Полярен студ и лед , и сняг - Клюки - 28

• 19 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Отвратително е,  box как може??колко мозък има?? Драйфа ми се от това, по телефона ми го каза, не си въобразявам аз Peace
подрайфай си и ще ти мине. всеки има право да влиза тук  да чете и да пише .

# 61
  • Не от София.
Отвратително е,  box как може??колко мозък има?? Драйфа ми се от това, по телефона ми го каза, не си въобразявам аз Peace
подрайфай си и ще ти мине. всеки има право да влиза тук  да чете и да пише .
Бонго,да не си ти мъжа на Брили,бе...или пък негов приятел...я,сподели.. newsm78

# 62
Бонго,да не си ти мъжа на Брили,бе...или пък негов приятел...я,сподели.. newsm78
тц. не съм и нямам желание   bouquet

# 63
тц. не съм и нямам желание   bouquet

Абе и аз взех да се съмнявам нещо newsm78

# 64
Фионка май май  newsm78 средния освен че ще им го покажа, ами и ще го усетят, и в преносен, пък може и в пряк смисъл Mr. Green

# 65
  • София
Бонго пише от отдавна, а и не вярвам така лесно да се покаже.Някоя скрита лимонка ще да е..Ама много важно като чете..Да чете - да се ограмотява!

# 66
  • в моя свят на мир и любов
И моя БНД чете тук. Ама щом има време - да чете, като е елементарен и си няма по-интересни занимания и други неща, от които да се вълнува.

Брили, въобще не му се връзвай - скоро всичко ще му омръзне и ще спре да се занимава с теб. А ти от своя страна, колкото по-рано престанеш да разчиташ за нещо него, толкова по-добре за теб. Просто престани да общуваш с него и ще ти се разрешат половината проблеми. Laughing
Не се притеснявай за детето - и на челна стойка да застанеш, отношението му към нея няма да се промени коренно.

# 67
  • Не от София.
Брили, въобще не му се връзвай
Абе,то е ясно,че няма да му се връзва,ама самия факт,че някой,на който си турила кръст,чете настоящите ти мисли...запознава се с ежедневието ти..и е в час с доста съкровени преживявания...ами отвратително бих се чувствала аз..
Всеки си мисли,че е анонимен във форума,а то какво излиза-баш БНД да те е разкрил и да слухти около теб.  Close

# 68
Да чете, Глупак не се връзвам и ми много се дразня от факта че го прави, от 3год. сме разведени, и кво е прочел???подскача ми че съм щяла да му дигам издръжката,и колко тъпа съм била да си купя жилище, ми нема да остана на улицата Crossing Arms и там съм писала че някав си ..... не искал да прави секс,ай много важно.За мен по важното е че си изпусна нервите и ми го каза-хахах тъпак, да кажеш да не ме познава що за човек съм.. ай, ама ме знае.сега ще му разкажа играта.

Олекнах с 115лв., но колата вече ще пали Simple Smile

# 69
  • в моя свят на мир и любов
Не мога да разбера защо половината училища в страната са затворени, а другата половина не са. Много по-справедливо щеше да е да се обявят две седмици ваканция за всички и да се отучат после.
Да не говорим, че ще се спести от и без това скъпото отопление, за което едва достигат пари.

# 70
Не мога да разбера защо половината училища в страната са затворени, а другата половина не са. Много по-справедливо щеше да е да се обявят две седмици ваканция за всички и да се отучат после.
Да не говорим, че ще се спести от и без това скъпото отопление, за което едва достигат пари.
аз съм на обратното мнение. при нас затвориха училищата без да има болни деца. за какво да изостават в програмата  newsm78  и без това не са много образовани  децата в днешно време. а пък и гориво за парното в училищата си имаме.

# 71
  • София
Аааа, да ги отучваме юни  Naughty Naughty Naughty Naughty
При нас няма за какво да затворят училището - нито има много болни деца, топло е поради добре работещо парно, а и е на 5 мин. пеша от нас...Защо да ми взимат от лятото? newsm78

# 72

Студ ли?На мен ми е много горещо днес Mr. Green

Пепино
, хепи и т.н. днес имате неизвинени отсъствия Naughty

# 73
Хепи-то, да на те засмука кЕлежката? Wink

Peace Twisted Evil

+ работата  Sunglasses
Надявам се музикалния фон да е чист от чалгийка в твоята работна колибка?  Wink Hug

Няма чалги , щото  fight fight
Обаче имах и много работа , доста бях навън и съвсем се озъбих . cold cold cold
Утре кЕлежкат я няма и съм хепииии ! newsm44 newsm44

Пепи , къде си , мила ? smile3534

Фиф , много си войнствена днес , що така ?  loveuuu

Кам , как е малкия ? Hug

Брили , дано бързо му се изпари желането на твоя БНД .
Спомних си на Торнадо БНТ-то какъв артист го раздаваше тука ! Joy Joy
То не бяха рими , не бе чудо ... hahaha

# 74
  • София
Я, аз не си спомням на Торнадо БНД-то...Верно ли и рими е имало..ай, стига Ве! Crazy Crazy Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт