Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 595
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Може ли малко помощ?
По принцип RapidShare  не изисква регистрация за free download. Ползвам предоставения линк, но никъде не виждам "доунлоад" бутон. Аз ли пропускам нещо или ...

Аз виждам бутона, но не ми се получава..... Със сигурност не правя това, което трябва, но продължавам с "борбата" Joy hahaha Joy

# 346
# 347
Благодаря на всички момичета, които превеждат по време на он-лайн излъчването, на момичетата, изнамиращи и превеждащи отделни сцени и на екипа, който превежда цели епизоди     bouquet  bouquet  bouquet
Какъв контраст между излъчения снощи епизод по бТВ и последния по Канал Д....Да се зачуди човек един и същ филм ли гледа...  Невероятно фин преход от ненавистта до любовта ни показаха сценаристките. Голям майсторлък е това....

Видях, че има въпрос за селцето, където е сниман филма - ще си позволя да постна отново един стар пост с малко инфо за Илдър. Дано не досадя на старите момичета Rolling Eyes

Илдър е археологическо селище в района на Измир. Датира от 13 век - има вятърни мелници, античен театър, кула и много колони с исторически надписи.Риболовът е основно препитание. Отглеждат се овце. Къщите са предимно каменни. Т.к. земите са с голяма археологическа стойност - не се позволява застрояване. Макар и кратко - дано ви е било интересно Hug

Подбрах и няколко снимки, които имат общо или напомнят за филма:

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 21:52 от vesela :)

# 348
Невероятни сте, ама невероятни, от къде ги намирате тези неща, едно огромно благодаря за всички отговори които давате, за цялата информация,       smile3501   полудях по филма, дано да има хепи енд  newsm44

# 349
Може ли малко помощ?
По принцип RapidShare  не изисква регистрация за free download. Ползвам предоставения линк, но никъде не виждам "доунлоад" бутон. Аз ли пропускам нещо или ...

Аз виждам бутона, но не ми се получава..... Със сигурност не правя това, което трябва, но продължавам с "борбата" Joy hahaha Joy
Ами щом бутона е там е добре. За да стане активен се чака известно време - определен брой секунди. При мне проблем е, че няма бутон за Download. Има само Share and Upload.

# 350
еееееееееее vesela Simple Smile супер си, мерси много за инфото за селцето   bouquet

# 351
Може ли малко помощ?
По принцип RapidShare  не изисква регистрация за free download. Ползвам предоставения линк, но никъде не виждам "доунлоад" бутон. Аз ли пропускам нещо или ...

Ами щом бутона е там е добре. За да стане активен се чака известно време - определен брой секунди. При мне проблем е, че няма бутон за Download. Има само Share and Upload.

Да, чака се известно време, докато се извъртят 3-4 минути, но след като му зададеш теглене на файла - тегли го 3% и от там спира...... ooooh! ooooh! ooooh!

Ооооох извинявам се на аудиторията, за подробностите в които навлизам - ако само знаете колко ми са неприятни разговорите в темите - като по скайп, но явно и аз няма да избягам от тях.......... Praynig Praynig Praynig Но ще се постарая поне да ги сведа до минимум?! Peace Peace Peace - за това което се свежда до мен! Praynig Peace

# 352

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 22:23 от sincerita

# 353
Благодаря на всички момичета, които превеждат по време на он-лайн излъчването, на момичетата, изнамиращи и превеждащи отделни сцени и на екипа, който превежда цели епизоди     bouquet  bouquet  bouquet
Какъв контраст между излъчения снощи епизод по бТВ и последния по Канал Д....Да се зачуди човек един и същ филм ли гледа...  Невероятно фин преход от ненавистта до любовта ни показаха сценаристките. Голям майсторлък е това....

Видях, че има въпрос за селцето, където е сниман филма - ще си позволя да постна отново един стар пост с малко инфо за Илдър. Дано не досадя на старите момичета Rolling Eyes

Ама днес май, наистина е празник- след Бунко се появи и Весела Hug Hug Hug

Добре завърнали се отново момичета newsm51 newsm51 newsm51

# 354
# 355
# 356
# 357
# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт