Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 530
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • Стара Загора
"И още - голямата крачка към сватбата ще бъде на Фатмагюл."
Като прочетох това и се чудя дали няма този път Фатмагюл да му предложи на Керим да се ожени за нея?Как мислите дали ще има тази смелост?Щото той нали и каза,че новата  сватбена рокля ще я купят ,когато тя е готова (аз мисля,че тя вече е готова)за да я облече направо,а тъкмо изгледах еп.59 и ми се стори,че когато Мерием и Кадир си слагат пръстените,тя гледа с такова умиление и сякаш и се иска и те така да си разменят и сложат халките.Още повече нали на Керим му срязаха пръстена ,трябва да стане нещо  си мисля...

# 287
Трябва ми съдържанието на писмото, което Керим написа преди да замине/върне. В плика имаше и съгласието му за развод. После ФГ скъса това писмо ...

С цялото си сърце искам да променя нещата, които са отвъд моята сила.
Искам да върна времето много назад.
Аз бих….
….умрял, за да ни избавя…
…от този живот, където дните са тъмни…като нощта.
Ще живея с единствената надежда, че един ден ще получа прошка.
Ще кажа съжалявам един милион пъти, на тези очи, които никога не гледат моите.
Ще мечтая за дните, когато ще изградиш наново живота си….
…от руините, в които превърнах твоите надежди.
Иска ми се да ги възстановя
….. само когато раните ти зараснат.
Оставям зад себе си тези пари, които изгарят ръцете ми …
.. за да можеш да  продължиш живота си както искаш.
Знам, че те ще изгорят и твоите ръце.
Но, моля те, приеми ги. Само трябва да отидеш в банката и да се подпишеш.
Където и по света да съм, винаги ще мисля за теб.
Само, да не ме мразеше толкова.
Само, ако можеше да ми повярваш.
Само, ако всичко беше различно.
Фатмагюл, заминавам  с всички  мои „само, ако и съжалявам” и
винаги ще живея с тях. Сбогом.

# 288
Оф, от Мустафа вече се изприщвам... #Cussing out Крайно време е Асу да го предаде, защото вече става патологичен случай. А и след като каза, че нямало какво повече да губи, би трябвало да и е ясно на Асу, че хич не му пука за нея и бебето. За чий чеп и е тогава, само и нея да забърква! #2gunfire
 Мустафа се превърна в завършен, хладнокръвен убиец.Обаче едва преди малко ми направи впечатление / не че не съм го гледала безброй пъти Embarassed/ ,  в началото на всяка серия той е на трето място след Берен и Енгин. Значи: почти главна роля. newsm78 Следователно ще ни трови до края...Или не съм права?.... Mr. Green #Cussing out #2gunfire

# 289
  • Стара Загора
Ех дано не е до края на сериала,дано г-н Фахретин го разкара набързо в следващите 2-3 серии,че нашите гълъбчета да не се тревожат поне за него

# 290

Ето Ако бях облак 12 серия на български. Превод от сръбски: gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.

И тук Енгин е във вихъра си- прави страхотна роля!Много съм впечатлена!

Cruela    bouquet  благодаря за подсказките Hug

Преди време ,някой беше писал в темата,че не  харесва играта на  Енгин/Керим ,защото много подскача, пружинира...нещо такова... newsm78
Но който може - си го може Peace Голям актьор smile3501 за кой ли път ни го показва и доказва с играта си- този път,тези две серии- С ОЧИ... Peace невероятен,брилянтен,великолепен...
удивена съм- гледам сцените по няколко пъти и не мога да се откъсна - и в двете серии 59 и 60  сценаристите го разболяха...да не, подскача и не говори много ,но казва всичко,че и в по- вече...с очи!
Как гледа  Фатмагюл...а как гледаше баща си - когато за първи път го видя в болницата Peace връщах се не знам колко пъти на този поглед...как говореше с очи на Фатмагюл когато бяха насаме и пред други ,как говореше с очи когато Кадир и Мерием си смъкваха корделката от пръстените...и в интензивното- с пръст показа толкова обич и почит към баща си- и показа ,колко много му е липсвал в живота...и колко е щастлив сега,че го подкрепя...
...и очите когато изпадаше в тъга- при случаите,когато подканваха Фатмагюл да си почине...
Всички бяха супер ,просто нямам думи... Peace За Мустафа винаги и отдавна  казвам ,че не ми се пише...но защо сценаристите все ми го навират в очите Twisted Evil Shocked #2gunfire
той остави един тежко ранен,че и го обра Naughty пребърка го за ключовете...яд ме е на Асу  Naughty хайде,момиче - освести се най- после...нямал вече какво да губи ooooh! а детето.... Sick и защо все тича подир Керим , а не се позанимае с Ердоан, Селим... Twisted Evil голяма гад излезе това влечуго отровно...дано Сердар и Асу най- после проговорят,дано и Мелтем подхвърли пред някого ,че Мустафа е виновен за смъртта на Вурал.../ не вярвам сценаристите случайно да сложат тази реплика в устата на Селим/...дано...дано...да отива да трови въздуха в затвора- там не може да се прави на интересен- страхлив е - затворниците ще му разкажат играта, а ако толкова му харесва да слугува на Яшаранови  и в затвора може да го прави Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 291
# 292
# 293
 Heart Eyes

Heart Eyes 
Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes

# 294

Любимата ми сцена  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 295
Оф, от Мустафа вече се изприщвам... #Cussing out Крайно време е Асу да го предаде, защото вече става патологичен случай. А и след като каза, че нямало какво повече да губи, би трябвало да и е ясно на Асу, че хич не му пука за нея и бебето. За чий чеп и е тогава, само и нея да забърква! #2gunfire

newsm10   ....
Не съм прочела поста ти ...Аз докато пиша и ти си писала същото...и двете му мислим "доброто" на рошавата гарга Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 18:10 от Lilims

# 296
# 297
Крюелита, каква радост за очите ми! Много добре ми дойдоха преводите и подсказката за 61-ви епизод към сутрешното кафе!  Hug

Марта, писмото на Керим стои прекрасно дори само като текст.    Hug Подозирам, че Дива ни готви клипче... Wink

Детелинка, ти да не гледаш топ моментите от сериала? Ето ти малко музикален съпровод от мен.  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=ogBm6Mx8bYQ&feature=related

Момичета, примирете се, Мустафа ще ни трови живота до края на сериала, затова пък ще ни е още по-сладко като видим Фатмагюл и Керим най-сетне щастливи, а мекотелото в затвора.

# 298

Любимата ми сцена  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

И на мен мила Hug - една от многото любими! Peace

# 299
kurkuma - песничката, която си постнала  е много хубава   bouquet (имаш ли я с превод)  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт