Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 33 769
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Лакросима, има някакъв разрив в отношенията с някого .... Слънцето  е в твоя дом, обаче ми се струваш някак си самотна, криейки истинските си чувства в себе си....някаква меланхолия те е обхванала... Предстоят ти разговори за пътуване, май ти предстои нещо ново и хубаво, поне такива са очакванията ти, мисля че ще се зародят нови чувства с мъж, който е стабиляга, но ще трябва да се освободиш от миналото...

Да, много си точна. Чакам с нетърпение г-н Стабилен Laughing Мерси  bouquet

Lacrimosa. дали нямаш някакви планове, да се местиш от вас, но още или да не знаеш или да не си много наясно с нещата, около това местене? Като гледам ще е свързано с работа и парички, това заминаване....но защо имам спомен че и предната подредба при теб имаше някакво далечно пътуване?
Това пътуване обаче не ми харесва, ще се чувстваш доста блокирала, доста трудности ще имаш и някаква раздяла ще преживееш.
Тоя мъж 28-цата не ме кефи и той, некви довйни неща върти. Като гледам сега си има приятелка с която обаче ще се раздели и ще ти пише, ще иска да подновите контактите си, ще иска промяна. Сърцето ти се намира в писмото между тях детелината. Ти си ранима, като дете, лесно се радваш, но също така лесно може да не наранят. Това писмо ще е хубаво и ще стопли сърцето ти, но за кратко, бързо ще му мине действието.
От друга страна с мечо си имала някаква болезнена връзка, той е бил по възрастен от теб..ухх ама май и той е бил със змията и със теб....пуфф нещо тотално се обърках и виждам някакви multiple relations  Laughing.

Картите на съдбата, мисля че минаваш през някакъв неясен период от живота си, не ти е мног о ясно какво и защо.
Но все пак ти си в слънцето, което значи че си слънчев човек, в аурата си му, обгърната си от него...щом слънцето е с теб, всичко ще се оправи.

Ако видя още неща ще пиша, но засега наистина виждам някакви хиляди връзки и да не те обърквам, ще спра  #2gunfire.

Аз пътувам с цел обучение често. Но имам желание да се чупя оттука Grinning Супер неясно се чувствам, появяват се някакви хора в живота ми, които изобщо не знам как да приема Rolling Eyes 28-цата е в небитието вече Sad А мечето... някога харесвах един такъв мъж, е и това ли е излезнало #Crazy Mr. Green Joy Мерси  bouquet

# 136
Здравейте.Много благодаря на всички за подкрепата.Наистина тук успях да намеря доста информация за различните начини на подредба.Днес даже си направих подредба .Въпросът ми беше дали ще се реализират плановете ни защото с един приятел искаме да работим в екип за откриване на фирма за посредничество. ето какво ми излезе-
29 35-сложих ги защото се отнася за мен и е за работа като сигнификатор
и отдолу наредих 6 карти за изясняване на въпроса
34 27 10 2 26 36
 Според първите карти има надежда да се реализира и да се подписват договори,но тази коса не знам как да е тълкувам, може би е спънка защото е до детелина която е добър знак.Книгата я свързвам с обучение защото има още много неща да научавам ,а кръста си мисля че въпреки всички трудности все пак ще успеем,но дали правилно ги тълкувам и съм ги подредила правилно не знам.Вие какво мислите?

# 137
  • varna
Момичета, имам проблем Sad зададох въпроса - Как ще се развият нещата и ще бъде ли решен проблема? Излязоха 15+35+17, допълнителни 31+24...С това слънце май ще се оправят нещата и напразно се притеснявам, но аз съм много отчаяна и не вярвам, че ще се справя с това и въпреки, че картите изглеждат добри не мога да се успокоя, все си мисля, че аз нещо не ги разбирам правилно Rolling Eyes
Дневните ми карти са 25+17+36 с допълнителни 4 и 6 ??? нищо не ми говорят...имам едно ходене днес по хубав повод, свързан с бебенце Heart Eyes , но и служебни ангажименти имам вечерта от които зависи финансовото ми положение...допълнителните карти ми казват, че ще имам проблеми в дома ?или след като облаците са със светлата страна към къщата значи , че няма да има такива??

# 138
Здравейте.Много благодаря на всички за подкрепата.Наистина тук успях да намеря доста информация за различните начини на подредба.Днес даже си направих подредба .Въпросът ми беше дали ще се реализират плановете ни защото с един приятел искаме да работим в екип за откриване на фирма за посредничество. ето какво ми излезе-
29 35-сложих ги защото се отнася за мен и е за работа като сигнификатор
и отдолу наредих 6 карти за изясняване на въпроса
34 27 10 2 26 36
 Според първите карти има надежда да се реализира и да се подписват договори,но тази коса не знам как да е тълкувам, може би е спънка защото е до детелина която е добър знак.Книгата я свързвам с обучение защото има още много неща да научавам ,а кръста си мисля че въпреки всички трудности все пак ще успеем,но дали правилно ги тълкувам и съм ги подредила правилно не знам.Вие какво мислите?

Аз не съм много по картите за работа, не ги чаткам много, но твойте не ми изглеждат хубави.
34+ 27 някакви пари ще се въртят, документи, но ще има проблем с тях. Може би трудно ще извадите документите или трудно ще ви отпуснат парите( ако ще взимате заем). Всичко ще се оправи с документите, но ще изникнат някакви непредвидени ситуации, който ще доведът до нещо не хубаво......за мен лично кръста е болка.
В началото като бях започнала с картите си мислех че е нещо с висше, но в последствие в практиката, все за трудно и болезнени неща ми се появява. Така че аз така си го гледам, може в твоя случай, да не е така.

