Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 33 742
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте
признавам си без бой - нищо не съм чела Simple Smile
В Словения съм от петък на сам и много неща имах да правя, нет нямах и така Simple Smile
Но сега имам нужда от помощ
ще средшна ли някое момче тук с което да имам приятни емоции

2 (детелина) лилии (30), букет (9), риби (34), змия (7) допълнителни карти са котва, писмо, дом, ключ, сърце, кораб ....

# 91
Привет и от мен ! Аз ви чета момичета , но съм в такава летаргия,че не мога  да се оправя..
Днеска набрах смелост и си наредих карти ,ако искате и ви се занимава хвърлете по едно око и драснете по някой ред...
Благодаря ви!!!

# 92
# 93
Здравейте!
Лакримоса аз няма какво да кажа по подредбата ти, защото най-добрите са се изказали вече  Crazy Но и аз мисля, че ще имаш срещи и очакване за нещо хубаво. Дано да ти се случат само хубави неща Simple Smile
Аз днес си теглих карти
24 сърце 1 конник 33 ключ 15 мечок 19 кула и три допълнителни 15 пръстен 32 луна и 29 жена

Това дневни карти ли са?
Иначе виждам някакво самотно сърце, което иска да достигне до мечо, да го докосне, да го отключи. Като че ти си ги мечтаеш тези неща....допълнителните карти говорят за това...искаш да имате любовна връзка/ чувствена.

Иначе кога е мечта и кога реалност, аз също не знам, няма как да се разбере освен след време.
И в мойте карти аз все виждам писмо от мъжа, ама то няма писмо, няма информация, няма нищо, така че аз си нагласям нещата по скоро. След месеца/ седмицата като се върна назад и гледам пак нещата и това което ми се е случило и си нагласям нещата, кое какво са ми показвали. Друг начин аз не знам...

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 22:03 от pisankata

# 94
Ух, най-после остана време да седна на компа Crazy

Миренка и Писанка, прави сте. Имам очаквания, искам промяна, но и изпитвам страх. Пътуване е възможно. Мъже - чужденци няма такива. Има едно момче, което кара сърцето ми да бие по-силно, но малко вероятно е да се получи. А и взех да губя вяра в него Sad
Те приятелите си идват и отиват, разочарованията са си ежедневие при мен Grinning Дано има яко парти и много подаръци, поне те да ми зарадват сърчицето Laughing Благодаря ви Heart Eyes Heart Eyes

Жени, благодаря ти! Нека хубави неща се случват на всички Peace Според мен има любов, мисля, че ще има контакт отново, но като че ли ти ще го потърсиш.

Санитка, мисля че ти предстои ново познанство. С мъж, с който нямате голяма възрастова разлика. Що ми се струва, че може да е някой от нета Wink

Но не ми вярвате, не съм никак добра с картите Shocked

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 14:06 от Lacrimosa.87

# 95
Лакримоса позна Simple Smile писах му да се извиня за казаните от мен неща, но поставих условия, които са изпълнени на половина Sad тези дни ще пусна една подредба да видя как стоят нещата Simple Smile Дано следващият месец всички сме много щастливи, защото това е най-женският месец и заслужаваме много повече от едно цвете за 8 Simple Smile Надявам се поне едно честито да получа хахахах
Писанка също позна исках да достигна до сърцето му ( надявам се това вече е станало, но сега да го усетя, че е така хахаха) Simple Smile но тези дни нищо съществено не става Simple Smile

# 96
Да  допълня момичета страхотни сте и много благодаря за помощта всеки път, защото наистина имам нужда и от вашата гледна точка  Hug

# 97
Записвам се  и аз в новата тема, нищо че малко се бях изгубила от хоризонта.  Simple Smile

# 98
Ей, Дами , отсвирихте ме... Никой ли няма да каже някоя дума по подредбата ми???

# 99
Онази нощ сънувах, че съм бременна (ужас!!! Simple Smile)) ). Теглих карти какво може пък да значи това, ето отговора на картите:

21(планина)  -   25 (пръстен)
                  13 (дете)
27 (писмо)      -      3 (кораб)

# 100
Азади, много съжалявам, че не мога да помогна. Но големите подредби изобщо не ми са ясни Sad

Миренка, моето предположение е, че ти предстои нещо ново и пълно освобождаване от нещо старо. Свързано ще с важен разговор, пътуване... Съжалявам, ако бъркам Hug

# 101
Онази нощ сънувах, че съм бременна (ужас!!! Simple Smile)) ). Теглих карти какво може пък да значи това, ето отговора на картите:

13 (дете)
Карти 21 и 25 са съня: мисля, че ми показват трудностите, през които минавам сега, това, че съм в задънена улица, неща, които касаят дадена връзка....
Карти 27 и 3 са реалността: вълнуват ме новини относно пътуване, също и някакъв копнеж....
Карти 21 и 27 се отнасят към мен: новините, които научавам не ми харесват, те ме блокират....
Карти 25 и 3 се отнасят към партньора (тъй-като само един човек ме вълнува, а и всичко се напасва към него, това е някого за когото мисля нон стоп): при него има служебно пътуване, договорно.....
Карта дете би показва как съня е свързан с реалността: очевидно в случая показва миналото, което още влияе върху настоящето.... А ако е в значение на нови възможности, нови надежди, аз не мога да разбера към какво да ги отнеса.....

# 102
Миренка, моето предположение е, че ти предстои нещо ново и пълно освобождаване от нещо старо. Свързано ще с важен разговор, пътуване... Съжалявам, ако бъркам Hug
Абсолютно съм съгласна, че е относно пътуване, но като си знам нещата как са, вълнува ме заминаването на друг човек....Видяхме се с него, говорихме, съня беше преди да се видим, но изобщо не се освободих от неговото присъствие и влияние над мен, напротив....

# 103

13 (дете)

Аз незнам точно как се четат за сънища, но ще си ги чета как си знам  Laughing.
Изпитваш някаква трудност и се въртиш в кръг, трудността ти е в това което са ти казали като новина свързана със пътуване. Пътуването е служебно( пръстен и кораб).
Детето е нова възможност, нов начало, явно това ти е надеждата, дори и да не осъзнаваш.

Азади ще се включа по твоята но утре.

# 104
Привет и от мен ! Аз ви чета момичета , но съм в такава летаргия,че не мога  да се оправя..
Днеска набрах смелост и си наредих карти ,ако искате и ви се занимава хвърлете по едно око и драснете по някой ред...
Благодаря ви!!!

Имаш доста трудности, койте те изяждат отвътре. Но пък ключа е хубава карта и е в дома на кораба, така че мисля че скоро ще намериш пътя към решаване на проблема. Но няма да е никак лесно. Имаш доста трудности в къщи и в момента ти е доста трудно, живота ти е труден. Но ще успееш да се се измъкнеш от дупката...дърво в слънче и слънце в щъркел. Ще има промяна и то към добро, чиста промяна, нещо като прераждане.
Нещо се е случило във връзката ти, някаква неясна ситуация или просто ти е дошло като гръм от ясно небе. Като че сте разделили и то мисля че е намесена друга жена. Има някакво разкритие за нея, като че ти е казал нещо, говорили сте за нея, някаква тайна/ информация за нея. Мъжа е доста стабилен, но има има някакви проблеми с пари, може би е загубил доста пари. Приятел ти е, но е и доста хитър, лисан.
Талона е ще има някакви разговори за някакво пътуване, което хем ще е хубаво, хем кратко...но пък букета е щастие, хубава карта. Явно нещата ще се получат да са стабилни и хубави.

Утре ще погледна още по задълбочено, че сега съм изморена.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт