Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 540
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив

Още един линк със снимки на Берен :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.376148972402418.106545. … 182283&type=1

# 391
Подсказка за 61 еп. от Мечхул:

Сватбената рокля бе скъсана. Скъса я Керим, защото мислеше, че Ердоан е докосвал роклята. Но ние видяхме трейлър със сватба и ФГ беше със същата рокля. Как става това? Отговорът е прост - ФГ ще купи същия плат и със собствените си ръце ще ушие същата рокля. Ще каже нещо като: Керим, искам да стана твоя булка.

# 392
Подсказка за 61 еп. от Мечхул:

Сватбената рокля бе скъсана. Скъса я Керим, защото мислеше, че Ердоан е докосвал роклята. Но ние видяхме трейлър със сватба и ФГ беше със същата рокля. Как става това? Отговорът е прост - ФГ ще купи същия плат и със собствените си ръце ще ушие същата рокля. Ще каже нещо като: Керим, искам да стана твоя булка.

smile3501 Браво- това много ми харесва Grinning да си ушиеш булчинска рокля- и това ако не е мерак Heart Eyes Joy

# 393
момичета какво е ENISTE?  newsm78

# 394

Не ви ли се струва,че е понапълняла Берен Praynig Heart Eyes hahaha

# 395
Кардешим,тенкс за резюмето

Всъщност добре би било campanula да погледне турския текст. Така би било по-пълно и по-добре. Моето е по-общо и от руски, не от оригинала. От мене толкова.  Hug
Cruela,  Hug
С това, което си допълнила после, всичко си е тамам смислово Simple Smile

# 396
момичета какво е ENISTE?  newsm78

Роднина, мъж, без кръвна връзка. Зет.

Е, campanula, събрахме се!   Wink  Къде се губиш?

# 397

Е, campanula, събрахме се!  Wink Къде се губиш?
Гости...с преспиване  Rolling Eyes

# 398

Камбанке   bouquet

А нашето момиче наистина се е поналяла- дали е сигурна вече в любовта си към Керим или пък Сезар добре се грижи за Берен!?! newsm78

# 399

-- липсва ми тази бърборка  Simple Smile

# 400
Ех, Бисена се е престарала, но общо взето преразказва резюмето. Някой превежда ли го?

# 401
# 402
момичета какво е ENISTE?  newsm78

Роднина, мъж, без кръвна връзка. Зет.

Е, campanula, събрахме се!   Wink  Къде се губиш?

bouquet

# 403
# 404
Скрит текст:
Now this episode will be very interesting.We will all have very stressful moments but in the end we will all say "Finally"( Some of us would not even say this and I realized that too).Why did I started like this ..Because we will get really disturbed what Mustafa will do and come out like he did not do anything. What I mean by this is not necessary anymore back and forth about Fg feeling ..You will be very upset...Everyone has been very patience about this I am hoping they will be this time too because you love FG.
Mustafa is in the hospital...Not enough that he is guilty now blaming others..
Mustafa : What you took from me I could killed you because you deserved it ..but i did not
Fahrettin: If you come close to my son I am going to kill you myself
Ender and Meltem will win one more step ahead against Yaşaranlar's ..now Mustafa will be working with them too...
Erdoğan and Nil will meet again Erdogan going to do something will be very funny ... For me Erdogan is one the very entertaining person in this show… my hats of the him
Whatever the findind against to Mustafa... Fahrettin, is not going to let it go and work very hard to prove he is guilty
Between Fg and Mukaddes there will be bad argument .What Mukaddes will say FG will be very upset. ( What Fg will say here might be misunderstand and will be good enough to make people upset) But wait and see later on the episode ..don`t worry about this
Kerim will start to think between pass and future after Mustafa came to hospital .He and Fg will be talking about this .I think best part of the this episode will what Kerim ask Fg to do
KERIM: Would you lay down next to me ?
Meryem and Kadir preparing for ceremony for them.
I know everybody will be upset all through the episode ..but Fg will surprise everyone in the end
Source : (Bisena) EAUFC

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 00:33 от blacky

Общи условия

Активация на акаунт