Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 631
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Здравейте момичета,

аз съм от "новоизлюпените" фенове на филма.Започнах да го гледам по БТВ , но ме загложди да погледна напред и така......изгледах всички епизоди/еееее....разбира се , превъртах предимно на сцените с Керим и Фатмагюл /,но общо взето схванах как се развиват и действията на второстепенните герои.

До сега пишех единствено в темата "Незабравима", но липсата на новини за нов проект на Серхан Яваш и неизлъчването на втори сезон по НОВА,както и факта ,че филма одавна вече свърши ме накара да се загледам и в друг сериал.Разбира се не съжалявам ,защото този филм много ми хареса ,а пък за Керим да не говорим!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако не е нахално от моя страна ,ще ми кажете ли кога пускат фрагмента за следващия епизод? newsm17 newsm17 newsm17

# 482
morski briz ЧРД !!! И нека твоите желания са мои пожелания! Бъди жива и здрава!  newsm51 newsm51 newsm51
Поздравявам и всички в темата и най вече преводачките, които превеждат  сериала и информацията. Благодаря!!!! newsm10
Между другото видях че с Енгин сме родени на една дата, макар че аз съм десетина години по-рано.

# 483

Морско бризче , бъди здрава , щастлива и много обичана !!!

# 484
Малко слухове. Задаващия се епизод - 61 се очертава доста инфарктен.

Няколко диалога:

В болницата
Мустафа: Казваш, че си жертва, и все пак оставаш с него, аз повече пострадах от теб. Освен всичко друго ти имаш Керим, баща му, кака му, около теб има много хора… аз нямам ни баща ни майка…никой не ми остана…заради теб…

Керим: Никога няма да забравя, че той беше първата ти любов, а той никога няма да забрави, че се отказа от теб…

В къщи:
Фатмагюл: Значи аз трябва да бъда щастлива заради това, което преживях, така ли йенге?

Фатмагюл: Кълна се, ако  са ми останали някакви чувства към Мустафа в сърцето или в разума, да не видя повече брат си.

И някакво обяснение, не знам, може би от автора на слуховете:

Искам да обясня по повод на Фатмагюл. Тя не мисли повече за Мустафа. Но като всяка жертва на изнасилване тя мисли какъв би бил живота и  ако това не беше се случило. Това е основната идея на епизода. Може би не трябва това да се показва в 61 епизод, трябвало е по-рано. Проблема не е в това какво се е случило, а в това как това влияе на героите и кой греши. Мукадес както винаги не се поучава. Също и Мустафа. Искам да кажа, Фатмагюл не избира между Мустафа и Керим. Както вече казах идеята е какво би било ако това не се е случило. И още Фатмагюл НЕ МИСЛИ, че Мустафа би и повярвал, ако Мукадес не беше я събрала с Керим. Написах това, за да се успокоите, да не се разстройвате, моля четете внимателно.

В 64 и 65 епизод ще се разделим с още някой от персонажите.
За лягането в едно легло има предположения, че ще бъдат две. В болницата и в къщи. (не е сигурно)

Не убивайте вестоносеца!
Като няма трейлър, бродят слухове.  Hug

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 15:35 от Cruela

# 485

Cruela ти си злато :*  smile3525

# 486
  • Стара Загора
Май сега след като не можа да убие Керим ,Мустафа ще се мъчи да ги нарани психически с тия приказки само ще им разрови раните.Ей голям е  егоист  бе...как може да казва,че нищо не му е останало-има жена,която го обича въпреки недостатъците и престъпленията му и чака дете,нещо толкова хубаво -всеки човек би бил щастлив ,а той нямал никой....Дано Хаджер се опомни навреме.

# 487
Аз лично съм в шок от това: аз повече пострадах от теб  Shocked Close Twisted Evil ooooh! Mr. Green #2gunfire #Cussing out

# 488
Cruela  Hug    bouquet  Благодаря! newsm51

За лягането в едно легло, аз си мисля, че беше подсказано за 60 епизод и то не такова, както на нас ни се иска. И наистина тя беше легнала на неговото легло в болницата, когато той беше в реанимацията...... newsm78

# 489
Cruela   bouquet  bouquet

Тези слухове ме навяват с кои ще се разделим има три варианта -Мустафа , Сердар или Фахретин ще си замине за Австралия.Залагам на Мустафа или Сердар - Мусти ще го гръмне.....

# 490
Аз лично съм в шок от това: аз повече пострадах от теб  Shocked Close Twisted Evil ooooh! Mr. Green #2gunfire #Cussing out

Пострадал той, егати тъпака... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Другите са му виновни за грешните и подли постъпки! #2gunfire То бива, бива, ама...Да отива в затвора и да го опънат там, та да види какво е страдание! Sick

# 491
  • Стара Загора
За леглото аз си мисля,че в къщата Фатмагюл ще иска да спи в една стая с керим,няма да го остави сам след всички притеснения и най-вероятно ще си спят там на леглото ,ама без нечисти мисли Embarassed,само ще си спят и ще се гледат тайно ....
А да Мустафа е най-пострадал милия -те него изнасилиха не Фатмагюл.

# 492
А все още ли се снима сериала, знаете ли, представям ако няма край като "Незабравима" направо ..... #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire   не мога да спя заради този филм и ако не го завършат като хората ..... ooooh!

# 493
Да кажа и аз какво разбрах. Първо в болницата Мустафа ще устрои шоу. Вероятно ще направи скандал и ще разстрои всички обвинявайки ги за всичките си неудачи и смъртта на родителите си. Второ в къщи Мукадес ще го отмени както само тя си може. Ще се отворят всички стари рани, ревност, съмнения. Хубавото дето бяха го обещали разбира се ще го вместят в последните 10 минути. За леглото аз си го представям така - понеже Фатмагюл ще се страхува да остави Керим сам без наблюдение през нощта ще стои при него. Ще се измори на онова кресло в стаята му и той ще и предложи да легне на леглото. Тя милата останала без сили ще легне едва, едва в самия край на леглото. И така...
Това е сценария на Cruela.  smile3523

# 494
А все още ли се снима сериала, знаете ли, представям ако няма край като "Незабравима" направо ..... #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire   не мога да спя заради този филм и ако не го завършат като хората ..... ooooh!

Ще го завършат по интересно е ,какво наказание ще получат нещастниците -ИЗНАСИЛВАЧИ И МУСТАФА .

Общи условия

Активация на акаунт