От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 043
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
аз нищо не разбрах от тези къщичи и подобни  Rolling Eyes имам 2 поръчки - от 24,01 и от 25,01. тази от 24.01 е вече в изпълнение - значи трябва да е пристигнала с този курс?  newsm78 от 25,01 чака номер на кашон. за нея имам мейл, че пощите ще я доставят на 28,01 - значи би трябвало и тя да е приета, а я няма/  newsm78 как да разбера дали е доставена на фр адрес?

# 556
  • София
аз нищо не разбрах от тези къщичи и подобни  Rolling Eyes имам 2 поръчки - от 24,01 и от 25,01. тази от 24.01 е вече в изпълнение - значи трябва да е пристигнала с този курс?  newsm78 от 25,01 чака номер на кашон. за нея имам мейл, че пощите ще я доставят на 28,01 - значи би трябвало и тя да е приета, а я няма/  newsm78 как да разбера дали е доставена на фр адрес?
ако си със СД, просто провери в секция Колисимо

# 557
  • Бургас
ако си със СД, просто провери в секция Колисимо
  bouquet благодаря. приета е на 31,01, но явно не е била включена в курса  Thinking

# 558
  • София
не е ясно, докато не приключат обработката  Peace

# 559
  • София
Хм. Губи ми се втората част от поръчка от 17-ти януари! Не съм си прибрала първата част от соларното студио, но не ми се вярва да са двата пакета заедно. Щяха да са на два реда в описа, а не беше така.  newsm78

И аз имам поръчка от 17.01., която не я намирам в списъка, а в Суивито ми пише че е доставена на 27.01. и статуса от тогава и е Термине  newsm78

и аз имам такава от 18.01 с дата на доставка след 26.01 и още я нама никъде в аналите на СД. със статус - чака № на кашон. писах им мейл - чакам отговор. за нея даже нямам допълнителен мейл от ЛР, че е експедирана. само инфото от сайта.  Rolling Eyes

# 560
  • Beyond the Frontiers
При мен и последната поръчка току що смени статуса си и е тук - хората работят явно Peace

# 561
  • София
  Аз имам поръчка от три части от 11.01 с къщичката. С предният курс дойдоха двете части, третата я бяха забавили,  ливре е на 31/01/2012 чак, а от вчера се появи и описана в смарта.

# 562
Потвърждавам-СД обработват още пристигналите пратки,и при мен сега се смени статуса от "кашон"на "изпълнение" PeaceПолучена във Фр. на 06.02  Peace

# 563
Имам поръчка със СД. Трябва да я получа чрез Български пощи, плащането е с наложен платеж. Въпросът ми е дали трябва предварително да платя транспорта в пощата или да чакам да дойде пратката в пощата и там да платя цялата сума при получаването й?

# 564
  • Варна
Момичета, видях в сайта на СД, че поръчката ми е обработена. Заявила съм доставка с БП и плащане чрез пейпал. Изчислили са сумата, която дължа. Сега трябва да  вляза в пейпал акаунта си и оттам какво следва да направя.

# 565
  • София
Имам поръчка със СД. Трябва да я получа чрез Български пощи, плащането е с наложен платеж. Въпросът ми е дали трябва предварително да платя транспорта в пощата или да чакам да дойде пратката в пощата и там да платя цялата сума при получаването й?
Когато си вземеш поръчката ще платиш Peace

# 566
Момичета, видях в сайта на СД, че поръчката ми е обработена. Заявила съм доставка с БП и плащане чрез пейпал. Изчислили са сумата, която дължа. Сега трябва да  вляза в пейпал акаунта си и оттам какво следва да направя.
има такси,до колкото ми е известно(колко),защо не плащаш с наложен платеж? На въпроса не мога да отговоря  Embarassed

# 567
  • Варна
има такси,до колкото ми е известно(колко),защо не плащаш с наложен платеж? На въпроса не мога да отговоря  Embarassed
  Звъннах им и чакам отговор относно промяна на начина на плащане.
Благодаря, Трапезица!   bouquet

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 15:51 от Diana_gr

# 568
Благодаря за разяснението Flowers Four Leaf Clover

# 569
  • София
  Имам мейл от смарта, но не разбрах кога ще раздават?

Общи условия

Активация на акаунт