Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Брил, недей убива бъдещия Борис Христов  Wink Wink Wink Щом му се удава пеенето и го влече защо трябва да го спираш?
Тя и моята ходи на балет две години, ама аз не издържах финансово и прекратихме амбииците за голямата сцена...Сега на безплатната гимнастика от училище

# 46
Брили, да не си посмяла да объркаш детето  box на каквото иска на такова. Аз бях на 5г. като изявих желание за народни танци, е, танцувах ги 22 години. Те бяха целия ми живот, още ги сънувам  newsm45 newsm45 newsm45. Важно е да следва собствените си желания, не тези на родителите си  Peace

Хепи, завиждам ти за силите за ранно ставане  Hug

Аааа Фиф, не така, не с лошото  Naughty  Mr. Green

Мери, Кам как са децата?

Морг, браво на блонди. Дано това и бъде като стимул, да не се налага да ти къса толкова нервите  Peace

остана ли някоя  newsm78

# 47
  • София
Макче, вярно ли си танцувала толкова много години? Възхищавам се на такива хора, които имат желание и намират време за  танци или някакво друго хоби! Hug

Брил, недей, че се сещам за момчета, които искат да ходят на балет..Така, че има и по-странни желания Wink

Къде е Пепина днес? Да не би да пере на ръка? Shocked Пепииии, излезели изпод сенгааа newsm78 newsm78

Хепи-то, да на те засмука кЕлежката? Wink
Мери, стига чистила..успокой топката  Wink

Как са болните дечица?

# 48
EEEE няма такъв ден Tired ще го отбележа в календара.
Имам сериозен проблем, мами помагайте БНД ми чете постовете тук Shocked

# 49
Морг( за теб ) вярно е да, толкова танцувах. Нямаше сила на света, която да ме откаже. По образование дори съм Хореограф. Наложи се да спра като забременях. Никога повече няма да мога да танцувам - имам усложнения от раждането  Cry Cry Cry
Брили  Hug не знам какво да ти кажа, и да си смениш ника той знае къде пишеш. Питай модераторите  Peace

# 50
  • София
Макче, благодаря!  Hug Hug Hug Hug Толкова красива снимка! Не е истина!  Hug

Съжалявам, мила, че не можеш вече да танцуваш...Напълно те разбирам...И аз не си работя точно професията, която много обичам. Ама такъв е животът!

Брил, смяна на ника...не можеш да забраниш на някай да чете тук, поне така мисля? newsm78
Иначе - питай модераторите какво може и какво не Hug

# 51

Peace Twisted Evil

+ работата  Sunglasses

# 52
  • София

Peace Twisted Evil

+ работата  Sunglasses
Надявам се музикалния фон да е чист от чалгийка в твоята работна колибка?  Wink Hug

# 53
Много гадно Брили  Hug познато чувтво  Hug на мен нашият ми беше отворил феисбука  Hug

Малката е добре момичета пие топло мляко сега , направихме едно снежно човече в двора за 15 минути , колкото да отбием номера  Mr. Green

Аз изчистих къщата основно (чак сама не вярвам че успях за 1 ден  Mr. Green, но все пак съм с две стаи само) , чак под леглата бърсах , размествам , тупах и всичко каквото се сетите  Mr. Green Mr. Green Гардеробите изчистих , приготвила съм 2 торби с дрехи за подаряване на една приятелка , играчките сортирах , изхвърлих счупените .... абе светим от всякъде
Ако можех и от вътре да изчистя събралата се мръсотия ....

# 54
не пишеш - няма какво да чете.  Joy

# 55
Бонго недей да ми остроумничиш Mr. Green

# 56
  • София

Минахме и ние през това навремето, много е гадно, отвратително даже, ама ... няма какво да се направи, стискаш зъби и гледаш да не се връзваш много-много на тъпанарски коментари, нито да се обясняваш.

# 57
Бонго недей да ми остроумничиш Mr. Green
искаш помощ , нали ?
това е най-доброто и ефикасно. друго не може да направиш.

# 58
Отвратително е,  box как може??колко мозък има?? Драйфа ми се от това, по телефона ми го каза, не си въобразявам аз Peace

# 59
  • Не от София.

Брили, егати гнусното влизане в живота ти. Sick И с каква цел пък ти го е съобщиЛ?!Да внимаваш как го издокарваш ли,какво ли?? ooooh! В тоя случай ти преотстъпвам с най-голям кеф средния си пръст!! Покажи му го...няколко пъти даже Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт