Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 523
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Ех, Бисена се е престарала, но общо взето преразказва резюмето. Някой превежда ли го?

Не,Кампанулка-ако имаш време,или само нещо ново ако има Praynig Praynig Praynig

# 407
Круела,благодарности за резюмето на 61 серия.

Подсказка за 61 еп. от Мечхул:
Сватбената рокля бе скъсана. Скъса я Керим, защото мислеше, че Ердоан е докосвал роклята. Но ние видяхме трейлър със сватба и ФГ беше със същата рокля. Как става това? Отговорът е прост - ФГ ще купи същия плат и със собствените си ръце ще ушие същата рокля. Ще каже нещо като: Керим, искам да стана твоя булка.
Чудесна подсказка
Но резюмето ме накара да се позамисля за някои неща.
Защо ли ми се струва, че последните няколко серии ще са "лебедовата песен" на Мустафа ? Още повече, че ще се осмели да отиде до болницата при Керим и Фатмагюл. Понякога разсъждавам и за неговата съдба - защото той също стана жертва на Яшаран и се продаде на злото. Може би именно в последващите серии - той би разкрил истините около себе си - т.е. да ги признае. Мисля си за какво " шоу" в болницата ще иде реч - скандал или тиха заплаха, разкаяние или показване на истинската му ненавист и омраза към Керим, защото Керим с подкрепата и любовта си спечели Фатмагюл. Истинското наказание за Мустафа няма да е физическото - то е и най-лесно изпълнимото. Истинското наказание за него ще е точно това - презрението на Фатмагюл и взаимната им любов с Керим - това ще го унищожи. Ама не го съжалявам въобще / даже искам и още един удар да получи - от Хаджер и Сами - да отгледат детето му /.

# 408

# 409
Now this episode will be very interesting.We will all have very stressful moments but in the end we will all say "Finally"( Some of us would not even say this and I realized that too).Why did I started like this ..Because we will get really disturbed what Mustafa will do and come out like he did not do anything. What I mean by this is not necessary anymore back and forth about Fg feeling ..You will be very upset...Everyone has been very patience about this I am hoping they will be this time too because you love FG.
Mustafa is in the hospital...Not enough that he is guilty now blaming others..
Mustafa : What you took from me I could killed you because you deserved it ..but i did not
Fahrettin: If you come close to my son I am going to kill you myself
Ender and Meltem will win one more step ahead against Yaşaranlar's ..now Mustafa will be working with them too...
Erdoğan and Nil will meet again Erdogan going to do something will be very funny ... For me Erdogan is one the very entertaining person in this show… my hats of the him
Whatever the findind against to Mustafa... Fahrettin, is not going to let it go and work very hard to prove he is guilty
Between Fg and Mukaddes there will be bad argument .What Mukaddes will say FG will be very upset. ( What Fg will say here might be misunderstand and will be good enough to make people upset) But wait and see later on the episode ..don`t worry about this
Kerim will start to think between pass and future after Mustafa came to hospital .He and Fg will be talking about this .I think best part of the this episode will what Kerim ask Fg to do
KERIM: Would you lay down next to me ?
Meryem and Kadir preparing for ceremony for them.
I know everybody will be upset all through the episode ..but Fg will surprise everyone in the end
Source : (Bisena) EAUFC

smile3525  благодаря за тази инф. Simple Smile това накрая най-много ми хареса Simple Smile
мукадеса пак ще ме ядосва в др серия явно Sad

# 410
Ех, Бисена се е престарала, но общо взето преразказва резюмето. Някой превежда ли го?

Не,Кампанулка-ако имаш време,или само нещо ново ако има Praynig Praynig Praynig
Мацки, накратко, че нямам много време:

Подсказка за 61 еп. от Бисена:

Епизодът ще бъде интересен, бързо ще се ядосаме, но в края на епизода ще кажем "най-накрая". По време на епизода ще се ядосваме заради Мустафа. Мустафа отива в болницата. Не стига, че е виновен, ами и се опитва да излезне на повърхността.

Мустафа: Трябваше да те убия заради всичко, което ми отне, защото го заслужаваше, но аз не го направих.

Фахретин: Ако още веднъж се доближиш до син ами, аз ще те убия.

Ендер и Мелтем правят още една стъпка напред с/у Яшаранови, като вземат при тях Мустафа.

Ердоан се среща с Нил и прави нещо, което много ще ни забавлява.

Независимо какво сочат доказателствата, Фахретин усърдно се бори да докаже вината на Мустафа.

М/у ФГ и Мукадес има един спор.

Идването на Мустафа до болницата става повод за мислите на Керим за миналото и бъдещето. Разговаря с ФГ. Най-хубавата сцена от епизода е желанието на Керим:

Керим: Би ли полегнала за малко при мен?

Мерием и Кадир започват подготовката за годежа.

Може да се дразните по време на епизода, но накрая се надявам ФГ да ви изненада (приятно).

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 01:10 от campanula

# 411
campanula извинявай, че те поправям - обаче по точния превод накрая не е ли
"Знам, че всички ще се разстройват  през цялата епизод ... но FG ще изненада всички в края "... ?

поне аз така си го превеждам не знам може и да бъркам Simple Smile

# 412
Момичета желая ви спокойна нощ и приятни сънища

# 413
Кампанулка, благодаря ти много, че ни отдели от времето си, въпреки гостите (че и с преспиване), за да преведеш слуха за 61-ва серия. Нали знаеш колко си готина! 
 love001 smile3501  Kissing Heart

nokivi, Кампанула превежда директно от турски - сигурно от там идва разликата. На теб големи благодарности за снимките!  Hug

Лека нощ!

# 414
Кампанулка,чок,чоооок тешекюлер  love001  love001  love001

# 415
# 416
# 417
# 418
# 419
Много набързо превод на английския текст:

Епизодът ще бъде много интересен. Ще имаме много стресови моменти, но на края всички ще кажем "най-сетне" (някои от нас изобщо не биха го казали и аз ги разбирам).
Защо започнах така ... Защото ние наистина ще се разтревожим от това, което ще направи Мустафа, но той ще се измъкне все едно, че не е негово дело.
...
Ще бъдете много разстроени ... Всички сте били много търпеливи и надявам се така да бъде и този път защото обичате Фг.
Мустафа е в болницата ... не стига, че е виновен, но обвинява другите.
Мустафа: За това, което ми отнехте, можех да ви убия защото го заслужавате ... но аз не го направих.
Фахратин: Ако се доближиш до сина ми, лично ще те убия.
Ендер и Мелтем ще направят още една победна стъпка напред срещу Яшарановите... Мустафа също ще работи с тях.
Ердоган и Нил ще се срещнат отново и Ердоган ще направи нещо много смешно ...
За мен Ердоган е много забавен персонаж във филма... свалям му шапка.
Независимо от това какво е намерено (по-скоро не) срещу Мустафа ... Фахратин, няма да остави нещата и ще работи много упорито за да докаже вината му.
Ще има сериозна разправия между Фг и Мукадес. Фг ще се разстрои много на нещо, което Мукадес ще каже. (Това, което Фг ще каже може да бъде разбрано погрешно и ще бъде достатъчно да разстрои хората) Но почакайте и ще видите по-късно в епизода ... не се тревожете за това.
След идването на Мустафа в болница, Керим ще започне да мисли за миналото и бъдещето. Той и Фг ще си говорят за това. Мисля, че най-добрата част на този епизод ще бъде това, което Керим ще помоли Фг да направи.
Керим: Би ли легнала до мен?
Мерием и Кадир подготвят тържество за тях.
Знам, че всички ще бъдат разстроени по време на цялия епизод ... но Фг  ще изненада всеки на края

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 06:56 от sasas

Общи условия

Активация на акаунт