И Априлската дружина първи късметчета вече има!

• 37 968
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
s.kov ще се моля всичко да е наред и с двете ви Praynig

# 91
s.kov- Praynig Praynig Praynig Hug Много кураж и сили!

# 92
S.kov, честито - да ти е жива и здрава дъщеричката, да порасне голяма мома, силна и борбена като майка си!!!  Hug Стискаме ти палци и се молим за вас двете скоро изпитанията да свършат и да се приберете благополучно у дома!!!  Praynig Praynig Praynig

Бени, Лагуна, благодаря ви, момичета  Hug Аз малко вече се поуспокоих от снощните истории, че така се бях напрегнала, че ме болеше главата  Sad Засега съм решила да не се разправям със свеки, да оставя тази "чест" на мъжа ми, горкия той  Rolling Eyes Но нито ще я карам нещо да прави, защото после само ще натяква. Иначе в сайта, който Лагуна показа, има наистина страхотни неща...
Просто искам да си изкарам спокойно остатъка от бременността и да не се занимавам с глупости - толкова ли не могат да го разберат теаи хора...  Rolling Eyes Rolling Eyes 

# 93
Здравейте  Hug
С. ков да ти е жива и здрава рожбичката! Много здрава и борбена.
Заглавието на темичката е много сладко поздравления за автора.
Ние сме добре, ръстем със страшна сила Simple Smile) вече и на кантар не ми се качва, но ми се струва че не съм толкова подута като първия път.

Погал по тумбаците!

# 94
Много се развълнувах като прочетох новината за S.kov ... сякаш за познат човек... странно нещо са тези форуми - можеш да се привържеш или да си създадеш отношение само към един ник Simple Smile
Това момиче е от първите участнички в групата на Априлки 2012 и успя да трогне всички с позитивизма си и широкото си сърце.

S.kov специални поздрави и от мен, кураж и много късмет оттук нататък!!!!!!!!

А ето нещо специално за твоето бебче, намерих го импулсивно, след като разбрах за вас и затова предполагам не е случайно:

"Подкрепяй ме, О Боже, Татко Благи... Ти, Който можеш всичко и грижиш се безспир за мъничките птички и за целия земен мир, о, Боже, бди над мен от Своя слънчев свод, прати благодат над моя млад живот, да раста под Твоята светла шир, да се събуждам с радост и заспивам в мир!"

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 17:10 от Бончил1

# 95
  • Пловдив
s.kov ще се моля за малката кукла и нека Св.Богородичка бди над вас Praynig

# 96
s.kov. стискаме ти палци!

# 97
  • София, Младост
Силно стиснати палци за s.kov и малката кукличка  Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 98
  • Пловдив
Силно стиснати палци за s.kov и малката кукличка  Flowers Four Leaf Clover Praynig

И от нас така  Praynig  Praynig  Praynig

# 99
s.kov - Честита дъщеричка! Ти мило майче, продължавай да вярваш, че всичко ще е наред! Имаш цялата ни подкрепа!  Hug Hug Hug

# 100
   Леле момичета, не знам къде се намирам. Току що прочетох за С.ков и не мога да спра да плача... Толкова много се радвам сякаш я познавам и искам да я гушна... Дано трудното да е вече само спомен... и скоро да се гушкат с малкото сладко човече!

Честито мамичко и да ти е жива и здрава малката героиня!

Някой знае ли как е истинското й име, за да се помолим за нея и бебчето й още веднъж...

# 101
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 С.ков, честита малка, борбена щерка!  Hug Много сили и късмет пожелавам и на двете ви! Бързо да се стабилизира куклата, бързо да наддаде на килограми и съвсем скоро да се гушкате двете в къщи!  Hug

# 102
Честито на мама s.kov!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Жива и здрава да е малката принцеса, много сладък и весел живот да има!
Вярвам, че всичко ще е наред и се моля скоро мама е бебка да са си у дома, и да се гушкат щастливи! Praynig

Аз както не бях излизала 3 седмици, вчера съсвем го ударих през просото - ходих до МОЛа на кино и до 2-3 магазина - успях да купя последните от намалението дрешки в M&S, много хубаво качество са  Peace. Купих от Карфур от намалените на Disney малко тениски и гащеризончета за лятото.

# 103
  • София
Честито, s.kov ! Дано малката руса красавица бързо се стабилизира и скоро да се гушкат с мама!  Praynig
Balonesa , в Карфур на Дисни летни дрешки ли има намалени? Не съм ходила отдавна там, но на Дисни много им уважавам дрешките.

# 104
Честито на мама s.kov  bouquet Hug Hug Hug
Да са живи и здрави с принцеската и скоро да си се радват вкъщи! Heart Eyes

Оплак. Писна ми от този сняг и студ. Тъкмо вчера се постопли и направихме едно кръгче навън и днес пак ooooh! Чувствам се като в затвор Rolling Eyes

По отношение на комплектите за изписване - ще си направя аз вариант. Даже имам дрешки за два различни варианта, та ще видим кое ще е точно. Ще реша сигурно в последния момент според времето.
Обаче като връхна пелена/одеалце много се чудих какво да е и ей това ми се стори много подходящо, въпреки че цената му е малко...http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5998. Какво ще кажете?
Има и по-дебели варианти, с велур и вата, но мисля, че това вече е прекалено за средата на април: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5996.

Общи условия

Активация на акаунт