И Априлската дружина първи късметчета вече има!

• 37 969
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Честита дъщеричка s.kov!  bouquet
Стискаме ви палчета всичко да се нареди и скоро да се гушкате вкъщи! Praynig
Бъдете здрави!
Praynig Hug

# 106
Честита дъщеричка на с.ков! Вярвам, че всичко ще е наред и русокосата принцеса скоро ще суче гушната в мама!Кураж мила! И страхотна дата е 4.02.- майка ми е родена тогава и е невероятен човек:)))

# 107
Balonesa , в Карфур на Дисни летни дрешки ли има намалени? Не съм ходила отдавна там, но на Дисни много им уважавам дрешките.
Да, на Дисни са - с Мечо пух, Прасчо и т.н., летни са, повечето останали са за 6м. Има и бодита в комплект по 4 бр за 8 лв. Не са много качествени, но стават за под блузка или за вкъщи.  Peace

samm, много са красиви тези одеялца, първото е страхотно. Ноо доста скъпи  ooooh!, и не са ли много плътни и малки? Трябва да се разгледа и да се пипне, но по-добре купи обикновена плътна памучна пелина. Има на Aziz бебе такива, по евтини са, по-големи и може да се ползва по-дълго време. Ето това имам предвив: http://www.biberon-bg.com/product/2959/pelena.html
Аз специално този тип одеяла/чувалчета, дето се закопчават, ги пропуснах и хич не ми липсваха.  Simple Smile Но всеки сам си преценява...

# 108
Balonesa, не знам...за плътна - пише, че е памучна? newsm78 Тази първата имам предвид.
А за малка - пише, че може да се ползва до 9 месеца!
Тези, които ти си дала са много сладкиии Heart Eyes И са си доста по-евтини Thinking Ето ти пак размисъл Whistling

# 109
Ние купихме по едно плътно одеало от Айко и по едно тънко от Джъмбо, едното излезе (дебелото) към 16лв/бр, а другото 6-7лв/бр.
От Карфур и ние купихме дрешки на Дисни преди няколко седмици.

# 110
Здравейте,отдавна не съм писала,но сега се включвам с новина.Тази сутрин в 05:30 се роди дъщеричката ми-Лилия чрез секцио по спешност.Тежи 1.670 и е висока 43 см.В кувиоз е,но е добре!

# 111
Честито! Да ви е жива и здрава малката Лилия!

И 2-рото бебе на Априлки се роди Simple Smile

# 112
Twins Mommy - Честита рожба! Бързо да се стабилизира и да се прибирате вкъщи!
Стискам палци -  Praynig Hug!
Терминът ти е бил за 13/04/2012 - ле-ле взех да се паникьосвам - Бебевалежа започва, а пък аз си мисля, че има време!!! Thinking

# 113
  • Пловдив
Twins MommyЧестита дъщеричка!Нека да е жива и здрава и бързо възстановяване и на двете! newsm10

# 114
Честита рожба, второ бебе в Априлки, лелелеел почна сееее

# 115
Twins Mommy, честито и от мен! Бъдете много здрави и двете! Ще останете малко в болницата и после при каката Simple Smile

# 116
НА С. ков и Twins Mommy  честита им радост. Дано всичко е наред   с  двете бебчета и скоро майките им да им дадът топлината и обичта  от която се нуждаят! Да вярват, че всичко ще е наред и много щастливи мигове да имат.  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
И тук да честитя на S.kov и нейната руса принцеса, както и на Twins Mommy. Бъдете много щастливи момичета, стискаме палци за вас и малките ви дъщерички.  bouquet

# 118
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Туинс моми, честита дъщеричка, бързо да се стабилизира и да си я гушкате в къщи!   bouquet

Еййй, първите ни късметчета се появиха на бял сват, може би няма да е зле да сменим заглавието с нещо в тяхна чест?
Нещо от този род:
И  Априлската дружина първи късметчета вече има!
s.kov и Twins Mommy родиха и с късметчета Априлки дариха!
(Силно)Стискаме палци на s.kov и Twins Mommy, скоро в къщи да гушкат своите (малки) мадами!

Който има идеи да дава, че на мен мисленето много не ми се отдава.  Crazy

За пеленките и аз по-скоро бих се спряла на вариантите дадени от Балонеса.  Peace

# 119
Twins Mommy, честита рожба и на теб! Бъдете здрави и скоро се гушкайте вкъщи!

Аз имам и тънко, и плътно одеалце от Наф-Наф, ама де да знам дали е/са достатъчно, как да кажа, представителен вариант за изписване newsm78
Въпреки, че и двете са страшно красиви!...
Иска ми се да взема нещо по-така...като пеленките 4470

На мен мнооого ми харесва: И Априлската дружина първи късметчета вече има! Peace

Общи условия

Активация на акаунт