Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 422
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • до най слънчевия бряг
nelka123    Благодаря   за отговора  bouquet

Много интересна анкета
 Марияна  smile3525

залагам на Фахретин бей Няма да му е трудно да се сети кой знаеше за къщата ,а и е враг на сина му Пък и е време да покажат възможностите му
Предполагам ,че ще отидат с Мюмтаз до къщата и ще открият следи от пребиваването на Мусти

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 01:30 от siren62

# 31
Серията беше брилянтна!!!
Но изобщо не ми хареса как завърши! Кой знае какъв смисъл са вложили Е-М в последните думи на Мусти  Thinking

Благодаря на преводачките   bouquet

# 32
Страстите май започнаха да утихват лека -полека.
И двамата адвокати не останаха удовлетворени от показанията и освобождаването на Мустафа.Кадир спомена,че ако е пътувал с такси до Ълдър,все някоя камера ще го е засякла.Дано Йомер пак да разрови камерите и ще го намери подлизуркото.

# 33
  • Стара Загора
Добър вечер на всички в новата тема.Благодаря ви за линковете в Ютуб,където успях да изгледам епизода.Аз още си поплаквам под влияние на много от сцените.Толкова много болка и обич ....
Първо мн.се зарадвах,че най-после баща и син намериха път един към друг,че си дадоха шанс след толкова години раздяла.Г-н Фахретин си мисля няма да остави нещата така и ще почне собствено разследване и силно се надявам,че ще докаже кой е стрелял по Керим.Най-после Керим ще има бащина опора.
Фатмагюл,както и очаквах не се отдели от Керим(е само,когато говори по тел.с Халиде)-очаквах аз една целувка,но явно още я е срам милата да е толкова открита EmbarassedЗа сметка на това показа във всеки един жест и поглед,във всяка пролята сълза,колко много обича Керим,как не иска да остава сама,как иска да изгради наново живота си с него.От спомените,които дадоха,оставам с впечатление,че още тогава,когато му се молеше да и помогне да стане нормална,че иска да се довери на някого и да обича отново,да не я оставят сама препускайки,а да препускат заедно-още тогава тя е започнала да чувства нещо към него.
Мерием беше мн.сладка като си гледаше халката в колата и как се държаха за ръце милите Heart Eyes мн.са влюбени.
За Муки -направо останах без думи като я видях каква е готвачка  chefИзобщо не ме учуди,че се рови в нещата на г-н Кадир,тя горката само там не беше ровнала,а пусто любопитство ще я довърши LaughingНе предполагах,че се страхува от тъмното,но ми стана смешно като се хвърли на врата на Мехмед,а колко го критикува момчето-но това е тя-Мукадес ханъм.
Накрая да спомена,че изобщо не харесвах Халиде,но ми стана жал за нея -умря без да види сина си,разбирайки,че е убиец,мн.тъжно...Хаджер и тя колко още може да понесе се чудя?Докога ще прикрива мръсните тайни на Мустафа?Да тя го обича,дойде посрещна го от ареста,каза му за майка му ,хвана му ръката,а той неблагодарника се дръпна и тръгна да върши пак мръсотии..Как не разбра,че само тя му остана и детето им,как не и благодари веднъж поне за това,че беше с майка му през последните часове от живота и?Ей този не мога да го разбера и дано скоро си получи наказанието се моля!
Малко дълъг ми се получи поста,но исках да споделя мислите си с вас.Благодаря ви,че ви има момичета!Мн.се надявам в следващият епизод да няма толкова мъка и сълзи.
Спокойна нощ на всички!

# 34
Подсказка за 61 еп. от Мечхул:

Каквото и да става вече, който и каквото и да се опитва да направи, те ще бъдат по-близки от всякога и ще се вкопчат здраво един в друг.

# 35
  • В Града на Липите
Подсказка за 61 еп. от Мечхул:

Каквото и да става вече, който и каквото и да се опитва да направи, те ще бъдат по-близки от всякога и ще се вкопчат здраво един в друг.

bouquet     Heart Eyes     Hug

# 36
За анкетата
Аз заложих  на Фахретин бей и на Сердар.
Иначе и всичките отговори ми се виждат приемливи, но Таткото не може да не помогне за сина си. Дават го с възможности,  освен това, той знае, че Мустафа знае за тази къща. Със сигурност ще открие нещо там - някаква улика.
Сердар е един честен, селски човек и го дадоха как се бори със съвестта си. Надявам се да каже каквото знае и за каквото се досеща. Той отдавна се съмнява в Мусти.

# 37
Момичета Благодаря ви Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
следих с интерес вашите публикации Simple SmileSimple SmileSimple Smile невероятни сте, чакам с нетърпение следващия четвъртък за да се присъединя към компанията ви Simple Smile Simple Smile Simple Smile

приятна и спокойна вечер на всички Simple Smile

# 38
# 39
  • В Града на Липите
            Синьото герданче е подарено на Берен Саат при стартирането на сериала от собственика на продуцентската къща или от режисьора - момичета поправяйте ме...!!!  ooooh! Много сме се чудили какво олицетворява ..!?
             За ролята на Фатмагюл не е правен кастинг - направо са  предложили ролята на Берен Саат...Берен иска Енгин да играе Керим... Мисля , че Стефок беше публикувала много интересни факти за сериала - ще се опитам да ги издиря...

