Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 586
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Привет на всички стари и нови беренгинки.

С леееекинко закъснение Wink, пожелавам на всички една много усмихната нова година Simple Smile

Бунчиииииии, за мен е празник да те видя  love001  love001  love001

# 331
Здравейте,приемате ли още луди в болницата Mr. Green Heart Eyes
Много благодаря,че ви има,така съм се вманиачила,че незнам къде се намирам от сериала,ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на всички,които помагат за превода и за всичко останало Hug

п.п.имам проблем със 56-61 серия,моля отчаяно Shocked #Crazyнякой да ми помогне Embarassed
На първа страница на темата - има всички серии. Приятно гледане !

# 332
bunco  Hug Ти се върна, Джиджи! Радвам се да те посрещна виртуално. За теб една от любимите ми песни от филма - тази на която танцуваха.

Ей ме, на!
Благодаря за поздрава  Heart Eyes

# 333
  • Варна
От там ги гледам Марти,обаче от 56 серия натам не мога,иска ми Адоб Флаш,като се опитах да го изтегля ми се активира антивирусната програма,от ю туба си беше ок,ама сега Embarassed Embarassed

# 334
  • Варна
Здравейте с днешна дата и от мен!Аз съм най-закъснялата,защото имах гости,но...и от мен хиляди благодарности на всички,които имат пръст в превода и качването на 59 серия и поредната от Облака!Да не ви изброявам,защото виждам,че сте обрали овациите,но и от мен чок ама  чок тешеккюрлер! Simple Smile Simple Smile Simple SmileНе знам правилно ли го казах,но така го чувам! Simple Smile

# 335

Привет на всички стари и нови беренгинки.

С леееекинко закъснение Wink, пожелавам на всички една много усмихната нова година Simple Smile

Бунчиииииии, за мен е празник да те видя  love001  love001  love001

love001  love001  love001

# 336
Бунчок,къде са ти шарените чорапки,джанъм?Беше ми мъчно за тях Hug
Ама и парижките чадъри са Ифектни Laughing

# 337
Това е някаква подсказка за 61 епизод. Извинявам се, ако е слагана!  Heart Eyes

61 bölm tüyoları:
 bu bölümde kadir ve meryem nikah hazırlıgındalar....
 mustafa kerimi ziyarete gidecek hastaneye suçsuz oldugunu düşünmeleri için...
 mustafa meltem ve ender hanımların yanında yer alacak....
 kerim ve fatmagül arasında duygusal sahneler yaşanacak...
 ilk defa yan yana aynı yataktalar...Simple Smile
 kısacası güzel bir bölüm bizleri bekliyor...
 bu bölümü merak ile bekleyen kaç kişiyiz...?

# 338
Това е някаква подсказка за 61 епизод. Извинявам се, ако е слагана!  Heart Eyes

61 bölm tüyoları:
 bu bölümde kadir ve meryem nikah hazırlıgındalar....
 mustafa kerimi ziyarete gidecek hastaneye suçsuz oldugunu düşünmeleri için...
 mustafa meltem ve ender hanımların yanında yer alacak....
 kerim ve fatmagül arasında duygusal sahneler yaşanacak...
 ilk defa yan yana aynı yataktalar...Simple Smile
 kısacası güzel bir bölüm bizleri bekliyor...
 bu bölümü merak ile bekleyen kaç kişiyiz...?

Дани,благодаря Hug Hug Hug
Май не е превеждана-моля някой разбиращ да  погледне Praynig Praynig Praynig

# 339
кое е селото от което е Фатмагюл в което се развива действието в началото?

измир Simple Smile
Ълдър
Rolling Eyes
... упс ... извинете

да тукмо щях да кажа че Измир е доста огромен град, а те говорят че са в някакво селце, благодаря bouquet

# 340
От там ги гледам Марти,обаче от 56 серия натам не мога,иска ми Адоб Флаш,като се опитах да го изтегля ми се активира антивирусната програма,от ю туба си беше ок,ама сега Embarassed Embarassed

Можеш спокойно да игнорираш това предупреждение на антивирусната. Инсталирай и се наслаждавай на сериите.  Wink

# 341
  • Варна
благодаря Hug Hug

# 342
FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE? 61. BÖLÜM TÜYOLAR:

Şimdi bu bölüm hakikaten enteresan bir bölüm...Sinir katsayılarının hızla yükseleceği ama finalle birlikte umuyorum ki...”Sonunda “ diyeceğimiz bir bölüm... ( Bazılarınız onu da diyemeyecek biliyorum artık hiç bir şey tatmin etmiyor bir çoğunuzu farkındayım.) Neden mi böyle bir giriş yaptım. Çünkü bölüm boyunca Mustafa’nın yaptıklarına ve tereyağından kıl ...çeker gibi her şeyden sıyrılmasına sinir olacaksınız, Çünkü bölüm boyunca Fatmagül’ün hissiyatıyla ilgili verilmeye çalışılan git-gel’lere ki “bence hiç gerek yoktu” sinir olacaksınız. Bugüne kadar dayandınız bundan sonra da dayanırsınız inşallah diyorum Fatmagül severler...

Mustafa hastanede...Suçluluğu yetmiyor gibi üste çıkmaya çalışıyor bir de...Mustafa :Benden aldıkların için öldürmeliydim, hak ettin çünkü ama ben yapmadım.Fahrettin: Oğluma bir daha yaklaşırsan ben öldüreceğim seni…

Ender ve Meltem Yaşaranlar’a karşı bir adım daha öne geçiyorlar. Mustafa’yı yanlarına alarak…Erdoğan, Nil ile karşılaşıyor ve öyle bir şey yapıyor ki… Bu dizinin en eğlenceli iki karakterinden biri Erdoğan pes vallahi…Deliller neyi gösterirse göstersin Fahrettin, Mustafa’nın suçunu kanıtlamak için canla başla mücadele ediyor.Fatmagül ve Mukaddes arasında bir tartışma öyle böyle değil…Mukaddes’in söyledikleri Fatmagül’ü çileden çıkarıyor. ( Fatmagül’ün buradaki sözleri yanlış anlaşılmaya ya da moral bozmaya çok müsait… Bölümde daha sonra olacakları bekleyin derim.! Çok da takmayın yani kafanıza…)Mustafa’nın hastaneye gelişi Kerim’in geçmiş ve gelecek ile ilgili düşünmesine neden oluyor. Fatmagül ile konuşuyorlar.Bu bölümün en güzel sahnesi Kerim’in isteği…KERIM: Biraz yanıma uzanır mısın?Meryem ve Kadir, nikah hazırlıklarına başlıyorlar.Bölüm boyunca belki de sinir olacağınız Fatmagül, bölüm sonundaki hareketiyle umarım sizleri şaşırt

Sonunda Дали това не е краят на Мустафа ?

# 343
 Praynig Praynig Фахретин не убивай Мусти !!!!! Praynig Praynig Praynig

# 344
Може ли малко помощ?
По принцип RapidShare  не изисква регистрация за free download. Ползвам предоставения линк, но никъде не виждам "доунлоад" бутон. Аз ли пропускам нещо или ...

Общи условия

Активация на акаунт