Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 523
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Добро утро и от мен ! Желая ви хубав ден !

# 437
# 438
# 439
Откакто спряха да ни глезят с неделни трейлъри деня си стана наистина почивен. А беше време, когато пускаха трейлър и в събота... Ееееееееееех! Както казват рускините живеещи в България - "Приятно вспомнить!"

Приятна неделя на всички! 

# 440
  • Sofia
Оф, от Мустафа вече се изприщвам... #Cussing out Крайно време е Асу да го предаде, защото вече става патологичен случай. А и след като каза, че нямало какво повече да губи, би трябвало да и е ясно на Асу, че хич не му пука за нея и бебето. За чий чеп и е тогава, само и нея да забърква! #2gunfire
 Мустафа се превърна в завършен, хладнокръвен убиец.Обаче едва преди малко ми направи впечатление / не че не съм го гледала безброй пъти Embarassed/ ,  в началото на всяка серия той е на трето място след Берен и Енгин. Значи: почти главна роля. newsm78 Следователно ще ни трови до края...Или не съм права?.... Mr. Green #Cussing out #2gunfire

Здравейте момичевта и момчета!

Мястото, на което стои името на артиста се договаря, ако агента на Мустафа е добър, това е включено в договора му. Имам да чета 10 страници, така че ако някой друг е отговорил, моля за извинение.

Мустафа е наистина много централна роля и за каузата на серияла, той е годеникът, който реши, че след като годеницата му е изнасилена вече не е достойна за него (е не без помощта на мама, тати и другите). Сега сценаристите са решили, че той още е влюбен във Фатмагюл, това досега го чувах от Хаджер, но не ми хващаше вяра и сега не го вярвам. Мустафа е от хората, накоито винаги някой друг им е виновен, че не са взели правилното решение. Постъпката му е като на шопа: Я не сакам я да съм добре, а Вуте да е зле! Много се надявам Хаджер да разбере най-после, че такъв баща на сина и е по-лош от това да израстне без баща и да направи правилните неща!

# 441
Здравейте къде мога да намеря саундтрака от филма и как се казва актрисата която играе Асу

# 442

Място на раждане   :   Анкара
Дата на раждане   :   12 октомври, 1981 г.
Образователното равнище   :   Разрешително

нашия сладур е везнички  newsm03  newsm03  newsm03  newsm68

# 443
http://www.imdb.com/title/tt1783916/ - тук ще намериш кой кои роли играе Simple Smile

# 444
Здравейте къде мога да намеря саундтрака от филма и как се казва актрисата която играе Асу

Sevtap Özaltun

# 445
" Енгин Акюрек е роден на 12 октомври 1981 г. в Анкара, Турция. Всъщност родът му е от Терджан, това е една от деветте области на провинция Ерзинджан в Турция. Има един по-малък от него брат. Фен е на футболния отбор Бешикташ. Зодия Везни. Добър ученик е в началното и средното си образование и затова влиза да учи в университет. Приет е в специалност История в Анкара Юниверситиси. Дипломира се 2002 г. През студентските си години играе доста роли в театъра. През 2004 г. се явява на телевизионното състезание "Звездите на Турция" и печели първо място. Телевизионните зрители за първи път се срещат с него в сериала "Брак с чужденеж" ("Yabancı Damat", 2004 - 2007 г. ), в който изиграва ролята на Кадир. През 2006 г. играе като Джеват във филма "Съдба" ("Kader"). За участието си в този филм той получава Награда за обещаващ артист - 2006 ÇASOD Oyunculuk Ödülleri'nde и 39. Syad Türk Sineması ödüllerinde. През 2007 - 2008 г. играе в ролята на Халим във филма "Черна змия" ("Karayılan"). През 2007 г. участва в ролята на Чето в театралния мюзикъл "Романтика". Следва участието му в сериала "Ако бях облак" (" Bir bulut olsam", 2009 г.) в ролята на Мустафа, с която роля бележи голям успех. Това е първата му главна роля. Следва участието му в главната роля на Керим в сериала "Пепел от рози" ("Fatmagül'ün Suçu Ne", "Каква е вината на Фатмагюл"). С успехите си за кратко време става един от най-обсъжданите актьори в Турция. Иска да бъде запомнен само с актьорските си умения и се опитва да стои далече от обектива на камерите. Казва, че в любовта не е смел колкото смел е Мустафа Булут (образът му от "Ако бях облак"). Той е сред актьорите с най-много последователи в социалните мрежи. "

# 446
Скрит текст:
FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE 61.BÖLÜM TÜYOLAR:

Hastanede:
MUSTAFA:Magdurum diye diye hala bu adamın yanında duruyorsun, ben senden daha magdurum. Senin yanında Kerimin var, babası var, ablası, arkanda bir sürü insan.. Benim ne annem var ne babam.. Hiç kimsem ... ... kalmadı sayenizde..

... ... Evde:

FATMAGÜL:Ben de basıma bunlar geldi diye sevinmeliyim o zaman, öyle mi yenge?

FATMAGÜL:ama söylüyorum Mustafa'ya dair aklımda , kalbimde zerre kadar bir sey kaldıysa bir daha agabeyimi görmek nasip olmasın.

Hastanede:

KERIM:Ne ben onun, senin ilk sevdigin oldugunu unutacagım, ne o sana sırtını çevirdigini unutabilecek.. (KOSOVA)

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 13:12 от Goni

# 447
  • Варна
Абе,момичета,направо ме разбихте #Crazyаз въобще нищо не вдявам като пишете на турски Shocked,мола ви,превеждайте де и аз искам да разбера Hug  bouquet

# 448
http://www.ayakligazete.com.tr/sayfa/ANKET.asp

Момичета вижте кой обира овациите  newsm03 newsm53 newsm53 newsm53 нашия любим сериял и невероятните ни главни актьори   Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts

# 449
Абе,момичета,направо ме разбихте #Crazyаз въобще нищо не вдявам като пишете на турски Shocked,мола ви,превеждайте де и аз искам да разбера Hug  bouquet

И ние не вдяваме  #Crazy #Crazy - затова, което намираме го слагаме и чакаме някоя добра душичка, която разбира да ни го преведе! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт