Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 513
  • 725
  •   1
Отговори
# 90

dettodorowa, мерси за почерпката! И ти да си жива и здрава и много щастлива!!!   bouquet

# 91
  • У дома

Pozitive няма още превод на 59 . Като е готов Марианка ще сложи линк в темата  Peace

Hug

Ще чакам тогава търпеливо.

# 92
  • В Града на Липите
dettodorowa, благодаря за почерпката  Hug

Какъвто и да е повода, се радвам за теб   bouquet

п.п. Напоследък много си мисля за символите в сериала и как непрекъснато ни ги акцентират.
Например - кърпата на Мустафа, плетеното цветенце, първото писмо на Керим до Фатмагюл,, пръстените, роклята, изрязаната снимка с баща му, предсмъртното писмо на майка му, акцента с лодката... сигурно има и още, но може да не съм ги забелязала.
Чудех се и за палтото и обувките на Фатмагюл, които й купи Керим. Тя се уби да ги носи, а все още не знае, че са от него. Но може и нищо да не значат.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 14:26 от hrissi_sz

# 93
Здравейте момичета! newsm51
Загледах сериала първо по БТВ, но след няколко нощни маратона вече съм на 23 епизод,а след още няколко се надявам да ви настигна. HugХареса ми защото разглежда много актуален проблем, а именно за сексуалното насилие.
Няколко момента от последния епизод, който гледах:

# 94
Таричка, това ми е любимия момент, преломния момент за Фатмагюл.  Simple Smile

# 95
# 96
  • В Града на Липите
Добре дошла Tara41 . Това ми е един от любимите моменти. Един от многото.

# 97
ДетелинкаHug

Скрит текст:
ЕА:"Не съм лекар, но имам много пациенти" Wink  Laughing

Сега се сетих как Рахмито успокояваше ФГ, докато Керим бе в интензивното отделение, като й казваше, че добре, че запушването е на белия дроб, а не на сърцето или мозъка  Confused Добре че Кадир го спря Mr. Green

# 98
Здравейте, момичета !
Преди известно време писах за да се присъединя и аз към групата на зомбираните от сериала и обхванати от керимо и берингомания.. От тогава на сам само ви чета без да коментирам, но вашите постове са толкова изчерпателни и красиви, че не виждам смисъл от моето включване, а и като че ли все не мога се престраша.
Сега просто искам да благодаря за слънчевия лъч, който вкарвате в ежедневието ми.

Благодаря на всички момичета, които участвате в преводите, публикувате снимки, прекрасни клипове и материали, пишете страхотни поеми и ни развеселявате. Не искам да цитирам имена, защото може да изпусна някоя от вас.

Всички сте страхотни !!!

# 99
Е, поне диагнозата е уточнена - белодробна емболия.

# 100
# 101
Крюела, объркала си снимката на сестра ФГ, ето я  Wink

Ама как му се усмихна само, направо да се завърне човек в живота заради такава усмивка  Heart Eyes

# 102
# 103

От нея или се умира веднага или се преживява. Аз имах късмет да я преживея и Керим надявам се също, след като е влязъл в интензивно, а не на друго място. Grinning

# 104
Страхотна серия! Честита нова тема, момичета. Марианка  Hug

Фенче, LACSHI, Злати, благодаря ви за проводите  newsm51

Радвам се че има толкова много привърженици на филмчето ни  newsm74

Общи условия

Активация на акаунт