Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 537
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
http://www.ayakligazete.com.tr/sayfa/ANKET.asp

Момичета вижте кой обира овациите  newsm03 newsm53 newsm53 newsm53 нашия любим сериял и невероятните ни главни актьори   Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts

**Година 2011 "за най-добра актриса" Кой?  Берен в 23%
 **най-оригинална серия с сценарий
**Най-добър драматичен сериал
**2011 г. на "най-добрият играч на Драматичен жена, които?
**2011 г. на "най-добрата музикална серия"

**Какво мислите достоен Серия двойка един от друг? -Ерим FATMAGÜL-K 29%

**Какво мислите Жената собственик на стила на Турция?  Берен Саат 24% (2ро място след Brother Африка 39% )

**Под 30-годишна възраст Е Играч на Турция най-привлекателното момче, Какво мислите? 34% Енгин AKYÜREK ( на 1во място е   newsm03 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

P.S. извинете за неточните преводи, но си го превеждам с google chrom  #Crazy #Crazy

# 451
Момичета вижте какво намерих в 1 от ФБ на Енгин Simple Smile публикувано е преди 21ч. Simple Smile

Engin Akyürek
‎61.BÖLÜM ÖZETİ

Kerim'in gözlerini açmasıyla birlikte başta Fatmagül olmak üzere herkesin yüreğindeki korkular yerini sevince bırakır. Ancak bu sevinç çok uzun sürmez. Önce Mustafa'nın serbest kaldığı haberi hastaneye ulaşır. Bunun hemen ardından ise, Mustafa tüm tehlikeleri göze alarak Kerim'in karşısına çıkmanın bir yolunu bulur. Mustafa'nın içindeki intikam ateşi, Mustafa'yı hesaplaşması için Kerim ve Fatmagül'le bir araya getirir.

Mustafa'nın tüm suçlamalarının hedefinde Kerim vardır. Yaşadığı kayıplardan sonra asıl "mağdurun" kendisi olduğunu düşünen Mustafa, hastanede büyük bir şov sergiler. Bu olay Kerim ve Fatmagül'ü ayrı ayrı etkisi altına alırken, eski hesaplaşmaları gün yüzüne çıkarır. Bir sene önce Ildır'daki "o gece" yaşanmasaydı sorusu akıllardaki yerini yeniden alır. Öte yandan Mustafa, Asu'nun ve şansının yardımıyla hakkındaki suçlamalardan aklanma fırsatı bulur. Ne olursa olsun Kerim'in vurulma olayının peşini bırakmayacak tek kişiyse Fahrettin Ilgaz'dır. Mustafa zincirlerinden kurtuldukça daha tehlikeli olmaya başlarken; Fatmagül Kerim'le düğünleri için büyük bir adım atar.

понеже ме гложди много и го пуснах в "Google Преводач"
 " Керим отворила очи заменени с радостта от страх в сърцата си, особено в листата Fatmagül. Но тази радост не продължи много дълго. Мустафа беше излъчен за първи път новината, че се стигне до болницата. Веднага след това, Мустафа намира начин да се върви срещу всички опасности на рискувате Керим. Огънят на отмъщение в Мустафа Мустафа Карим и Fatmagül'le, носи за уреждане на сметки.

Карим Мустафа е целта на всички обвинения. След загубите, понесени от реалния "жертва", който е бил самият Мустафа, голяма изложба шоу в болницата. Това събитие, докато под влияние на Корана и Fatmagül'ün-отделно, така изважда на показ старата равносметка. Една година преди Ildır'daki "тази нощ" не е място в съзнанието на въпрос на Re се извършва. От друга страна, Мустафа, Asu'nun възможност и шанс намира оправдание с помощта на обвиненията срещу него. Без значение какво събитие Керим удари Единно kişiyse Fahrettin Ilgaz да те преследва. Мустафа вериги започват да стават по-опасни kurtuldukça; Fatmagül Kerim'le хвърля голяма стъпка за сватби."
 newsm12 не знам колко е вярно да не говорим, че словореда е отвратителен ...

# 452
  • Варна
Hug Здравейте! Наминавам през темичката само да почерпя! Имам повод, разбира се- Рожден ден, при това юбилей!
Благодаря Ви, милички, за това, че ви има и правите всеки  мой ден прекрасен!

Скрит текст:

Иииии, разбира се- тортата!

# 453

*¨*morski_briz*¨*  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 Много щастие и всичко най-хубаво Simple Smile  smile3525

# 454
Озета за 61 серия беше преведен снощи от Кампанулка  bouquet  bouquet  bouquet

Подсказка за 61 еп. от Бисена:

Епизодът ще бъде интересен, бързо ще се ядосаме, но в края на епизода ще кажем "най-накрая". По време на епизода ще се ядосваме заради Мустафа. Мустафа отива в болницата. Не стига, че е виновен, ами и се опитва да излезне на повърхността.

Мустафа: Трябваше да те убия заради всичко, което ми отне, защото го заслужаваше, но аз не го направих.

Фахретин: Ако още веднъж се доближиш до син ами, аз ще те убия.

Ендер и Мелтем правят още една стъпка напред с/у Яшаранови, като вземат при тях Мустафа.

Ердоан се среща с Нил и прави нещо, което много ще ни забавлява.

Независимо какво сочат доказателствата, Фахретин усърдно се бори да докаже вината на Мустафа.

М/у ФГ и Мукадес има един спор.

Идването на Мустафа до болницата става повод за мислите на Керим за миналото и бъдещето. Разговаря с ФГ. Най-хубавата сцена от епизода е желанието на Керим:

Керим: Би ли полегнала за малко при мен?

Мерием и Кадир започват подготовката за годежа.

Може да се дразните по време на епизода, но накрая се надявам ФГ да ви изненада (приятно).

« Последна редакция: Нед., 05 Февр. 2012, 01:10 от campanula »

# 455
# 456
FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE 61.BÖLÜM TÜYOLAR:

Hastanede:
MUSTAFA:Magdurum diye diye hala bu adamın yanında duruyorsun, ben senden daha magdurum. Senin yanında Kerimin var, babası var, ablası, arkanda bir sürü insan.. Benim ne annem var ne babam.. Hiç kimsem ... ... kalmadı sayenizde..

... ... Evde:

FATMAGÜL:Ben de basıma bunlar geldi diye sevinmeliyim o zaman, öyle mi yenge?

FATMAGÜL:ama söylüyorum Mustafa'ya dair aklımda , kalbimde zerre kadar bir sey kaldıysa bir daha agabeyimi görmek nasip olmasın.

Hastanede:

KERIM:Ne ben onun, senin ilk sevdigin oldugunu unutacagım, ne o sana sırtını çevirdigini unutabilecek.. (KOSOVA)

Интересно за какво се карат Фатма и Мукито newsm78 и какво казва накрая на подсказката Керим в болницата

# 457
  • Пловдив

Клипче. Погледнете - Не се страхувай!

# 458
# 459
Няма да коментирам този човек просто нямам думи ........престъпника съсипа живота на всички , а иска и да убие Фахретин.Такова мекотело няма никъде ,жалко за Фатмагюл такъв стрес приживя а и сега я очаква двоен стрес с това посещение.Ендер и Мелтем няма да ги коментирам заблудени са ....Хаджер също................. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Очаква ни интересна серия !

# 460
MORSKI  BRIZ Hug

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
НЕКА ВИНАГИ УСМИВКИ ДА ГРЕЯТ В ТВОИТЕ ОЧИ!

Hug Hug Hug  Hug

Весел купон! newsm59  bigdance2 newsm59

# 461
Хаджер няма да има смелостта да го издаде ... все пак той е баща на детето и
Мелтем - ще го разбере що за стока е и ще го сложи на мястото му ...

Другото което е ФГ вече не е  същата ... Ще се опълчи на М както го направи и с Яшаран ...( Тя не е слабото момиче от преди) .Както беше до К неотлъчно - така и ще го защити(както една майка защитава рожбата си) Simple Smile

# 462
# 463
  • Пловдив
Здравейте дами  Hug Човек да не смее да излезе една вечер- после нямате изчитане  Grinning Имаме си и подсказки вече-Кампанулка ,Детелинка   bouquet Серията се очертава преломна в много отношения . Не ми се иска да го изкарат Мустафа по-черен от дявола,ама каквото-такова  Wink Аз все се надявам да го убият като герой  Wink Laughing
 Напоследък в темата има доста нови момичетата  Hug Добре са дошли всички,но имам един апел-когато снимките са толкова много като в постовете на nokivi ,моля слагайте в скрит текст  Peace А също и инфо,което не е на български,иначе направо се чудя в Бг форум ли съм  Joy

Морско бризче, Честит Рожден Ден  newsm51 smile3525 newsm51 Да си жива и здрава и винаги толкова позитивна  Hug

Имам молба към Синчерита  Praynig

Скрит текст:
Мила,в теб ми е надеждата  Praynig На края на 28 серия от Облака има една песен,страшно ми хареса. Можеш ли да ми я дадеш като линк,не успях да я намеря  Embarassed Embarassed Предварително ти благодаря  Hug Hug Hug Ето линк към серията http://www.youtube.com/watch?v=joWXsxQIDeg  Започва на 1:35:10,влюбена съм тази мелодия и в доктора де  Blush

# 464
*¨*morski_briz*¨*

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Щастлива съм да те поздравя с днешния ти ЮБИЛЕЕН  рожден ден и да ти пожелая от  сърце здраве, любов и много късмет, за да следваш пътя си от мечти!
 Да сбъднеш и най- съкровените си желания и животът ти да е изпълнен с безброй щастливи мигове!
НАЗДРАВЕ

Общи условия

Активация на акаунт