Дано ги издириш Нелка, много ще ми е интересно да прочета. Берен е направила най-добрия възможен избор. Не мога да си представя някой друг да играе ролята на Керим. Всъщност дори не искам да си представям. Сериала нямаше да е това, което е.[/color]

# 40
Скрит текст:

# 41
Започнах да гледам епизода отначало и да ви кажа какво ми направи впечатление от разпита на Мустафа-мухльото се е оженил по сметка(само дето жена му не знае).Всичко ще излезе добре пресметнат план-видите ли:" защо ми е на мене да  убивам някого от тях?аз приключих с този въпрос-опитвам се да започна на ново живота си,ожених се ,чакаме първото си дете....."
Нагло,нагло и безочливо плазмодийче ще излезе малкото рибарче от провинцията.Прегази родителите си,сега ще прегази и неродения си син-в името на какво?!По-гаден и отвратителен излезе от Яшаранови и Митхат взети заедно.

# 42
  • В Града на Липите
Нелка, поразрових се, не знам дали това имаше предвид под интересните факти, но сън не ме лови нещо.
Скрит текст:
Цитатът е на Пещерска,   bouquet .

1.Най-големия фактор, който накарал Хилал Сарал да започне филма е Берен Саат и Ай Йапим(продуцентската къща)
2. Работата по филма започва месеци преди края на Забранения плод.
3.Целия екип е носел бял и син цвят докато гледали първи епизод( тук не ми е ясно защо)
4. Бехлюл( Къванч) пътувал до Чешме за да се гледа първи епизод с екипа.
5. Синия гердан на Фт, бил специално избран от директора Хилал Сарал.
6.Берен Саат предложила Енгин за ролята му на Керим
7. Заради сериала, рейтинга на Kurtlar Vadisi паднал, затова от шоуто предложили роля на Берен Саат.
8.Берен Саат била много нервна от заснемането на сцената с изнасилването, но Енгин я успокоявал и подкрепял.
9.Заснемането на сцената с изнасилването започнала в 10 часа вечерта и продължило до ранни зори.
10. Берен Саат взима по блиозо 40 хил тур лири за епизод.
11. Имало толкова много критики към шоуто, че за първи път продуцентска къща трябвало да направи публично изявление. за да защити актиорите и сюжета.
12.Най-вискоя рейтинг до сега има 19 епизод. А целия сериал има най-висок рейтинг до сега от всички сериали.
13. Берен Саат застанала на челното място на данъкоплатците в Турция, заради шоуто( предполагам заради високото заплащане, което получава)
14.Mor Çatı (женска организация)подкрепила Берен заради ролята й на ФТ.
15. Ердоган е син на майката на Мустафа в истинския живот.(да наистина си приличат)
16. Актрисата на Перихан е дъщеря на автора на романа Ведат Туркали.
17.Сериал е съден от член на праламента и делото все още продължава.
18. За първи път сериал е обсъждан в парламента.
19. Има слухове, че Мукито и Мустето сезаиграват. (за истинските актиори не за героите)
20.Seray Sever’s +18 show не е имало достатъчно рейтинг, заради нашия сериал и е било свалено. Водещата казва. че тя е "била изнасилена от Фт"
21. Трима членове на парламента в Германия гледат сериала и изпратили писмо ди канал Д, в което пишат че го подкрепят.
22.Рахми(Bulent Seyran), казва че никога не би си простил ако беше отказал ролята.
23. От първия момент се знаело че ролята на Фт е за Берен. Въобще нямало кастинг за тази роля.
24.Керем Чатай казал, че за Берен нямало друга алтернативна роля в сериала.
25. Ердоган първо се пробвал за ролята на Керим, а после за ролята на Рахми.
26.Първия епизод на серияла бил най-обсъжданата тема в Twitter.
27. след сцената с изнасилването, Берен била тормозена от фенове в кафе което била посетила.
28.Сцената с изнасилването, била заснета на брега близо до Чешме, в 7 плана. Най-непровокативния план бил избран да бъде включен във филма.
29. директорите и акиорите работели с психолзи, за да заснемат сцената.
30. Хората се опитват да разберат каква е вината на Фт за последните 35 години????( не го разбрах)

# 43
Марианка, Благодаря за новата тема! newsm51
Хриси, колежке - невероятна си!  newsm10 newsm44 newsm20 Серията беше прекрасна, играта брилянтна! Дизито не циклеше, направо кеф при гледането, но докато ви изчетох в старата тема, стана някое си време. Благодаря и на момичетата за преводите. Hug  bouquet

# 44
За последно тази вечер да споделя още един прекрасен момент с вас.
В болницата след посещението на татко Фахретин,Фатмагюл предлага на Керим след като всичко приключи да заминат някъде далеч от тук.Той пита например къде?,тя отговаря например в Австралия.После влиза медсестрата и като ги вижда хванати за ръце,казва на Фатмагюл:
--"Аман,аман дръж го за ръката да не избяга.Само ще проверя температурата му и ще изляза."
 И тримата бяха много сладки в момента.
От мен лека нощ на всички,извинявам се ако съм попрекалила някъде и ако мога да помогна с нещо друго казвайте.Сега прекарайте пръсти през красивата коса на глезльото и сънувайте само хубави нещица до сватбения ден,дай,Боже!

Общи условия

Активация на акаунт