# 139
Момичета, имам проблем Sad зададох въпроса - Как ще се развият нещата и ще бъде ли решен проблема? Излязоха 15+35+17, допълнителни 31+24...С това слънце май ще се оправят нещата и напразно се притеснявам, но аз съм много отчаяна и не вярвам, че ще се справя с това и въпреки, че картите изглеждат добри не мога да се успокоя, все си мисля, че аз нещо не ги разбирам правилно Rolling Eyes
Дневните ми карти са 25+17+36 с допълнителни 4 и 6 ??? нищо не ми говорят...имам едно ходене днес по хубав повод, свързан с бебенце Heart Eyes , но и служебни ангажименти имам вечерта от които зависи финансовото ми положение...допълнителните карти ми казват, че ще имам проблеми в дома ?или след като облаците са със светлата страна към къщата значи , че няма да има такива??

Въпроса ти ми се струва, че е любовен, поне картите това показват.
Ще има промяна, мъжа е доста стабилен, а може и да се гледа, че в момента нещата с мъжа са закотвени, но промяна ще има. Допълните са перфектни, ще има любов и щастие между вас.

При дневните карти е доста трудно, защото там трябва да разгледаш всички варианти,  трябва да гледаш извън картите, зад тях.
Аз лично виждам някаква не хубава промяна от страна на мъж, който е стабиляга попринцип. и това ще доведе до някакво объркване в къщата ти.
Другия вариант е деня да ти е доста стабилен/ организиран, но в последствие нещата да се променят, което ще доведе до тъга в теб. Ще си седиш в къщи и ще ти е мъчно/ облачно.

# 140
Здравейте момичета надявам се не е нахално да се включа в темата ви. Преди месец си купих картите на мадам ленорманд. Отдавна исках да си ги взема и най-накрая ги намерих. Малко ми е трудно с тълкуването редя си ги от време на време гледам ги, гледам и нищо не ми идва на ума. Чета ви с голям интерес и черпя от вас информация как да си ги тълкувам, но може би интуицията тук играе важна роля. Омъжена съм и имам детенце, с мъжа ми искаме да заминем в чужбина и в момента имам доста въпросителни. Страхотно много харесвам тези карти, но незнам защо ми е трудно да си ги тълкувам. Имам чувството че си ги нагласям както на мен ми е удобно. Надявам се да ми дадете съвети и да ми помогнете с тълкуването.Наредих си една подредба и ви моля да ми помогнете да си я разтълкувам.  

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 14:31 от mishona

# 141
Мишона здравей!
Много са малки картите и повечето не ги различавам, ще може ли да сложиш по-голяма снимка  Simple Smile

# 142
Да опитвам се да ги увелеча но нещо не става.

# 143
Мишона мъжа ти по възрастен ли е от теб?

Картите на съдбата са че това пътуване ще доведе до трудности в брака ти. връзката ти...доста изпитания ще имате.

По късно ще погледна като цяло подредбата

# 144
Много се извинявам момичета след много мъки това успях да направя за да ги увелича. Незнам защо такива малки станаха, може би в началото като ги намалям за да ги подредя и после незнам как да ги увелича.Надявам си да се виждат добре, но на последните мисла само числата си виждат.

# 145
 Да писанка по голям е от мен, но само с 3 години не е много. И аз си мисля че ще е трудно, миналата година не успяхме да се оправим да останем и незнам как ще е този път. Имам една любов там която за мен си остана неизживяна, но не искам да си разбивам семейството, защото разбрах че въпросния мъж и той се е оженил....за съжаление има още един човек там, който ме преследва и вероятно много проблеми ще ми създаде, въобще не го интересува че съм омъжена, наумил си е че аз ще съм жената до него и не се интересува, че аз не искам, изобщо голяма бъркотия.....

# 146
Момичета забравих да спомена, че тази любов, която смятам за неизживяна тогава имах връзка с този човек, когато работих там и не бях все още омъжена, исках да поясня за да не оставате с погрешно впечатление за мен......

# 147
Момичета забравих да спомена, че тази любов, която смятам за неизживяна тогава имах връзка с този човек, когато работих там и не бях все още омъжена, исках да поясня за да не оставате с погрешно впечатление за мен......
На този мъж си му излиза, че е женен и мисля, че са в добри отношения с жена си. Не се притеснявай, каквото и да е, всеки си знае за себе си!  Hug

# 148
Мишони, трудничко ти е на теб в момента, съобщенията, новостите и неизвестността много те  плашат... Мислите около пътуване не ти дават покой и ти създават много грижи. В къщи намираш подкрепа и доверие, приятелство. Може би основната причина за това преместване е постигане на финансова стабилност, с тези риби на първа позиция.... Мисля, че мъжа ти е готин, весел и спонтанен човек, отворен... Като цяло картите не ми показват хубави неща.... Sad Ти с въпрос ли ги нареди или за месеца, или...?
Съгласна съм с Писанка за талона, това пътуване може много да навреди на брака ти.

# 149
Мерси мирена м , наредих картите за месеца нямах конкретен въпрос, много си права че постоянно го мисля тава пътуване и по цели нощи не мога да спа, главно защото решихме тази година да оставим детето, миналата ми беше кошмарна, в търсене на жена да го гледа там, постоянно спидиране ужасно беше....и това е основно притеснението ми защото не мога да си представя как ще издържа без детето за неопределен период от време...а и тази любов много ми тежи разделихме се с този човек много лошо, аз го нараних много, и оттогава не знам нищо за него случайно разбрах че се е оженил, но някак дълбоко в себе си мисля че все още си мисли отвреме на време за мен....много ми се иска и аз така да разчитам картите, но защо така нищо не виждам. много ви благодаря момичета, надявам се да не съм ви досадила с историята си..

Общи условия

Активация на акаунт