Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 473
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Нелка, поразрових се, не знам дали това имаше предвид под интересните факти, но сън не ме лови нещо.
Скрит текст:
Цитатът е на Пещерска,   bouquet .

1.Най-големия фактор, който накарал Хилал Сарал да започне филма е Берен Саат и Ай Йапим(продуцентската къща)
2. Работата по филма започва месеци преди края на Забранения плод.
3.Целия екип е носел бял и син цвят докато гледали първи епизод( тук не ми е ясно защо)
4. Бехлюл( Къванч) пътувал до Чешме за да се гледа първи епизод с екипа.
5. Синия гердан на Фт, бил специално избран от директора Хилал Сарал.
6.Берен Саат предложила Енгин за ролята му на Керим
7. Заради сериала, рейтинга на Kurtlar Vadisi паднал, затова от шоуто предложили роля на Берен Саат.
8.Берен Саат била много нервна от заснемането на сцената с изнасилването, но Енгин я успокоявал и подкрепял.
9.Заснемането на сцената с изнасилването започнала в 10 часа вечерта и продължило до ранни зори.
10. Берен Саат взима по блиозо 40 хил тур лири за епизод.
11. Имало толкова много критики към шоуто, че за първи път продуцентска къща трябвало да направи публично изявление. за да защити актиорите и сюжета.
12.Най-вискоя рейтинг до сега има 19 епизод. А целия сериал има най-висок рейтинг до сега от всички сериали.
13. Берен Саат застанала на челното място на данъкоплатците в Турция, заради шоуто( предполагам заради високото заплащане, което получава)
14.Mor Çatı (женска организация)подкрепила Берен заради ролята й на ФТ.
15. Ердоган е син на майката на Мустафа в истинския живот.(да наистина си приличат)
16. Актрисата на Перихан е дъщеря на автора на романа Ведат Туркали.
17.Сериал е съден от член на праламента и делото все още продължава.
18. За първи път сериал е обсъждан в парламента.
19. Има слухове, че Мукито и Мустето сезаиграват. (за истинските актиори не за героите)
20.Seray Sever’s +18 show не е имало достатъчно рейтинг, заради нашия сериал и е било свалено. Водещата казва. че тя е "била изнасилена от Фт"
21. Трима членове на парламента в Германия гледат сериала и изпратили писмо ди канал Д, в което пишат че го подкрепят.
22.Рахми(Bulent Seyran), казва че никога не би си простил ако беше отказал ролята.
23. От първия момент се знаело че ролята на Фт е за Берен. Въобще нямало кастинг за тази роля.
24.Керем Чатай казал, че за Берен нямало друга алтернативна роля в сериала.
25. Ердоган първо се пробвал за ролята на Керим, а после за ролята на Рахми.
26.Първия епизод на серияла бил най-обсъжданата тема в Twitter.
27. след сцената с изнасилването, Берен била тормозена от фенове в кафе което била посетила.
28.Сцената с изнасилването, била заснета на брега близо до Чешме, в 7 плана. Най-непровокативния план бил избран да бъде включен във филма.
29. директорите и акиорите работели с психолзи, за да заснемат сцената.
30. Хората се опитват да разберат каква е вината на Фт за последните 35 години????( не го разбрах)

Хриси - много те обичкам !!! Hug Hug Hug

Защо си втълпих , че е от Стефок , после рових в постовете и на друга стара дружка..!!!

Хриси , моля те публикувай го не в скрит текст - някой без да иска може да го прескочи, а в момента има много нови момичета .., предполагам , че на всички ще е интересно да го прочетат !!!
  Hug Hug  bouquet

# 46
  • София
В тази темичка скачам с огромно настроение и ви благодаря,че ме заредихте Hug Hug Hug Hug
Привет и от мен newsm51
:

# 47
Нелка, поразрових се, не знам дали това имаше предвид под интересните факти, но сън не ме лови нещо.
Цитатът е на Пещерска,   bouquet .

