Да, много си точна. Чакам с нетърпение г-н Стабилен

Това пътуване обаче не ми харесва, ще се чувстваш доста блокирала, доста трудности ще имаш и някаква раздяла ще преживееш.
Тоя мъж 28-цата не ме кефи и той, некви довйни неща върти. Като гледам сега си има приятелка с която обаче ще се раздели и ще ти пише, ще иска да подновите контактите си, ще иска промяна. Сърцето ти се намира в писмото между тях детелината. Ти си ранима, като дете, лесно се радваш, но също така лесно може да не наранят. Това писмо ще е хубаво и ще стопли сърцето ти, но за кратко, бързо ще му мине действието.
От друга страна с мечо си имала някаква болезнена връзка, той е бил по възрастен от теб..ухх ама май и той е бил със змията и със теб....пуфф нещо тотално се обърках и виждам някакви multiple relations
Картите на съдбата, мисля че минаваш през някакъв неясен период от живота си, не ти е мног о ясно какво и защо.
Но все пак ти си в слънцето, което значи че си слънчев човек, в аурата си му, обгърната си от него...щом слънцето е с теб, всичко ще се оправи.
Ако видя още неща ще пиша, но засега наистина виждам някакви хиляди връзки и да не те обърквам, ще спра
.Аз пътувам с цел обучение често. Но имам желание да се чупя оттука
Супер неясно се чувствам, появяват се някакви хора в живота ми, които изобщо не знам как да приема
А мечето... някога харесвах един такъв мъж, е и това ли е излезнало
Мерси
, но и служебни ангажименти имам вечерта от които зависи финансовото ми положение...допълнителните карти ми казват, че ще имам проблеми в дома ?или след като облаците са със светлата страна към къщата значи , че няма да има такива??