, че няма такава пратка! Кода, който са ми написали е с две цифри по - малко.
отпред трябва да сложиш PS

# 428
  • София

А сега  в духа на темата да оплюя СД!  Mr. Green Няма имейл, че са ми пратили нещата по пощата! Нямаше отразено и плащането, което направих в събота още! Писах им в сряда и веднага смениха статуса на " предаден на куриер", обаче ни вест ни кост от тях! Няма как да ги видя къде са, защото нямам номер! Направо съм им бясна! Една седмица чакам да ми дойдат нещата от Младост до Белите Брези! Не ми е толкова за колетите, но ме е яд, че те имат хиляди изисквания към мен, а тяхните си задължения не покриват!
Теди, ти как разбра, че не са ти ги пуснали нещата? Нищо чудно и моите да им висят в склада!

Аз имах мейл ,че пратките ми са изпратени.Днес сутринта ми се обади мъж с приятен глас  Laughing и ме зарадва ,че мога да си взема пратките от офисът им в Младост,защото са пропуснали да ми ги изпратят.Аз не се съгласих,защото Младост ми е далеч.Надявам се утре да си взема пратките от Еконт. Peace

# 429
  • Къде ли не
Дзвер, благодаря ти! Сложих буквите отпред и се получи, но сатуса е " Пратката е получена". За невежите като мен това не означавало, че е получена от притежателя, а че е получена в разпределитения център! Да съм си я чакала в моя клон утре! Знам си аз, че бг пощи са зле, ама чак пък толкова! Вече няма да изневерявам на еконт, макар че не са ми много удобни.
Теди, добре, че са ти се обадили, можеше и това да не направят!  Grinning

# 430
  • София

Теди, добре, че са ти се обадили, можеше и това да не направят!  Grinning

Е само това остава !Да ходя до пощата 5 пъти и да няма нищо. Peace

# 431
  • Бургас
и аз да питам - някой, дали получи нещата си по пощата от СД - гледам в проследяването на пощите, че пакетите са предадени вчера и вечерта май са били в централна поща?

Днес си взех колета от пощата.  Peace

Ама тея от СД сега обвиняват БГ пощи?!
Те да си гледат тяхната работа, че хич не я бива... Обработват по сума ти време, после 5 дни чакаш да благоволят да ти изпратят пратките и накрая... пощите им виновни.

# 432
И мен наистина това учудило - кво значи пощите виновни??? ooooh!
Ако пощи не в състояние да обработят пратки, нека занисат половината на друга поща Crossing Arms
И пощи имат работно время, и всека пратка трябва впишат в компютъра, и имат клиенти освен Смарта Thinking

Много лесно да обвиняваш другите в своите грешки Naughty

# 433
  • София
Не знам при вас какъв е точно проблемът, но в нашия клон специално са супер експедитивни.
Забавянето идва от разпределителния център във Враждебна.
Забелязала съм, че когато в Благоевград, например, пристигнат пратките сутринта, при мен в София идват на другия ден вечерта, след 17.30! Това са мои наблюдения и то нееднократни , всеки път е така.  Peace

Здравейте,

Всички пратки за Български пощи са предадени за обработка в сряда (08.02.2012) на обяд в пощенския клон, с който работим. Поради големия брой пратки и явното нежелания на служителите на пощенския клон да си свършат работата пратките са изпратени на 09.02.2012г (четвъртък).
Имаме протокол с датата на предаване на пакетите от пощите (08.02.2012). Всички клиенти, които са били подведени и недоволни от работата на Български пощи, могат да пуснат жалба към български пощи за забавяне на техните пратки.
Всички предадени пратки са описани като номера за проследяване в нашата система в история на доставките, детайлен преглед на доставката и в полето код на куриер и изписан тракинг номера на Български пощи.

С уважение Смарт Деливъри.

Прочетох още веднъж и  по-внимателно това изявление.
Според мен, пратките може и да са занесени в клона, с който работят в сряда...
Но ако това е станало следобяда, към 16 ч. примерно, няма как да тръгнат същия ден, дори и служителите в клона да са си свършили работата. И са тръгнали в четвъртък ...

# 434
  • Къде ли не
И аз това не доумявам, как е възможно в Бургас да стигне по - бързо от колкото в София! Каза ми служителката да съм чакала бил 4 дни срока. Иначе беше любезна, провери и каза че пратката ми е регистрирана на 08.02 към 15.00 часа и самата тя се чудеше защо чак на следващия ден е тръгнала и аз не знам накъде

Общи условия

Активация на акаунт