1.Най-големия фактор, който накарал Хилал Сарал да започне филма е Берен Саат и Ай Йапим(продуцентската къща)
2. Работата по филма започва месеци преди края на Забранения плод.
3.Целия екип е носел бял и син цвят докато гледали първи епизод( тук не ми е ясно защо)
4. Бехлюл( Къванч) пътувал до Чешме за да се гледа първи епизод с екипа.
5. Синия гердан на Фт, бил специално избран от директора Хилал Сарал.
6.Берен Саат предложила Енгин за ролята му на Керим
7. Заради сериала, рейтинга на Kurtlar Vadisi паднал, затова от шоуто предложили роля на Берен Саат.
8.Берен Саат била много нервна от заснемането на сцената с изнасилването, но Енгин я успокоявал и подкрепял.
9.Заснемането на сцената с изнасилването започнала в 10 часа вечерта и продължило до ранни зори.
10. Берен Саат взима по блиозо 40 хил тур лири за епизод.
11. Имало толкова много критики към шоуто, че за първи път продуцентска къща трябвало да направи публично изявление. за да защити актиорите и сюжета.
12.Най-вискоя рейтинг до сега има 19 епизод. А целия сериал има най-висок рейтинг до сега от всички сериали.
13. Берен Саат застанала на челното място на данъкоплатците в Турция, заради шоуто( предполагам заради високото заплащане, което получава)
14.Mor Çatı (женска организация)подкрепила Берен заради ролята й на ФТ.
15. Ердоган е син на майката на Мустафа в истинския живот.(да наистина си приличат)
16. Актрисата на Перихан е дъщеря на автора на романа Ведат Туркали.
17.Сериал е съден от член на праламента и делото все още продължава.
18. За първи път сериал е обсъждан в парламента.
19. Има слухове, че Мукито и Мустето сезаиграват. (за истинските актиори не за героите)
20.Seray Sever’s +18 show не е имало достатъчно рейтинг, заради нашия сериал и е било свалено. Водещата казва. че тя е "била изнасилена от Фт"
21. Трима членове на парламента в Германия гледат сериала и изпратили писмо ди канал Д, в което пишат че го подкрепят.
22.Рахми(Bulent Seyran), казва че никога не би си простил ако беше отказал ролята.
23. От първия момент се знаело че ролята на Фт е за Берен. Въобще нямало кастинг за тази роля.
24.Керем Чатай казал, че за Берен нямало друга алтернативна роля в сериала.
25. Ердоган първо се пробвал за ролята на Керим, а после за ролята на Рахми.
26.Първия епизод на серияла бил най-обсъжданата тема в Twitter.
27. след сцената с изнасилването, Берен била тормозена от фенове в кафе което била посетила.
28.Сцената с изнасилването, била заснета на брега близо до Чешме, в 7 плана. Най-непровокативния план бил избран да бъде включен във филма.
29. директорите и акиорите работели с психолзи, за да заснемат сцената.
30. Хората се опитват да разберат каква е вината на Фт за последните 35 години????( не го разбрах)

Хриси, страхотна работа! Браво за изровеното съкровище! Аз ще го цитирам открито, както заслужава!  Hug

LACSHI, благодаря ти за преводите!  Hug

Кампанулка, знаеш как да ни зарадваш със слухчета, джанъм!  Hug

# 48
  • Пловдив

Добро утро. След прекрасната серия снощи, Ви пожелавам приятен ден.

# 49
  • Пловдив
Дълго ще помним тези моменти .

# 50
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug Страхотна серия,страхотна компания снощи  Hug Марианче ти както винаги на поста и мислиш за нас  newsm51 smile3525  love001 Благодаря ти мила, страхотна си  Hug

Не разбирам защо сценаристките правят толкова гаден Мустафа  Rolling Eyes,ама сигурно те си знаят  Peace За мен той трябваше да обърне  цялата си омраза към Яшаран и даже да умре по някакъв начин като се опитва да помогне на Ф. Обаче това е според мен,според Едже и Мелек тепърва ще видим  Wink Хубав ден на всички  Hug

# 51
Добро утро!На мен сериала все повече започва да ми прилича на „Менекше и Халил” и там един побъркан търсеше начин да отмъсти за „ честа си” като Мустафа.И там момичето си имаше своята драма имаше и човек до себе си ,който я обичаше безрезервно като Керим.И имам  странното предчуствие,че ще има трагедия около Фатмaгюл /дано се лъжа/.Действията на Мустафа започват да стават непредвидими,а самият той неконтрoлируем....Да не стане вместо „Каква е вината на Фатмaгюл?”,да гледаме нещо като Фатма и Керим... ooooh!
Е,не може всичко да е цветя и рози,на фона на задаващото се щастие между двамата влюбени /когато си мислим,че нещата започват да си идват на място/,постъпките на Мустафата ни идват като студен душ...А да ли няма да посегне на Фахретин бей,който в стремежа си да защити сина си застава на пътя на куршума .. newsm78

