Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен момичета и момчета!

Искам да ви кажа, че снощи съм ударила тавана на емоциите, защото освен сериала, цяла нощ сънувам форума и коментарите (не можете да си представите какви цитати бяха Joy)
...май освен валидол е трябвало да взема и парацетамол, защото се събудих болна сутринта, но пък така днес ще се наслаждавам на вашата компания!  newsm51

Още веднъж - огромно благодаря на Марианка, за всичко, което прави!!!! Morski briz и Zlatinag, благодаря за отговорите! Lacshi, много благодаря за всичко, което направи снощи! Хриси, златна си - благодаря за инфото, което постна!
Благодаря на всички, които превеждаха и продължават да превеждат за нас, неразбиращите езика!!! И на всички, които създават тази атмосфера тук!!!!    bouquet
Момичета, всички сте страхотни! Направо като ви видя и засиявам!

А относно финала - и аз като Хриси съм оптимист!!! Не допускам и за секунда тъжен финал, особено като се има предвид обшествената му ангажираност. Не съм гледала досега филм на тези 2 дами (изобщо не съм гледала много турски сериали), но смятам, че тук няма да посмеят. Имаме толкова подсказки вече. Не само подкрепата на организациите, не само каузата...та нали актьорът, който играе Решат Яшаран е казал съвсем ясно: Крайно време е Ф да забрави за нас и за М и да се отдаде на любовта си към К. Нали беше казал, че любовта между К и Ф се разкрива по много красив начин. Нали водещия на предаването беше казал: ами да се целунат вече и да се свършва Simple Smile ....аз си мисля, че няма начин да убият нещо толкова красиво и изстрадано. Вярно, че Мусти се закани...но пред кого го каза  Wink Аз мисля, че това ще е последната капка в чашата на Хаджер....чашата ще прелее....тя от една страна е наранена, а от другата - обичаща, но и двете и състояния смятам, че ще я подтикнат към едно решение - да го издаде! Тя е добър човек. Мисля, че ще попречи да се пролее още кръв и смятам, че ще го направи най-вече заради детето й - няма да позволи баща му да се превърне в още по-голям убиец.
А и да не забравяме важна подсказка (като говорим за символики) - думите на Ф:Няма да  свърши!Не може да свърщи така! (пост 15 на Lacshi)....Хайде момичета, усмихнете ce и без мрачни мисли Simple Smile
Съжалявам ..отнесох се и стана дълго.....и пак не успях да изразя всичко, което бошува в мен!

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 13:14 от frikadeli

# 76
Океанче, с това недомислие си чесахме клавиатурите преди време, но....туй да му е кусура. Има и други недоглеждания, ама при това бързане - пак е добре... Laughing

# 77
Simple Smile Момичета публикувате много хубави неща, който много ме радват Simple Smile   bouquet
Серияла ме накара да се замисля над сюжетите на всички др, които вече съм изгледала - и как сценаристите от една трагедия карат зрителите да се замислят над безчинствата, които са в реалността, по улицата или дори над наши приятели или близки Simple SmileSimple SmileSimple Smile

По повод коментарите за самоубийство от страна на Фг - няма да има понеже още от самото начало сценаристите наблегнаха на сцени със самоубийството на майката на К. Той самият остана с нея за да я предпази от това { - не съм сигурна в коя серия го акцентираха. } Simple Smile Simple Smile Simple Smile , а и да и бъде опора и да я пази от Яшаранови ....

# 78
  • В Града на Липите
Момичета,гледам вчера е имало екшън!
Аз стигнах до 29 епизод,но май няма да мога да го изгледам по-натам,защото трябва да уча.. #2gunfire #2gunfire
Имам няколко въпроса...отново... Mr. Green Crazy

Значи Кадир и Мерием са двойка,само не разбрах кой е Мехмед.. newsm78
Бащата на Мусти е починал,така ли? Tired
И друго,което забелязах.Значи нали Керим беше казал,че майка му е починала,когато той бил на 12,а Ф беше споменала и своята възраст,но помня ,че тя беше по-малка от него,когата родителите й са загинали.После дават,че тя била на 12 ,когато те умряли и брат й се оженил,следователно, когато се родил и Мурат.А в предните серии дадоха,че когато се родил малкия Мусти и Ф вече били заедно,май вече сгодени, и доста по-големи от 12 годишни тийнове. ooooh! Whistling

Скрит текст:
Да, Кадир и Мерием вече са сгодени, но преди това не бяха сякаш двойка. И двамата бяха много срамежливи и се притесняваха да покажат чувствата си. Направо си се взеха.
Мехмет, е студент, който отиде да си търси работа в "Кухнята на Розата" и им помага, той е малко за камуфлаж. До сега не се е изявявал много, освен като изтривалка на Мукадес.
Аз пък съм запомнила, че Керим е бил на 10, когато майка му се е самоубила, а Фатмагюл на 12, но може и да греша. Значи, вероятно Мурат се ражда по-късно, той като го гледам е на около 6, а Фатмагюл сега не е ли на 20? или 21? Но пак има разминаване, не вярвам да са се сгодили още като е била на 16, и Мусти да я строи тая къща 5 години. Той верно, че за нищо не го бива, ама чак толкоз.  Може и по онова време още да не са били сгодени, Фатмагюл не веднъж споменава, че са израстнали заедно и са били много добри приятели.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 13:09 от hrissi_sz

# 79
Момичета,имам повод да ви почерпя и едновременно да ви благодаря искрено за всичко,което правите и затова,че така ме зареждате положително!Бъдете ми живи и здрави!

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 13:13 от dettodorowa

# 80
# 81
Скрит текст:

Диде  newsm10

# 82
Dettinko, благодаря за почерпката! Да си здрава и много щастлива! И все така да ни радваш! Hug Heart Eyes  bouquet

# 83
[imghttp://farm1.static.flickr.com/116/302556724_b6c611b57a.jpg][/img]Това е Мусти,/ и Ердоан, и Селим, и Мюнир/ - подредени от бг-мамите!

# 84
# 85
hrissi_sz, mamata48 много благодаря!  bouquet Blush

# 86
  • У дома
Здравейте, изгледах сериала на един дъх. Много ми харесват всички актьори, а Мукадес ми иде да я удуша на моменти  Mr. Green

Но никъде не намирам 59 серия преведена, за 60-та предполагам е рано още. Дайте линк, моля ви. От пъра страница линка за този епизод ми излизат само 2-та трейлъра. Благодаря ви предварително.

П.П. За озвучаването на сериала по БТВ изобщо не ми се говори - отвратителен, не се и насилвам да го гледам.

# 87
# 88
  • Пловдив
Детелинка,дано поводът за почерпката е този ,който си мисля  Hug Hug Hug Желая ти много и много хубави дни ,джанъм   love001  love001  love001

Pozitive няма още превод на 59 . Като е готов Марианка ще сложи линк в темата  Peace

Лили,аватара ти е жесток  Joy Joy

# 89
За dettodorowa с пожелание за здраве и да е все така добричка!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт