Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 33 747
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте.Аз от скоро се интересувам от тези карти,но за сега знам много малко за тях.Единствено за сега разполагам с картите,но не намирам книгата и все още не мога добре да се ориентирам в подредбата им.Иска ми са да разбера някои важни за мен неща, но нещо май не  се справям добре с това. Ако някой може да ми даде съвет ще съм ви много благодарна .

# 121
Добре доша, Linjeri! Успех с картите, а за съвет-следвай интуицията си! По руските сайтове има много информация, като значения и комбинации на картите, а и тук във форума, в предните теми са изброени адски много неща, линкове, кой откъде е чел, подредби и т.н.... Не се притеснявай да питаш! Hug

# 122
Здравей Линжери  Hug Успех, не е лесно, но ще се справиш  Peace

Днес си дръпнах дневни карти:
27 писмо 10 коса 36 кръст  допълнителни 20 градина 35 котва 15 мечок
Мисля, че ще получа някакви документи в работата.   А допълнителните смятам, че ще има някаква среща с мъж може да е свързано с тези документи....
Довечера ще ви кажа какво е станало  Thinking

# 123
Жени, неприятно съобщение, новини, които никак няма да ти допаднат, не знам дали не носят кръста от миналото.... За допънителните: служебна среща с високопоставено лице, което говори, че и новините, които ще те разстроят са служебни....

# 124
Жени и аз виждам някакво лошо съобщение и то свързано с работата. Да не те уволнят с тая коса посредата( само предположения). Ще имаш среща с мъж, може би шефа ти, и е свързано с работата.

# 125
Тези дни ще и направя една оляма подредба, но сега направихна сестрами. Тя ще се мести в друг град и е притеснена дали не прави грешка и какво ще и се случи. Направих голяма подредба за следващият месец как ще и се развият нещата'

Аз все още не съм и казала какво има според мен, за да не я притесня, ако нещо объркам  Blush
Моля ви помогнете  Praynig
Мисля че сестра ти е получила някакво предложение за пътуването, но не съм сигурна дали не е свързано с учене по скоро или с работа. Има доста притеснения и неясни неща по заминаването й, притеснява се за дома, там и е сърцето, не иска също да остави някой приятел, мисля че е жена. Ще тъгува по дома и ще се чувства самотна. Но слънцето е там, всичко ще се нареди по най добрия начин.
Или по скоро кучето май е мъж. Мъжа е от типа, който постоянно неговото трябва да е и постоянно оспорва нещо, но зад гърба си има доста пари, може да е шефа й, който я е поканил да замине.
Тя се притеснява дали това заминаване, няма да промени статуса й, дали това няма да се отрази на въркзта й ( омъжена ли е или просто има приятел?).
В средата си излиза парите и ключа, който явно ще и бъдат дадени от мъж след някакъв разговор, но ще има трудности да вземе тези пари и ще отнеме малко повечко време.
Картите на съдбата за мен показват, че ще замине, там ще бъде самотна, но пък се отварят нови срещи и нови знания пред нея.

# 126
Писанка мерси много!!!
Няма връзка и не е омъжена, и това я притеснява много. Затова все си мисля,че по-скоро ще е в бъдещето този мъж и все още не го познава или ще се окаже някой шеф. Тя е живяла доста в чужбина и сега започва на ново и има предложение за работа в друг град. Притеснена е но дано нещата се подредат!
Относно дневните ми карти, за сега нищо неми се случи, освен една грешно пусната касова бележка и закарахме апарата във фирмата където ни го поддържат да оправят бъркотията. С никого не се срещнах, но незнам дали вечерта няма да има някой разговор по тел  Thinking Много ми е странно защо ми излязоха такива карти....

# 127
 Lacrimosa. дали нямаш някакви планове, да се местиш от вас, но още или да не знаеш или да не си много наясно с нещата, около това местене? Като гледам ще е свързано с работа и парички, това заминаване....но защо имам спомен че и предната подредба при теб имаше някакво далечно пътуване?
Това пътуване обаче не ми харесва, ще се чувстваш доста блокирала, доста трудности ще имаш и някаква раздяла ще преживееш.
Тоя мъж 28-цата не ме кефи и той, некви довйни неща върти. Като гледам сега си има приятелка с която обаче ще се раздели и ще ти пише, ще иска да подновите контактите си, ще иска промяна. Сърцето ти се намира в писмото между тях детелината. Ти си ранима, като дете, лесно се радваш, но също така лесно може да не наранят. Това писмо ще е хубаво и ще стопли сърцето ти, но за кратко, бързо ще му мине действието.
От друга страна с мечо си имала някаква болезнена връзка, той е бил по възрастен от теб..ухх ама май и той е бил със змията и със теб....пуфф нещо тотално се обърках и виждам някакви multiple relations  Laughing.

Картите на съдбата, мисля че минаваш през някакъв неясен период от живота си, не ти е мног о ясно какво и защо.
Но все пак ти си в слънцето, което значи че си слънчев човек, в аурата си му, обгърната си от него...щом слънцето е с теб, всичко ще се оправи.

Ако видя още неща ще пиша, но засега наистина виждам някакви хиляди връзки и да не те обърквам, ще спра  #2gunfire.

# 128
Ето и моята седмична подредба

По късно ще се включа и по вашите, но първо да ги разгледам, че доста съм изпуснала за 1 ден  Laughing.

Писанка според мен тази седмица ще получиш някакви новини от приятел и май ще ревнуваш от тази змия, но няма да го показваш видно а ще си я държиш за теб мъката, ще сложиш край или просто ще има някакви недоразумения и ще страдаш. До края на седмицата ще имаш някакви проблеми във вкъщи май са свързани с пари, според мен лисицата птиците и мъжа означава, че трябва да се пазиш от проблеми с него, но нека и дрг да каже аз така ги усещам.Ще има някаква хубава промяна или се надяваш на това, след това огорчение, което ще изпиташ ще получиш новини, дали няма да е за предложение или на теб да ти го направят  newsm78. С този мечо май има някакво привличане, но май си притеснена и има някакъв застой може би ще се надяваш да се видите  Thinking
За талона според мен означава, че ако искрено вярваш нещата ще се оправят накрая
Това виждам аз, незнам кое съм познала и кое не надявам се само хубавите неща Wink

# 129
Жени мен ми е малко объркано като гледам голямите подредби, дали трябва все пак да гледам лицата им на къде гледат, защото попринцип си се води, някакси дори и в живота, че миналото ни е на ляво, настоящено на горе или нормално положение и бъдещето на дясно. Затова се замислям дали правиме добре, като гледаме лицата, защото то така обръщаме нещата и всичко  newsm78.

И на сестра ти пак ще я погледна, по принцип по това време ми идва музата за гледане, ама сега нещо виждам някакви странни неща и си мисля че повредата е в моя телевизор  Laughing.

А за дневните ти карти наистина са странни, но все пак бъди нащрек тези дни, защото някой път не ни ги дава точно като дневни, а показва нещо по важно от това...знам ли...някакси насочват погледа натам.

Миренче мерси много, ще очаквам ако видиш още нещо да кажеш  Hug.
На мен все още ми е сложно да си гледам на мен, но утре ще напиша и аз какво виждам по моята си подредба.

Да дам и малко обратна връзка от миналата седмична подредба....не получих завещание  Laughing, но получих едни паричките, ненадейно, очаквах ги след около 10 дни, така че Миренче позна.
За другите неща още не съм правила анализ, а трябва, че ще забравя, какво и защо и ще допълня съвпаденията   bouquet.

# 130
По принцип да, но според мен ако теглиш седмични карти как ти Simple Smile и например твойта карта е последна, то няма ли да има бъдеще тази седмица  newsm78 според мен в ляво картите също трябва да се вземат предвид след като ще гледаме за бъдещата седмица  ooooh! оооо незнам сложно е хахахах

# 131
сега набързо си направих една голяма да видя как ще ми се развият тази седмица отношенията с мъжа до мен

Ето тълкуването ми: Аз се надявам да получа новини, имам проблеми и искам да ме поканят на среща, може би няма да получа тази покана и ще се раздвоя и притесна  Thinking ще усещам само приятелско отношение, което ще ме измъчва и ще приложа някаква хитрост, малко ще има ядове, но ще се оправят. Ще имам някакви проблеми в нас може би ще имам някакви съдбоносни промени в работата, някакво неочаквано щастие и пари и новини от мъж. Някакви временни проблеми имам в талона свързани с възрастна жена.
Та така май съм се вкарала сама във филм според мен а излизане няма хахахаха Но не мога да разбера кой от двамата мъжа или мечока е моят човек  Thinking

# 132
За мен мъжа с карта 28 е обвързан и човек който има пари. А мечо е по възрастен, с атлетично тяло, но също и човек който постоянно търси някакви аргументи, по различен е.
Незнам ти трябва да кажеш, вие дефакто заедно ли сте, като двойка или сте по скоро приятели?

# 133
При нас нещата са малко сложни хем сме си като приятели, хем сме си само двамата и нямаме намерение да търсим друго, а и не искаме да спираме да се виждаме, но без да си обещаваме нищо сериозно и без да задълбочаваме,всеки ден си пишем, виждаме се често, но аз усещам, че май искам да направя тази крачка  Embarassed  Иначе е по голям от мен, но не много, и двамата предпочитаме да мързелуваме хахахах

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 20:32 от jeni27

# 134
За мен мъжа има връзка със змията. Като ли че обаче е някаква хем прибързана връзка, хем е някакси неизвестна, скрита. И двамата се интересуват от пари или имат доста от тях.

Ама дай за теб да gледам, не за мъжа. Ще имаш някакви разговори, който ще са болезнени и тегави.
Ще имаш приятели на гости в къщи. Те ще внесат някаква промяна във седмицата ти и може и някакви подаръци да получиш или просто ще бъдеш щастлива. Някакво пътуване ще има в живота ти, за мен по скоро душевно ще е, ще трябва да избираш по кой път да тръгнеш и ще си доста притеснена, от новото и неизвестното. Сърцето ти е доста объркано и то не от скоро.
Очакваш някакви новини, но има два варианта или нещо свързано с пари и сигурност или очакваш новини от мечо. Те са на път към теб, ще ги получиш в най скоро време.
Интересно е че слънцето е в планина, а планината в градини. Ще имаш някакви трудности при събирането с приятелите ти, но всичко ще се нареди.
Талона не ми харесва. Мисля че ще разбереш за тази връзка на мъжа със змията, ще си много объркана, ще те боли, и ще трябва да започнеш ново начало. Ще е трудно...

Общи условия

Активация на акаунт