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 09:18 от Slawena

# 52
  • Стара Загора
Добро утро и от мен.Ох Славенче дано не става така.И на мен мн.взе да ми заприличва на Менекше и Халил ,но дано нещата се развият другояче и няма пострадали повече от нашите любими герои,не искам  да умира никой от тях.Успокоявам се,че филма е послание,че всички жени в това състояние не са сами,че трябва да продължат живота си и да намерят щастие и утеха,а насилниците да си получат наказанието.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 09:27 от borovinka123

# 53
Аз си мисля, че тъй като филмът е насочен срещу насилието, са решили да вмъкнат и нишката за психическия тормоз. Насилието е не само физическо... През целия филм Мустафа "изнасилва" душата на Фатмагюл, още от самото начало.... #2gunfire Той си е направо психопат...дори и когато вече знае цялата истина, не прави нищо за да облекчи съдбата на уж "обичаната" от него жена. Напротив, през цялото време и пречи да  опита да бъде щастлива. Sick Това си е психически тормоз отвсякъде...

# 54
Момичета, не успях да гледам серията , но по-късно мисля да й се насладя  Simple Smile

# 55
  • В Града на Липите
Добро утро или добър ден и от мен, според зависи.
Цяла нощ сънувах, как Фатмагюл повтаря ужасено: Керим, Керим, Керим... Айде да идва другия четвъртък, че да се разтопим от кеф.

Защо постоянно очаквате лош край, момичета. Това не ви ли разваля удоволствието от гледането. Доколкото прочетох някъде, вече не помня кога и къде, сериала е правен по някаква вече филмирана книга. Там края нали не е лош, в смисъл никой не умира и остават заедно. Според мен сценаристите са разгърнали и смекчили историята, като са превърнали сериала в послание към всички жени в положението на Фатмагюл.
Не на насилието! Борете се! Не мълчете! Потърсете помощ! - това чувам и виждам през цялото време. И на фона на този призив, проследяват живота на една млада жена, изживяла ужаса на изнасилването. Просто няма никаква логика, при условие, че филма се следи от един куп представителни организации и се радва на огромен зрителски интерес, да си плюят на посланието с един лош край.

# 56
Хриси колко% от турските сериали имат положителен край /аз лично освен Перла за друг не знам ,но не съм и гледала толкова много/ или ще е неясна съдбата на главните герои,или отворен финал или ще ги убият

# 57
"1001 нощ", "Любов и наказание", "Аси" са с хубав финал. Както и "Мелодия на сърцето", макар и там един от главните герои се самоуби, но никак не съжалявах за него. Mr. Green

# 58
  • Пловдив
Хриси,да не те отчайвам,ама в истинския случай,по който е филма ,момичето се самоубива  Sad Досега сценаристките не се придържат май много по него,освен че има изнасилване от група богаташчета, и ние се поуспокоихме,ама пусто червейчето все гложди в главата  ooooh! А и самата филмова компания ,Ай Япъм, е известна с това ,че обикновенно завършват лошо сериалите и  Sad Затова си го мислим,иначе всички се надяваме на хубав край  Peace

# 59
  • В Града на Липите
Хриси колко% от турските сериали имат положителен край /аз лично освен Перла за друг не знам ,но не съм и гледала толкова много/ или ще е неясна съдбата на главните герои,или отворен финал или ще ги убият

Славенка, това е първият турски сериал, който гледам. И по-горния ми пост, бе изцяло на логически разсъждения, не на статистика.
Но аз по принцип съм оптимист и винаги търся хубавото и позитивното. Ако, дори и за миг допусна, че този сериал ще бъде с лош край, ще спра да го гледам веднага. За съжаление не ми е достатъчна само играта на актьорите, много държа на хепи енда.
Пък и от опит знам, че очаквам ли нещо лошо да се случи, предизвиквам съдбата, за това и не го очаквам. Като дойде, ще му мисля   Grinning

Уф, сега ти прочетох поста Злати, малко ме притесни. Но като се замислих, просто не мога да си представя Фатмагюл да се самоубие. Тя отдавна го мина този етап. Сега иска да се спаси и да живее. Както виждаме, малко по-малко успява.

Общи условия

Активация на акаунт