Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 491
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
И нещо за разведряване:

Депресирания Ришат и Мюнир седели и ловили риба на брега на морето.. По едно време Мюнир отишъл да пикае някъде и като се върнал Ришат бил нагазил до кръста във водата и гледал унесено с блажена физиономия.
М- К'во става бе? Кълве ли?
Р- Шшшшшът! Смуче. . . .

Сутрин. На брега на морето.Решата Яшаран лови риба. До него се приближва друг и пита:
- Как е водата?
- Чудесна, рибата изобщо не иска да излиза от нея.

# 61
  • В Града на Липите
Славенкаааа  Joy    Joy    Joy   Joy   Имаш уникално чувство за хумор.      bouquet

Първият съм го чувала, но в този си вариант е 1000 пъти по-смешен  Grinning

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 11:46 от hrissi_sz

# 62
Страхотен епизод! Днес смятам да го изгледам няколко пъти за доизясняване. Снощи беше само емоция. Емоционално се разочаровах за отрязаната халка. Но… Утрото е по-мъдро от вечерта. Сега вече си мисля, че не е лоша поличба. Скъсаната рокля и отрязания пръстен днес вече си ги тълкувам като скъсване с всичко старо. Време е за ново начало. Тези пръстени бяха купени и сложени (особено от Фатмагюл) не както трябва. Те трябва да си разменят пръстени защото го искат. Да си ги изберат заедно. Да си направят тържество с близките си. Защото се обичат и го искат. Не е логично Мерием и Кадир да имат такава мила церемония, а тези прекрасни влюбени не. Нали ще събират хубави спомени. Те се събраха по принуда, но сега и те, и ние искаме да ги видим да се сгодят, да се оженят НАИСТИНА! Такава любов излъчват и двамата, че снощи не знам за какво плаках повече?! От мъка или от умиление!
Пак много емоционално снощи писах за сем. Налчалъ… За тях обаче не съм си променила мнението. Халиде отивайки си според мен много егоистично търсеше опрощение от Фатмагюл. За нейно успокоение. Да си изчисти съвестта. Не вярвам в искреността на нейното разкаяние. Не мисля, че Фатмагюл им е простила истински. Каза – простих ви, колкото да я оставят на мира. И наистина е крайно време да я освободят от натрапчивото си присъствие. Е, жалко, че Мустафа до края ще прави мизерии. Изчака почти две години и тръгна да отмъщава… Но за него да пиша ми е омерзително.   Mr. Green
Хубаво е, че този филм не влачи действието. Можеха да държат Керим поне две серии в кома. Слава Богу, че на финала го върнаха при Фатмагюл! „Здравей! Добре дошъл!” Прозвуча ми като „Обичам те! Не мога без теб!” Как ме стоплиха в тази студена зимна нощ?! Обичам този филм, обичам ги тези двамата!!!

# 63
Май си права Хриси,най добре да си гледанме сериала,а то каквото ще става ще и без нашите идеи и статисика.

bouquet

# 64
# 65
# 66
  • В Града на Липите
Днес съм супер разсеяна. Вероятно се дължи на снощния адреналин, още не е стихнал.

Много ми е интересен образа на Решат. Винаги говори едно тихо, спокойно, убедително.  Селим въобще не прилича на него, по-скоро Ердоан би могъл да му е син. Те затова сигурно не мелят двамата, защото много си приличат. Дори и по чувството за хумор.
Сега като се сетих за него и си спомних една скорошна негова реплика към Селим:
- Съжалявам и Бих искал са фрази, които са напълно безполезни и не ни носят нищо добро.

# 67
  • Стара Загора
Прави сте разбира се.Без повече лоши мисли за финала newsm10.Ох колко хубави снимки сте публикували от снощния епизод.Да си призная и аз снощи под влияние на емоциите гледах доста песимистично,но днес  нещата са по-различни.Напълно съм съгласна с всичко писано от Круела,аз мисля същото за пръстените и роклята.Нямам търпение сега до четвъртък...май ще почвам филма за 4 път отначало Embarassed

# 68
  • Стара Загора
Спомних си един момент снощи-Решат носи чантата,а Селим гледа смутен и притеснен дали това не е пушка ,кой знае чуди се да не ги захване един по един #2gunfireтатко му,а то се оказа,че човека си купил въдица и такъми и ще ходи за риба Joy

# 69
- Съжалявам и Бих искал са фрази, които са напълно безполезни и не ни носят нищо добро.

Това важи в пълна сила и за Халиде Налчалъ.  Sad

# 70
Подсказка за 61 еп. от Мечхул:

Каквото и да става вече, който и каквото и да се опитва да направи, те ще бъдат по-близки от всякога и ще се вкопчат здраво един в друг.

Ето това слухче чаках newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

Кампанулка,толкова се радвам на капелката ти  love001  love001  love001  love001  love001

# 71
  • В Града на Липите
Спомних си един момент снощи-Решат носи чантата,а Селим гледа смутен и притеснен дали това не е пушка ,кой знае чуди се да не ги захване един по един #2gunfireтатко му,а то се оказа,че човека си купил въдица и такъми и ще ходи за риба Joy

Дааа, и на мен ми направи впечатление. Голям пъзльо тоз Селим.
Напоследък се чудя, дали няма да го съберат с Мелтем. Тя ми е малко странна. Толкова много  мрази Селим, че чак ми е съмнителна. Всички сме чували, че м/у любовта и омразата границата е много тънка.
От друга страна, той е един от виновниците и не заслужава да му се случват хубави неща. Дотук сякаш той най минава между капките от четиримата. Зарязаха го, ама пък това не му се отрази нито на съня, нито на апетита, нито на парфюма  Grinning  

# 72
  • Стара Загора
Да определено е голям пъзльо Селим.Помните ли как се измъкна  от полицейския участък след като Керим фрасна Ердоан и ги задържаха?!А и не само там,на мн.пъти показа,че е най страхливия от тройката насилници.Не вярвам Мелтем да му прости и да се съберат отново,по-скоро ще гледа да го унищожи и накаже.А някой знае ли какво и каза той снощи и тя го изряза?

# 73
Момичета,гледам вчера е имало екшън!
Аз стигнах до 29 епизод,но май няма да мога да го изгледам по-натам,защото трябва да уча.. #2gunfire #2gunfire
Имам няколко въпроса...отново... Mr. Green Crazy

Значи Кадир и Мерием са двойка,само не разбрах кой е Мехмед.. newsm78
Бащата на Мусти е починал,така ли? Tired
И друго,което забелязах.Значи нали Керим беше казал,че майка му е починала,когато той бил на 12,а Ф беше споменала и своята възраст,но помня ,че тя беше по-малка от него,когата родителите й са загинали.После дават,че тя била на 12 ,когато те умряли и брат й се оженил,следователно, когато се родил и Мурат.А в предните серии дадоха,че когато се родил малкия Мусти и Ф вече били заедно,май вече сгодени, и доста по-големи от 12 годишни тийнове. ooooh! Whistling

# 74
Еееей, най-после съм джус. Изчетох ви, изгледах си всичко. Макар че докато си спретна написаното....горе ще се появи оня надпис, че ...найсет нови отговора са публикувани. Но искам да си кажа: Искам хепиенд! И много сте добрички....само Мустафа да им гледа сватбата и това да му е наказанието. Mr. GreenВ новата серия докато гледах Селим и Ердоан как се хилеха пред лаптопите си, такъв яд ме обзе, че просто са щастливи дето от мен до тях има 1000км. #2gunfireИскам ги да се ГЪРЧАТ от яд, злоба, завист, безпомощност и тримата! А не да им теглят сценаристките куршума и толкоз.А Фатма и Керим щастливи, влюбени....и с 2-3 дечурлиги покрай тях.  Embarassed                                                                                                                                           Благодаря ви за всичко! Прекрасни сте!  bouquet  bouquet  bouquet                                                                                                          

Общи условия

Активация на акаунт