Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Cameron, добре, че си го завела да го види пак лекар.Така поне знаеш положението и взимаш мерки навреме. Щом се налага АБ- налага се. Все пак не тъпчем нашите деца с АБ така както са ни тъпкали нас - за щяло и нещяло.
Ще мине всичко Peace Ей я къде е пролетта - наднича зад ъгъла smile3525

Аууууу, придвижването тази сутрин беше леееекинко затруднено Mr. Green

# 31
Момичета, как ми дигнаха кръвното, еееее че прост народ има #Cussing out #2gunfire.Колата не пали, и е на улицата, ама една патка (съседка) си мисли че като е пред тях и мястото е нейно, и сега идва и ми се пени, ехх мамка ти Hands Fist не знае с кой си има работа.Не стига че не мога да е оправя ми и тя, и строителя не иска да почне да бачка, в жилището ми, казвам му БНД ме гони, на него му е смешно Mr. GreenЩе полудея.....

Много болни дечица има(аз нали съм малко в тази сфера) та, давайте антибиотик на време да няма усложнения, и Бързо оздравяване на всички.

# 32
Брили, от такива злобни хора, оттърване няма.  Ако можеш не се ядосвай, ама предполагам е много трудно Twisted Evil

На мене пък преди време знаеш ли един съсед какво ми каза Crazy Да съм си завръзвала кучетата в двора, щото го лаели и не му било приятно #Cussing out А те от двора не излизат и кво, не мога да ги пускам да се разхождат. Накрая ми заяви, че ако още веднъж го залаели щял да ги застреля  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Полудях, побеснях...

# 33
Пепино бясна съм, вместо да извика мъжа си да ми помогне,или пък да ме помоли, тя излиза и на бургия ми върви, и какво е тва мислене  Thinkingче всичко около кооперацията е на някой си, незнам, ама проста продавачка, а то е на улицата....+ това като излезна видя че капака е отворен, и ми гледат колата и има проблем...В 12.30 викала паяците Mr. Greenоххх шоу

# 34
Не стига че не мога да е оправя ми и тя, и строителя не иска да почне да бачка, в жилището ми,
Зависи какво ще бачка. Можеш след това да си имаш доста проблеми заради сегашните температури.
Не можеш ли първо да се нанесете някак си, а след това ремонт. Не е добре, но по- добре отколкото двоен ремонт.

# 35
ако ме бяхте видели с какъв яд изтупах килима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green то било много зареждащо чистенето с яд  Mr. Green Mr. Green

# 36
[че всичко около кооперацията е на някой си, незнам, ама проста продавачка, а то е на улицата....+
Такива със собственически стремежи към общото има навсякъде. Кой предварил.
Не се ядосвай много. За успокоение все така ще бъде.

# 37
оххх Снежа уж съм силна ама днес нервите нещо ми се опънаха и ще се разплача.Ами на замаска и тапи е , ново строителство.Малко е като квадратура та не мога само едно, и да се нанеса, ще оправя всичко, трябва ми баня, кухня и паркет да сложа, но той ми заявява че само ще оплескаме нещата, при тези темп. не може.Разбирам.... но БНД каза и имам договор 1.03.2012 да напусна жилището му, и не иска да ни остави и 10дена, и полудявам

# 38
оххх Снежа уж съм силна ама днес нервите нещо ми се опънаха и ще се разплача.Ами на замаска и тапи е , ново строителство.Малко е като квадратура та не мога само едно, и да се нанеса, ще оправя всичко, трябва ми баня, кухня и паркет да сложа, но той ми заявява че само ще оплескаме нещата, при тези темп. не може.Разбирам.... но БНД каза и имам договор 1.03.2012 да напусна жилището му, и не иска да ни остави и 10дена, и полудявам
Той е прав. Наистина ще имаш големи проблеми.
Работя в област свързана със строителство.
До 01.03. няма много време, но ако февруари е по- добър е за предпочитане да изчакаш поне с основните неща, а довършителните ще са текущо.

# 39
  • София
Здравейте, мацки! Ама какви виелици сте завихрили тук днес  doh doh
Да, кефя се на снега на отличен...парното не ме притеснява много понеже половин ден може и да не го включвам...е, по-голяма ще е сметката, ама няма как...Лятото тока ми отхвърча заради климатиците, които бачкат по много часове....

Аз само да мина да пофаля моето блонди - справило се детето с инглиша и шестица на контролното донесло...Ама ако не бях се пенила оня ден, хич нямаше и пръста да си мръдне..а днес е много горда от себе си! Ама всичко за сметка на моите нервички  ooooh! ooooh! ooooh!

Болните дечица да се оправят бързо, колите да палят редовно....успешен снежен ден  Heart Eyes

# 40
Морг , браво на детето ! Heart Eyes

# 41
  • Не от София.
Брили,мисля,че ми дължиш авторско право за туй...  Naughty

# 42
  • София

Фиф, обаче този пръст е недостижим  Joy Joy Joy

Хепи, днес гледам подобряваш рекордите по ранно влизане - 7 без 10 си успяла....Завиждам ти как имаш сили в този непосилен за мен час..да си в час  Hug Hug
А за диването - никога не е късно да ми дигне нервите....полечка започва вече...

# 43

фиона ти не си ли дала съгласието си  произведението да бъде използвано,възпроизвеждано и разпространявано публично даже и на друг език...?? Thinking
Не бъди циция Heart Eyes, имаме нужда да го изпозваме и ние, особенно днес Mr. Green

морги браво на хубавото "блонди" Peace

# 44
Пепино зет ти и той ме ядосва ooooh!
записах го на футбол(ходеше като беше топло де), е мота се като балерина там, но все пак е спорт, но няква кокошка си набирала бройки, за мъжки хор, и го викнала, един път го заведох с надеждата че няма да му хареса, ама НЕ, на хор искал..на футбол не.ОХХ малеее, аз пък искам мъж да го правя, хоррррр-глупости.Дано да се откаже Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт