От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 070
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета, защо променяте доставката от еконт на Бг пощи? Аз тъкмо одеве им писах че искам обратното, пък после влязах да чета темата и сега се чудя дали не сгреших  newsm78

# 196
Smart Delivery
Уважаеми клиенти,
Всички пратки от курса на 29.01 са обработени. Поради технически причини, част от вас не са получили и-мейли. Надяваме се до понеделник грешката да бъде изчистена. Във всички случаи, обаче, можете да видите информацията за вашите пратки в "История на доставките" в нашия сайт.
Пратките за Офис 1, Младост 3 ще се раздават в понеделник ( 6 февр.) от 10 до 20часа и събота (11.02 ) 10-14 часа.
Пратките за български пощи ще се изпращат в сряда. За тези с Еконт и Дружба 2 ще ви информираме допълнително утре.
Приятна неделя!

# 197
  • Бургас
БГ пощи в сряда?!  Shocked
Какво ще ги правят до тогава? Каква е тая мудност, направо не мога разбера!

# 198
БГ пощи в сряда?!  Shocked
Какво ще ги правят до тогава? Каква е тая мудност, направо не мога разбера!
Кофти е, обаче кой знае колко са пратките и кой знае колко малко са служителите. Все пак не всеки месец е намаление.
Толкова бавно става приемането с БГпощи...виждала съм един, който носеше по 10-15 пакета, не знам какво е да донесеш 50-100 за разпределение.

# 199
Подготвя се предварително опис на всички пратки, носят се  в пощата и се предоставят на съответното гише/служител. Работа за около 3-4 часа. В конкретния случай забавянето е неоснователно, освен ако тепърва не предстои пакетиране и надписване на пратките, което си е трудоемка и пипкава работа. Възможно е само да са описали получените колети и да са качили информацията в сайта по профили и тепърва да започват подготовката на пратките, така че- търпение. Впрочем, с Еконт е по-бързо и по-евтино- за колет над 14 кг. сумата за пощенски е 6 лв.
В сайта не е обявен нов курс на СД, някой ако е подразбрал нещо от уста на уста, да пише тука Wink.

# 200
  • София
  Тези които имат опит, дали в работен ден, след 6-7 часа вечерта, (пише че работят до осем) ще е голяма лудница? Чудя се дали да минем след ДГ с таткото и децата в понеделник да си ги взема, но ако трябва да чакам повече време ще отпадне или да отида чак в събота.

# 201
И понеже ми е много ядосано от както се събудих тази сутрин пиша за да си изкажа болката.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfireБясна съм на СД.
Не съм виждала друга фирма толкова да не я интересуват клиентите й. След всичкото чакане, след всички ругатни които отнесоха за липсата на информция, след всички недоволни клиенти, днес нова издънка....Ще раздават на хората пратките в понеделник и на 11.01 (след още 7 дни)....и сряда за пощите.
Чудя се толкоз ли беше трудно да се понапънат малко днес, когато хората не са на работа пък и са настроени да получат и разгледат покупките си. Работили до късно снощи - ОК, но днес надали не могат да отворят за 2-3 часа за вземане на място. Някои хора чакат покупки за стотици левове и това не е за подигравка.
Относно евентуални коментари от рода на "ами ти защо поръчваш с тях, а не директно" ще кажа, че до преди намаленията имах 3/4 пратки с тях за половин година и не съм ги чакала толкова нетърпеливо. Сега обаче сериозно се замислям да не ги ползвам повече.

Е, това е. Искренно се надявам да излезе 3-та фирма, която да знае как се прави бизнес.

# 202
  • София ,
"Всички поръчки ,които са пристигнали на адреса ни до 27.01 вече са в България. Ако не откривате името си нв списъците, мол провелете в проследяването си къде точно е доставена пратката Ви!"

Toва ми отговориха от franceto как мога проследя къде е пристигнала пратката ми

# 203
Здравейте!
Направих поръчка на 27.01, ще ми я доставят Смарт. Но в техния сайт още не ми е отбелязано номер на кащон и т.н, т.е пратката още не е пристигнала при тях. За колко време горе долу пристига пратката до техен адрес във Франция и след това до БГ?

# 204
  • Beyond the Frontiers
tedichka07 те не знаят, обаче най-простата логика е 1 акаунт - 1 купувач - 1 каталог
обаче аз пазарувам от 2 акаунта и нямам нито един каталог - извода за мен е при тях логика няма
Аз не твърдя ,че има логика.Мин.намаление имах 50 поръчки .Не ми изпратиха каталог.Сега се надявам поне 1 да получа при 20 поръчки/ не всички са мои  Grinning/. Peace
Ами така и така поръчвате, за какво ви е каталог  Mr. Green За това не пращат. Mr. Green

Като гледам какво е навън - още ще се позабавят нещата, ама не виждам смисъл от нерви. От 5 поръчки ще получа 1. Ще си чакам търпеливо, няма къде да ходят ше пристигнат - и без това са летни дрехи за бебето все  Wink

И моите ботуши са 1,400 - много ми се вижда.

# 205
  • София-Лагера
Здравейте!
Направих поръчка на 27.01, ще ми я доставят Смарт. Но в техния сайт още не ми е отбелязано номер на кащон и т.н, т.е пратката още не е пристигнала при тях. За колко време горе долу пристига пратката до техен адрес във Франция и след това до БГ?
С къщичката пътуват около 10 дни.
Можеш да си видиш поръчката на коя стъпка е.
За Ларедут говоря. Peace

# 206
На 7 стъпка е поръчката  newsm78 Това какво означава?

# 207
  • София-Лагера
На 7 стъпка е поръчката  newsm78 Това какво означава?
Изпратена Peace Livrie това трябва да пише.

# 208
Да, така пише! Това означава, че е изпратена на френския адрес, така ли? От там нанатък трябва да чакам фирмата?

# 209
  • София-Лагера
Да, така пише! Това означава, че е изпратена на френския адрес, така ли? От там нанатък трябва да чакам фирмата?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт