Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 33 739
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Значи кораба показва неговото заминаване, но след заминаването, нещата ще станат пак красиви. нали знаеш някой път раздялата и отдалечеността, ни карат да осъзнаем някой неща, чувствата си. А точно след кораба и раздялата ви, идват хубавите карти, звездите, сърцето и ключа. Мисля че тази раздяла ще затопли отношенията ви отново.  Hug

# 76
Ех, дано, дано, много ми харесва как звучи! Simple Smile Ще допълня, че ние се разделихме преди почти 1.5г. Определено новината за замнаването му ми разби сърцето (3-24-10), това е, което най-много ме вълнува към настоящия момент. Само дето не мога да определя дали кучето е въпросния господин или някой нов човек, с който ще имаме стабилна и хубава връзка, доверие и приятелство.
На всичкото отгоре аз самата мисля да  пътувам тази седмица до друг град, за да се срещна с един човек, с който преди дълго време имахме връзка и той иска да я подновим и да ме местя при него.
Именно затов акартите много ме объркват. Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:37 от mirena_m

# 77
Моята седмична подредба

Миренче не съм сигурна ти коя си, освен ти да си букета. Ако си ти, по скоро ти ще заминаваш( в случая гледам цвета/боята на картите). И ако гледам тях, кучето и косата( който е другия мъж) са различни хора. Ти като че искаш нещо да се случи с кучето, да се получат нещата...но ключа и слънцето са към другия мъж, него искаш повече. Там мислиш че е твоето щастие....пуфф стана объркано.

# 78
Привет Grinning

Реших и аз да се включа за подредбата на Мирена, въпреки че не съм добра с картите като вас  Hug
Мирена мисля, че ти предстои ново начало с нов човек и преоткриване на нещо старо, но с нов поглед, нов етап.
Съжалявам, ако греша.

Писанка, не мога да се включа по твоята подредба, не знам как се четат големите Embarassed Никога не съм си правила такава.
Първото, което ми дойде е да се пазиш от приятелка или колежка newsm78

# 79
Писанка, много интересно тълкуване на моите карти, имам предвид това с боята на картите, не се бях сещала да го прилагам Simple Smile. А между другото е вярно, този към който ме влече и който заминава е Каро, с този, който се каня да навестя е Купа Simple Smile. Само дето аз съм Спатия, със тъмна коса и светли очи съм Simple Smile.
Лакросима, важното е да си права в крайния резултат! Малка шегичка Simple Smile. Благодаря ти!

# 80
Забравих да напиша как стигнах до това, защото бързах  Embarassed
2 и 3 хоризонтален ред при общ сбор дава 1, ново начало и отговаря за конника.
2 и 3 вертикален също при сбор е 1.
1 хоризонтален и 1 вертикален = 8, край на нещо.

Успех Heart Eyes

Между другото случвало ли ви се е, когато сте отрицателно настроени или в момент на отчаяни да теглите отрицателни карти? А в последствие нещата да се развият в позитивен план newsm78

# 81
Писанка, ти пак трябва да решаваш, да направиш така важния за теб избор или просто вземането на важно решение, Сигурно касае чувствата ти, явно търсиш начина да излезеш от тази самота.... Лисицата с котвата показва обичайните измами, които са около нас, в случая водещи към предателство във връзката. Този мъж, който ти излиза на сърцето, може би е на висок пост, инатлия, с твърд характер, абе може да има някакъв флирт между вас, 24-31-28. Не знам до колко ти допада, с неговите наивни разсъждения....Но с тези лилии, явно ти е и подкрепа. Тъй като 24 е в 6, това показва сърдечни грижи,но повече започвам да ги отнасям към миналото, защото следва слънцето.... И пак тук ми излиза тази покана за среща, по-скоро много ще бъде обсъждана, много разговори около нея, но и трудности за осъществяване то....22 в 29, и с 5, буквално ще ходиш някъде, на по-зелено Simple Smile.  Леле, дали няма да получиш някакви новини за наследство, нещо свързано с недвижимост? Simple Smile
Талона ти казва да внимаваш с ученето, че трябва да бъдеш упорита и постоянна, иначе ще си понесеш кръста.

# 82
Забравих да напиша как стигнах до това, защото бързах  Embarassed
2 и 3 хоризонтален ред при общ сбор дава 1, ново начало и отговаря за конника.
2 и 3 вертикален също при сбор е 1.
1 хоризонтален и 1 вертикален = 8, край на нещо.

Успех Heart Eyes

Между другото случвало ли ви се е, когато сте отрицателно настроени или в момент на отчаяни да теглите отрицателни карти? А в последствие нещата да се развият в позитивен план newsm78

И това е интересно-сумирането по редове и колони, също не го бях прилагала при тази наредба. 1 е със значение от 3-5 седмици, аз за отговор като време разглеждах ключа, което пак е скоро и според някои книги 3 седмици Simple Smile. Тук искам да допълня, че съм чела, че специално при тази подредба се гледа и повтаряемостта на числата. При мен в 3-та колона се повтаря 3, а като цяло в наредбата 1 и 3, така, че очаквайте ме щастлива след 1-3 седмици! :*
Да, определено емоционалното ни състояние влияе на картите, поне такова е моето мнение....Аз дори останах супер учудена, че на мен ми излизат обещаващи карти, при положение, че ако съм се задълбала....

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 20:20 от mirena_m

# 83
Наистина интересно тълкувание на Lacrimosa.87.

Миренче мерси....за наследството надали, нямам такива богати роднини  Laughing.
Аз избора уж го направих, сега остава да го изпълня, трудно е, но ще успея Simple Smile.

Аз нищо не разбирам от боите на картите, защото никога не съм играла карти, но напоследък незнам защо ми се набиват на очи и гледам и тях в подредбите, но ако не са големите, защото там няма начин.

# 84
Здравейте, днес реших да си направя една подредба за м. март.

Теглих 5 карти + 2 пояснителни Grinning

30 лилии   -   3 кораб -  12 птици -  15 мечка -  17 щъркел =  23 плъхове = 5 дърво

13 дете     -   9 букет -  24 сърце -  18 куче -     35 котва =  36 кръст = 9 букет

20 градина - 32 луна -  31 слънце -  8 ковчег -  19 кула = 20 градина = 2 детелина

Не съм на моя комп. и ми е трудно да поставя карти, за което се извинявам Sad

Как ви се струват картите?
На мен нещо не ми харесват... Не искам да съм субективна, но ми изглеждат като завършване на определен цикъл и дано да е така, че скоро имам рожден ден и искам да започна на чисто Laughing

ПП. Мечката, кучето и ковчега ми изглеждат като умиране на приятелство  Crazy

# 85
А как да гледаме подредбата, има ли нещо специфично или по усещане?
Защото аз в случая ги гледам като голямата подредба по вертикала и по хоризонтала.

# 86
Писанче, подредбата аз си я изфантазирах Laughing Прецених, че ако тегля за месеца само по 3 карти е прекалено малко. Затова реших по 5 и по 2 пояснителни за всяка първа карта Grinning
Както прецениш така, няма нищо специфичино, нито сигнификатор. Просто да знам горе-долу какво ще ме очаква през м. март до рожденния ми ден Simple Smile
Мерси Heart Eyes

# 87
Лакросима, на мен ми се струва, че имаш нови очаквания, изпълнена си с оптимизъм, отворена си изяви в обществото, забавления, ще имаш контакти и сърдечни разговори, възможно е покана за пътуване, със стабилен човек, може и чужденец да е, но като че ли ще се сложи край на отношенията с този човек, или най-малкото всичко ще ти се струва несправедливо....

# 88

30 лилии   -   3 кораб -  12 птици -  15 мечка -  17 щъркел =  23 плъхове = 5 дърво

13 дете     -   9 букет -  24 сърце -  18 куче -     35 котва =  36 кръст = 9 букет

20 градина - 32 луна -  31 слънце -  8 ковчег -  19 кула = 20 градина = 2 детелина

Като че те очаква някакво пътуване, ще има разговори на тази тема с мечок, някой стабилен мъж до теб и това пътуване е свързано с някаква промяна в живота ти. допълнителите показват притеснения ти относно това и как ще се промени живота ти.
ще имаш много хубави и очаквани подаръци от много верни приятели. Ще има събиране, вечерно, доста хора ще има, но като че ли ще чувстваш самотна. А може и там да останеш разочарована от някой приятел.

# 89
Здравейте!
Лакримоса аз няма какво да кажа по подредбата ти, защото най-добрите са се изказали вече  Crazy Но и аз мисля, че ще имаш срещи и очакване за нещо хубаво. Дано да ти се случат само хубави неща Simple Smile
Аз днес си теглих карти
24 сърце 1 конник 33 ключ 15 мечок 19 кула и три допълнителни 15 пръстен 32 луна и 29 жена
Според вас надявам се на новини пт мечока или наистина ще ги получа и може би съм объркана и се чудя  Thinking
Отдавна се каня да ви питам кога разбирате,че подредбата е по-скоро какво желая да ми се случи и моите вътрешни надежди и кога наистина ще се случи, това което излиза на подредбата?
Благодаря ви предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт