От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 118
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Beyond the Frontiers
Smart Delivery
Всички пратки от текущия курс за Еконт са пакетирани и предадени на Еконт. Във вторник ще бъдат при притежателите си.
Поздрави и спокойна нощ.

# 241
  • Варна
Някой да има майл от Франсето за цената за доставка?  newsm78  Въздам в сайта им, че поръчката ми е пристигнала с последния курс и килограмите но все още нямам майл. Не съм и посочвала как искам да ми бъде изпратена поръчката с Еконт или БП. Вероятное забавяне заради многото пратки но все пак да питам  Embarassed

# 242
Нямам имейл, но го очаквам до края на деня. Начина за доставка трябва да си посочила в регистрационната им форма - http://www.francetobg.net/bg/formuljar/. Виждам, че имат списък с клиенти, за които нямат информация как да пратят пратките - провери дали твоето име не е там.

# 243
  • Варна
Нямам имейл, но го очаквам до края на деня. Начина за доставка трябва да си посочила в регистрационната им форма - http://www.francetobg.net/bg/formuljar/.

Ами да обаче аз вече съм поръвала /съм регистрирана при тях/ с тях и ползвам другат бланка за доставка http://www.francetobg.net/bg/zajavi-dostavka/.
Офф да не съм объркала нещо?  newsm78

# 244
  • Варна
Някой да има майл от Франсето за цената за доставка?  newsm78  Въздам в сайта им, че поръчката ми е пристигнала с последния курс и килограмите но все още нямам майл. Не съм и посочвала как искам да ми бъде изпратена поръчката с Еконт или БП. Вероятное забавяне заради многото пратки но все пак да питам  Embarassed

Предполагам затова не си получила мейл с цената, не си заявила начина на доставка. Свържи се с тях и го уточни. Peace

# 245
  • София
Снощи писах на СД ,че съм потвърдила смяна на доставката от Еконт на БП и днес имам отговор. Hug

Аз пък снощи им писах, че искам да ми препратят пратките в Дружба, нали пишеше, че може, ако са поръчани преди 16-ти, а моите са такива, живея в Дружба и ми беше супер удобен старият им адрес - днес също имам отговор - ще ми ги изпратят  Party Peace

# 246
  • София
Снощи писах на СД ,че съм потвърдила смяна на доставката от Еконт на БП и днес имам отговор. Hug

Аз пък снощи им писах, че искам да ми препратят пратките в Дружба, нали пишеше, че може, ако са поръчани преди 16-ти, а моите са такива, живея в Дружба и ми беше супер удобен старият им адрес - днес също имам отговор - ще ми ги изпратят  Party Peace

Аз продължавам да съм в неяснота къде ще отидат поръчките ми? Нямам писмо,нищо.

# 247
Микмик, защо не се обадиш по телефона? Момичета споделиха,че са отзивчиви на телефонни обаждания.

# 248
  • гр.Добрич
Аз също нямам имейл от Франсето, но вчера им писах на имейла, че искам да ми задържат пратката, защото имам роднини в Русе и те ще ми я вземат. Веднага ми отговориха, че няма проблем.

# 249
Микмик, защо не се обадиш по телефона? Момичета споделиха,че са отзивчиви на телефонни обаждания.
Аз предполагам, че мацка обаждала, само, че те не вдигат ( аз 3 дена им звъняла - ако не заето, значи не вдигат) - но кога вдигат - наистина много любезни Peace

# 250
  • София
Аз предполагам, че мацка обаждала, само, че те не вдигат ( аз 3 дена им звъняла - ако не заето, значи не вдигат) - но кога вдигат - наистина много любезни Peace

Нахално звънях и чаках,накрая ме отразиха да ми вдигнат,няма и 5 мин след това получих е-майл отговор на писмото ми от 25,01.

# 251
  • София
а пък аз предполагам, че сега ще получа шапката на Вербадет, поръчана м. ноември, която така и не получих и за която след диспут в ПП ЛР ми върнаха парите.... имам пратка 140 грама, на която пише "Залежала поръчка във склада ни"... и какво правя сега  ooooh!

# 252
  • София
а пък аз предполагам, че сега ще получа шапката на Вербадет, поръчана м. ноември, която така и не получих и за която след диспут в ПП ЛР ми върнаха парите.... имам пратка 140 грама, на която пише "Залежала поръчка във склада ни"... и какво правя сега  ooooh!

Със сигурност е тя  Laughing И аз чакам шапка на Вертбоде, която не вярвах, че ще изпратят, в суивито и сменяха статуса през ден-два и мина едва ли не през всички стъпки  Crazy  Тежи точно 142 гр.

# 253
  • София
Някой мина ли през офиса на СД в Младост 3?
Дзвер, направи едно добро, не се терзай повече Peace

# 254
  • София
Някой мина ли през офиса на СД в Младост 3?

Да, днес по обяд минахме през офиса в Младост 3. Взехме 6 малки пакетчета от Ла Редут.
На въпроса ми кога се очаква да бъде следващият курс, ми отговориха: Другата седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт