Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 618
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Hug Здравейте! Наминавам през темичката само да почерпя! Имам повод, разбира се- Рожден ден, при това юбилей!
Благодаря Ви, милички, за това, че ви има и правите всеки  мой ден прекрасен!

Скрит текст:

Иииии, разбира се- тортата!

МОРСКО БРИЗЧЕ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!!!! Да си жива и здрава, обичана и обичаща и мноооого щастлива!!! Бъди все така позитивна и продължавай да ни радваш с прекрасните си творения!   love001

# 466
  • София

Един от любимите моменти:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 467
  • Хасково
Злати ето ти клипчето на песента то е от самия филм

http://youtu.be/O37n_C223Gc

А тук ти слагам един линк на същата песен в изпълнение на Сезен Аксу,клипчето е с Фатма и Керим.Песента в изпълнение на Сезен Аксу звуча в 1 сезон на сериала когато Фатмето и Керим танцуваха на нейния РД.Песента в Облака я изпълнява Айтекин Атеш
http://youtu.be/Z4YuYmbpixw

# 468
  • Пловдив
kassandra810107,ай джанъм ,беним,знаеш ли колко те обичам  Hug Hug Hug  love001  love001  love001 Изпълнението от Облака по ми харесва  Embarassed Ей сега като се прибере синът ми и ще го юрна да ми я търси да я свали  Laughing

# 469
*¨*morski_briz*¨*  Честит рожден ден !  Желая ти здраве, щастие и късмет !

# 470

Скрит текст:
Dizimizden Yani Bir Haber:
Arkadaşlar.!!! 64. ya da 65. Bölümde biri daha dizimize veda edecek.!!!
  newsm78

# 471
Мило Бризче!  newsm59 Желая ти всичко, което се пожелава на най-любим човек! И щур купон!  bigdance2  newsm51  love001

# 472
Морски бриз, ЧЕСТИТО!!!!! И още многоооо юбилеи в здраве ,радост ,щастие и ЛЮБОВ ! Hug  bouquet

# 473
Уникална игра на двамата ЕНГИН в Облака-Мустафа с лудостта си от любов ,д-р Сердар с неизказаната ,мълчалива /за сега /любов....

# 474
ех, тази Муки Simple Smile
Скрит текст:
как точи лиги по зетя...

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 16:04 от frikadeli

# 475
  • Стара Загора
Здравейте момичета .Да ви поздравя и аз с един мой мн.любим момент от нашия сериал

# 476
дами има ли някъде качен фрагмент от 61 епизод ако има можели линк благодаря

# 477
Скрит текст:

# 478
  • Стара Загора
Честит рожден ден Морски бриз и от мен-желая ти здраве,щастие,късмет и мнооого любов smile3525

# 479

Общи условия

Активация на акаунт